Ja nu var det ett tag sen jag skrev här. Tror jag? All tid bara smälter samman, vet aldrig vilken dag det är eller nått. Allt flyger iväg och samtidigt går så segt så man vet inte vad.

Hela jobbet börjar gå upp och ned för mig nu, älskar det ena dagen och vill verkligen bara hem andra dagen. Men jag tror väl att det är så det är, ska ge det mer tid iallafall och blir det mer dåligt än bra måste jag nog överväga hur jag ska göra.

Imorgon ska vi i teamet iallafall till en jättefin show. Vet knappt vad det är bara att det är sjukt cool och fint. Har för övrigt varit i alcudia sen sist vi hördes. Vi från bamseklubben drog dit, partade och stod på jobbet kl 9 morgonen efter haha. Men det va trevligt!

Nu ska jag lämna scenområdet och ta mig till sängs tror jag. See ya!

Likes

Comments

Nu har det verkligen börjat dra ihop sig, efter en vecka med non stop jobb och kaos är det imorgon äntligen dags för hotellet att öppna!!

Vi har trots allt en miljon saker kvar att göra men vi är väl så redo vi kan bli. Resten får komma med tiden känner jag.

Hela gänget(nästan) gick för en gångs skull ut och åt idag. Så himla gott för jag är så extreeemt trött på buffe. Haha är trött på buffé efter 3 veckor, bara 6 månader till då! Längtar. Not.

Men nu måste jag sova, big day tomorrow!!

Likes

Comments

Mysig men iskall dag, hela teamet va på hiking och det va fantastiskt fint men blåste typ storm haha.

Nu är vi på väg till magaluf för en piratshow och öppen bar, fantastiskt!

Likes

Comments

Skulle inte påstå att rummen är nått att skryta om, inte heller den evighetslånga källaren utanför "lägenheten". Men måste säga att den börjar växa till sig, vi bor 5 fantastiska tjejer här och har två stoora toaletter och ett "vardagsrum". Och hela lägenheten är vit och typ 4-5m höga i taket så det är ballt. Vi har dock myyycket att införskaffa på ikea haha!

Likes

Comments

Haha så synd att man inte kan lägga upp videos här! För vilken daaag vi hade igår! Så himla kul med bara massa dans och sång. Äntligen fick man träffa alla man inte sett på ett tag och vi va ju säkert 400-500 pers roliga människor där haha!

Likes

Comments

Här om dagen va vi på en excursion med tui. Vi gör ju sånt här för att kunna det vi erbjuder till gästerna såklart. Det va fantastiskt iallfall, en heldag över hela västkusten. Som högst va vi i en liten stad 400m över havet. Verkligen fantastiskt vackert!!

Likes

Comments