Måste trots mitt tidigare inlägg säga att idag har varit en väldigt tuff dag för mig. Så himla mycket nytt gör verkligen att man längtar och jämför med det man är säker med. Känner mest att jag vill hem till lugna och säkra sverige eller att jag bara vill vara tillbaka på mallorca. Mår inte riktigt 100% just nu, mår konstant illa pga nervös= äter inget = mår sämre etc. Väldigt ond cirkel. Jag hoppas allt blir bättre snart, annars blir detta bara en kort vistelse för min del. Men vi får se. Vad som än händer så är det ödet.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Äntligen framme och har haft en toppendag. Vi har ju sån himla tur och har en egen pool så vi har badat där ett flertal gånger, varit och storhandlat samt kollat runt i gallerian här. Har också fått ordning och reda på rummet, det är inte jättestort men mysigt och definitivt lagom för mig. Kan försöka visa bilder från lägenheten imorgon. Börjar trots allt inte förrän 17, min första dag mellan 17-01. Ska bli spännande.

Ovanför har ni utsikten från poolen samt utsikten från mitt fönster, känns som värsta hotellet utanför.

Likes

Comments

Exaaakt sådär uttråkad är jag. Lämnade hemifrån 11.40, landar på teneriffa 00.50. Gäääsp.

Likes

Comments

Fantastiskt fin vecka hemma. Äntligen träffat mina fina vänner och hela familjen. Känns jobbigt att det är dags att säga hejdå imorgon, men känns superspännande att börja mitt nya äventyr. Fått mail från chefen nu ang boende och dylikt, så ska bli såå spännande att se. Blir en lång dag imorgon, åker hemifrån innan tolv och landar på teneriffa runt 1 på natten. Men ledig på lördag iallafall!

Vi hörs när vi hörs. Önska mig lycka till.

Likes

Comments

Officiellt hemma. Men knäppt nog känns det inte som hemma längre, är så lycklig över att va med min familj och allt sånt, men resten känns inte så hemma längre. Har varit så nojjig över teneriffa men nu känner jag mig så himla redo för att åka ändå, norrtälje är inte min stad längre.

Imorgon ska jag till ung och fixa lite nya ppiller till i vinter, på tisdag blir det storshopping med mamsen och mellan det blir det nog mest bara tappra försök till att packa väskan. Tänk att jag en gång i tiden älskade att packa. Haha.

Likes

Comments

Alla hejdå är sagda och tårarna slutar inte rinna. Men om 15 minuter boardar flyget och jag vill inget annat än sova och komma hem nu. Mitt hjärta gör så ont.

Likes

Comments

Ligger här i badet och njuter av min 3h siesta, det händer så sällan att vi får ha siesta så man måste verkligen ta vara på det. Vi har nämnligen partyn 3 gånger i veckan, men om man inte behövs så får man istället en lång rast och får hjälpa med minidisco istället, vilket jag tycker är superkul så det är bra!

Nu ska jag nog ta mig ur badet, har trots allt lite att fixa innan min hemfärd.

Likes

Comments