Hej alla som har hittat min lilla blogg :) Idag så ska jag bara ta det lugnt och hänga vid tv:n. Mina föräldrar är inte hemma så jag kan göra precis vad jag vill. Denna gång valde jag att äta gå mat och ha Harry Potter maraton helt forever alone.

​Ah min frukost är färdig så jag får ta ut den innan den bränns. Men när du ändå har hittat mig skulle jag tycka det va kul om du stannar och glöm inte att prenumerera på blogga via blogkeen. Så hörs vi när vi hörs :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej alla som hittat min lilla blogg :) Nu har jag äntligen bestäld microfonen jag velat ha väldigt länge, nämligen en Blue Yeti. Den är inte billig men den är verkligen jätte bra, så jag tycker den är värd pengarna. Sen så har jag också beställd tillbehör så jag kan kopla den till min Ipad 2 för det ät den jag använder mest till att göra musik.

​Man kanske kommer att behöva en USB HUB också ifall det drar för mycket tröm men det är inte alltid så testa det först. BTW igga språket på bilderna, det är holländska för jag bor i holland just nu. Förresten så är priserna i euro's inte kroner. Om du läser det här så skulle jag tycka det va kul om du stannar och glöm inte att prenumerera på blogkeen. Så hörs vi när vi hörs :)

Likes

Comments

Hej alla som har hittat min lilla blogg :) Idag så har jag vart ute på stan med mamma och köpt tre nya tröjor. Så jag tänkte bjuda på några bilder på kläderna.

​Rösta gärna på tröjan du tycker är finast och nu när du hittat min blogg skulle jag tycka det va kul om du stannar ;) glöm inte åh prenumerera på bloggen via blogkeen också, så hörs vi när vi hörs :)

Likes

Comments

Hej alla som hittat min lilla blogg :) Läxor läxor läxor, ja läxor det är nog det värsta alla ungdomar vet. Men hur blir man av med dom? svaret är enkelt, man kan inte bli av med dom. Dom är bara jobbiga uppgifter som ska förstöra den lilla fritiden som vi har. Det då väldigt många gör är att skita i sina läxor, vilket inte är en sån bra idé heller. Man bara kommer att ligga efter då och då får man bara ännu mer fritids f'örstörande uppgifter. Men hur blir man av med läxorna på snabbaste sätt då? ah genom att göra dom säger alla då, men det är inte alltid så jävla lätt ibland. Framförallt när man inte fattar vad det är man ska göra, då det är riktigt trubbel. Det jag brukar göra då är att inte tänka på det jag skriver när jag gör mina läxor utan jag skriver bara det jag tror är rätt och om det är fel så är det fortfarande inte jag som inte har gjort nått alls iaf. De är mitt råd men du gör såklar som du vill. jag måste dra nu mamma ropar, vi ska nämligen gå på stan en sväng och köpa en ny tröja till mig så jag hinner tyvärr inte att lägga till några bilder. Men när du ändå har hittat min blogg så skulle jag tycka det va kul om du stannar, så hörs vi när vi hörs ;)

Likes

Comments

Hej alla som hittat min lilla blogg :) Tänkte berätta lite om min dag igår för jag tyckte den var helt grym faktiskt. Först så var jag väl i skolan och det vart lite matkastning i hela klassen, mycket goa kommentarer, såg lite på badman alltså en helt vanlig härlig skoldag med minlite störda men ändå så goa klass. Efter det så cyklade jag hem snabbt som ett lejon, åt en snabbis och bytte om till sportkläder för jag skulle på ett rep med den fina musikalgruppen jag är med i. Nu kommer det roliga för vi ska repa på en scen där vi va på ett barnhem med massa barn då (jag spelar en av barnen) och två skit äckliga och läskiga ägare. Dom två ägarna dom drock lite mycket vodka så dom skulle spela fulla och barnen klaga på den dåliga maten vi brukade få. Men iaf han som typ styr oss eller vad man ska säga han satt på en trasig stol och precis på samma gång som dom två ägarna av det här barnhammet skulle trilla av stolen så åkte han egenom den. Så alla dog av skratt vilket var väldigt skönt. För jag älskar att skratta, men vem gör inte det. Vet ni vad jag tycker? att vi alla borde skratta lite mer och sluta va sura hela dagarna. Njut av livet nu när du är ung och kan göra det du vill. Nu när du ändå är här så skulle jag tycka att det är kul om du stannar ;) Tyvärr så här jag inga bilder från repningen för man får inte ha mobilen på sig men jag kan bjuda på den här, så hörs vi när vi hörs :)

Likes

Comments

​Ja vem är jag egentligen? Jag brukar väl va den mäst glada, spralliga och nyfikna typen som samtidigt är lite blyg av sig. Btw så kommer jag från Holland, som ni kanske kan se det på min stavning ibland. Jag älskar att va bland folk och att lära känna nya personer, men jag behöver va för mig själv mycket också. Jag kan ha kraftiga humörsvängningar också vilket oftast kan va lite jobbigt men jag försöker ha kontroll på det  så gått det går. Men lite mer om min hem värld då, jag har en mamma och en pappa men det har i stor sätt alla, fyra syskon och alla är tjejer. Inga husdjur just nu men vi har haft en massa för i tiden. på fritiden går jag i en musikalgrupp eller så är jag bara hemma och grejer lite. då vet ni lite mer om lilla mig, inte så intressant jag vet men ah jag kände att jag ändå behövde skriva det här inlägget. Men dock så tycker jag att det vore kul om du stannar nu när du hittat mig, så hörs vi när vi hörs :)  

Likes

Comments

Hej alla som har hittat min lilla blogg! :) Mitt namn är Lisa Valk (klaga inte på mitt efternamn tack) jag är 18 år ung och älskar musik. I videon åvan ser ni en av mina covers som jag gjort några månader sen. Kvalitén är lite sådär men i nästa video så kommer den att ha förbättras för jag har nämligen bestämd mig att köpa en ny mic. Men iaf så kommer jag blogga om blamd annat mitt liv, musik, min utröstning, nya projekt ah lite allt möjligt liksom. Det låter väl kul? nej bara skoja men när du nu har hittat mig skulle det va kul om du stannar ;) I nästa inlägg berättar jag lite mer om mig men för nu så hörs vi när vi hörs :)

Likes

Comments