Över halva tiden på mallorca har passerat och idag va det dags att söka vidare inför framtiden. Ansökte till thailand och kan inte göra nått annat är verklgen hålla tummarna. Thailand är en extremt svår och populär destination. Hafe dock mitt "mid season" möte här om dagen, det är ett möte man har med sin chef där man får som ett omdöme och betyg från 1-10 om hur duktig man är osv, placement kollar mycket på det betyget när de placerar för vintern! Mitt betyg var extremt bra och jag är så stolt och glad.

Men annars så är livet som vanligt, allt rullar på och allt känns toppen. Hemlängtan kommer och går men i helhet är jag så lycklig över att jag fick det här jobbet.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Vilken fantastisk helg jag hade! San juan här i fredags, så alla på mallorca går till stränder och 00.00 ska man bada i havet och önska sig något. Så himla rolig grej.

Lördagen va såå bra, vi hyrde en bil och åkte runt till fina punkter på ön, stränder och åkte till palma för shopping på den största gallerian vi har.

En av punkterna vi va på var ett berg 510m över havet. Helt sjukt så vacker och facinerande. Även om jag trodde jag skulle dö på bilresan upp haha.

Likes

Comments

Ååh kan inte ens börja och förklara hur mycket det suger att inte va hemma på såna här "högtider". Midsommar och kräftskivor är verkligen det bästa jag vet. Så idag blir en dag med hemlängtan. Men får försöka se det bästa av situationen. Har halvdag idag och ledig imorgon. Och hotellet har försökt pimpa upp det lite iallafall ♡

från förra året midsommar. Blond var man iallafall haha.

Idag går hela teamet runt med blomkransar.

Likes

Comments

Hade en efterlängtad halvdag med laura idag! Är oftast ensam på mina halvdagar så vi körde all in idag. Vi hyrde cyklar och cyklade igenom vår kust och hamnade vid en jättefin vik där vi snorklade och hade det fantastiskt!! Sånt här man lever för.

Likes

Comments

Så över två månader har gått på mallorca och livey här blir bara finare och finare. Och varmare och varmare. Älskar inte värmen haha, har alltid varit personen som åker utomlands under lågsäsongen och nu står jag här i en tjock jäkla piketröja hela dagarna och får inte ens gå nära poolen haha!

Men allt rullar på, har verkligen kommit in i jobbet nu och har härligt nog nordiska barn nästan varje session på jobbet. Nästan bara norskar dock så skamhjärtat i mig gråter varje dag.

Kom precis hem från ett sv våra klassiska candy chaos partyn. Så himla kul party men höjdpunkten var lätt när jag skulle gå ut och prata med föräldrarna som vi alltid gör innan vi släpper in de till barnen. Fick nämligen aaalla föräldrar till att skratta som tusan åt saker jag sa. Och ni anar inte hur svårflörtade föräldrar är, speciellt tyska föräldrar.

Jaaa annars då? Veckan är jobb, jobb,barkväll,jobb,jobb,gå ut på krogen tills 7 på morgonen, ledig dag på stranden och sen mer jobb. Men det är kul. Livet är bra. Våra scores(som gästerna ger oss efter deras resa) är heeelt fantastiska. Vi är verkligen på topp för hela mallis. Känns extremt fantastiskt och jag hoppas vi kan fortsätta ha alla så nöjda.

Likes

Comments

Skriver här fööör sällan. Så synd eftersom jag vet att ni är ett antal som väntar på uppdatering.

Livet är sååå fantastiskt här men såå hektiskt. Känns som mitt liv bara är jobb. Så är det såklart inte men känslan blir extra stark när man faktiskt bor här på hotellet.

Har verkligen kommit in i min roll nu och varje dag känns bara bättre och bättre, älskar mitt team mest av allt i hela världen. Har redan ont i magen för jag vet att några åker hem redan i juli. För mig är det dock snack om att jag ska stanna tills november, så det känns bra. Vill verkligen köra vintersäsongen med så ska satsa till 100% dessa månader.

Nu måste jag skynda mig och göra min iordning. Måndag= teamshow day. Har oturen att va med i 4 olika nummer efter varandra. Stress deluxe, but i can handle it. Stress här är verkligen inte densamma som stress hemma i sverige.

Likes

Comments