Hade en efterlängtad halvdag med laura idag! Är oftast ensam på mina halvdagar så vi körde all in idag. Vi hyrde cyklar och cyklade igenom vår kust och hamnade vid en jättefin vik där vi snorklade och hade det fantastiskt!! Sånt här man lever för.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Så över två månader har gått på mallorca och livey här blir bara finare och finare. Och varmare och varmare. Älskar inte värmen haha, har alltid varit personen som åker utomlands under lågsäsongen och nu står jag här i en tjock jäkla piketröja hela dagarna och får inte ens gå nära poolen haha!

Men allt rullar på, har verkligen kommit in i jobbet nu och har härligt nog nordiska barn nästan varje session på jobbet. Nästan bara norskar dock så skamhjärtat i mig gråter varje dag.

Kom precis hem från ett sv våra klassiska candy chaos partyn. Så himla kul party men höjdpunkten var lätt när jag skulle gå ut och prata med föräldrarna som vi alltid gör innan vi släpper in de till barnen. Fick nämligen aaalla föräldrar till att skratta som tusan åt saker jag sa. Och ni anar inte hur svårflörtade föräldrar är, speciellt tyska föräldrar.

Jaaa annars då? Veckan är jobb, jobb,barkväll,jobb,jobb,gå ut på krogen tills 7 på morgonen, ledig dag på stranden och sen mer jobb. Men det är kul. Livet är bra. Våra scores(som gästerna ger oss efter deras resa) är heeelt fantastiska. Vi är verkligen på topp för hela mallis. Känns extremt fantastiskt och jag hoppas vi kan fortsätta ha alla så nöjda.

Likes

Comments

Skriver här fööör sällan. Så synd eftersom jag vet att ni är ett antal som väntar på uppdatering.

Livet är sååå fantastiskt här men såå hektiskt. Känns som mitt liv bara är jobb. Så är det såklart inte men känslan blir extra stark när man faktiskt bor här på hotellet.

Har verkligen kommit in i min roll nu och varje dag känns bara bättre och bättre, älskar mitt team mest av allt i hela världen. Har redan ont i magen för jag vet att några åker hem redan i juli. För mig är det dock snack om att jag ska stanna tills november, så det känns bra. Vill verkligen köra vintersäsongen med så ska satsa till 100% dessa månader.

Nu måste jag skynda mig och göra min iordning. Måndag= teamshow day. Har oturen att va med i 4 olika nummer efter varandra. Stress deluxe, but i can handle it. Stress här är verkligen inte densamma som stress hemma i sverige.

Likes

Comments

Ja nu var det ett tag sen jag skrev här. Tror jag? All tid bara smälter samman, vet aldrig vilken dag det är eller nått. Allt flyger iväg och samtidigt går så segt så man vet inte vad.

Hela jobbet börjar gå upp och ned för mig nu, älskar det ena dagen och vill verkligen bara hem andra dagen. Men jag tror väl att det är så det är, ska ge det mer tid iallafall och blir det mer dåligt än bra måste jag nog överväga hur jag ska göra.

Imorgon ska vi i teamet iallafall till en jättefin show. Vet knappt vad det är bara att det är sjukt cool och fint. Har för övrigt varit i alcudia sen sist vi hördes. Vi från bamseklubben drog dit, partade och stod på jobbet kl 9 morgonen efter haha. Men det va trevligt!

Nu ska jag lämna scenområdet och ta mig till sängs tror jag. See ya!

Likes

Comments

Nu har det verkligen börjat dra ihop sig, efter en vecka med non stop jobb och kaos är det imorgon äntligen dags för hotellet att öppna!!

Vi har trots allt en miljon saker kvar att göra men vi är väl så redo vi kan bli. Resten får komma med tiden känner jag.

Hela gänget(nästan) gick för en gångs skull ut och åt idag. Så himla gott för jag är så extreeemt trött på buffe. Haha är trött på buffé efter 3 veckor, bara 6 månader till då! Längtar. Not.

Men nu måste jag sova, big day tomorrow!!

Likes

Comments

Mysig men iskall dag, hela teamet va på hiking och det va fantastiskt fint men blåste typ storm haha.

Nu är vi på väg till magaluf för en piratshow och öppen bar, fantastiskt!

Likes

Comments