Idag skulle jag egentligen göra mitt sista pass på Ica Hökåsen men igår vaknade jag sjuk. Kämpade mig igenom mitt sista lördagskvällspass, men sjukskrev mig idag. I stället sitter jag idag i soffan och kikar på massa inredning till vår takterass. Detta loungeset står i en hög utanför fönstret då Jysk glömde skicka med skruvar, hoppas de kommer i veckan så att vi kan skruva ihop det. Jag tror att vi snart kan sitta där ute och njuta av solen!

Likes

Comments

Wellness

Tips till fredagsmyset!!!

Skippa godiset ikväll, köp lite valfria naturella nötter och honungsrosta i ugnen istället! Lägg nötterna i en skål och blanda ner cirka 1-2msk honung (beroende på mängden nötter) och blanda, tillsätt havssalt och sesamfrö och lägg på en plåt och rosta i ugnen på 200 grader. Håll koll bara och ta ut dem och blanda runt då och då. så att det inte bränns vid. Låt svalna och sedan njut! Det är så gott! :)

Likes

Comments

​Idag har det gått i ett. Jag startar (nästan) alltid min dag med en PW ute i friska luften och sen blev det plugg, plugg, plugg och mer plugg innan det var dags för ett benpass på gymmet. Kursen vi har nu är första kursen vi har i coachning och jag var seg med böckerna så jag är utan än = inte så smart...

Likes

Comments

Wellness

Här om dagen gjorde jag den här underbara frukosten som består av en portion av FEMIMAL's proteinpannkakor, Coops vaniljkvarg (den utan tillsatt socker) samt mango och hallon. Så gott och bra innehåll! 

Likes

Comments