Tiden tickar och jag har nog aldrig känt sån stress över att göra varje dag bra förut. Blir extremt irriterad på mig själv som konstant sitter besviken för att jag inte har något planerat. varför tror jag att detta typ är mina sista 3 veckor i livet när och att jag måste leva till fullo, när jag bara ska flytta utomlands? Det är ju bara fantastiskt roligt och kommer bli ett helt nytt äventyr och kapitel för mig. Även om det till 60% just nu känns jätteskrämmande och stressande så vinner ju de där 40% av extrem glädje bara för glädje typ utstrålar mer? är det logiskt? tror inte det.

Allt är iallafall bokat och klart. 11 april 2017 14.10 drar jag min kos från sverige, på obestämd tid. Hur fantastiskt låter inte det? "På obestämd tid." jag älskar det. Sen nu på lördag drar jag ju också min kos från sverige för en 5 dagars vistelse på mallis innan jag flyttar. Blir lite som att få smaka på kakan innan jag drar dit på riktigt sen haha.


Jag planerar och hoppas på att kunna överrösa er med inlägg när jag väl drar sen. men vi ska väl inte önska för mycket.

hur ska jag överleva utan min prins?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Vet att min uppdatering är katastrof, men detta ska trots allt bli min guidelife blogg, inte om min tråkiga vardag här i stockholm.

Vad gör jag om dagarna förutom sover,jobbar, äter & stressar liksom?

Får mer och mer info för varje dag som går om mallis och det känns superkul! Är nu igång med stt boka mina flygbiljetter. Kommer garanterat ha flyttat innan 11 april iallafall. Hur galet är inte det? 3 veckor kvar liksom. Men det blir spännande och jag är väldigt exalterad.

Jaa annars då? Jag sa upp mig från bikbok och öser på mig själv jobb nu den sista månaden, vi får ju betalt månadsvis vilket(som alltid) betyder att jag inte får lön första månaden nere på mallis. Kan va bra att ha lite sparat då haha!

Men vi hörs när vi hörs hörni!

Likes

Comments

Hej på er! har varit en låång helg för min del. Har jobbat trots hur sjuk jag är och det tar på en kan jag berätta haha.

Annars då? Ja allt står still när det kommer till tui. Känns som jag bara fått hälften av all information jag ska få och det stressar mig lite. Hoppas på att få mer info nästa vecka annars måste jag nog kontakta dem så jag inte missat nått... Jobbigare än man tror att flytta utomlands haha. så mycket papper och kurser som ska fixas innan och jag har inte koll på något alls.

Men det löser sig haha.

Likes

Comments

vääärldens skönaste och finaste tröja från bikbok, 249kr om jag minns rätt. Mocka kjol från nelly.com 199kr.

tunn bomberjacka som jag kommer leeeva i i Spanien. Från Nelly.com 299kr

singoalla-topp från bikbok. 249kr

nya bikinis från bikboks nya kollektion.


Har köpt massa andra småsaker som basplagg och har några fler paket på posten, men här har ni mina nya favoriter!

Likes

Comments

Bästa bästa bästa oslo!

Verkligen en av mina favoritstäder so far. Fantastiskt snälla och roliga människor, vacker stad och NORSKA!!!!! Mitt favoritspråk på planeten. Jag och några kompisar va i Oslo i början av februari och vi hade sååå kul med finmiddag, sightseeing och utgång!
Längtar tillbaka.

klart vi gick till skolan från skam och dansade natten lång med norskar😉

Likes

Comments

Contains affiliate links

Asså finns nog inget jag älskar så mycket som denim? Heeeelt fantastiskt!
Klicka på bilderna för att komma till plaggen!

Likes

Comments

Här ligger jag hemma i soffan och gör absolut ingenting. Känns som jag har SÅ mycket att göra innan planet lyfter om 1-2månader men samtidigt kommer jag inte på nått?

Men måste införskaffa mig en stooor resväska, kanske ta nån hepatit spruta och handla massa andra kläder och produkter som jag vill ha med. Sen är jag inte ens nära klar när det kommer till att rensa mitt hus.

Har ju inte nämnt det heller men åker till mallis redan i mars för 1 veckas utbildning. Kommer bli tuuuufft.

Vart börjar man ens? Nä jag orkar inte ens tänka.

Från jennifers 20års fest förra helgen! Så kul!

Likes

Comments