View tracker

hej ❤❤ tänkte skriva 10 saker som man kan föra när man är sjuk för de som är sjuka eller de som bara har det lite tråkigt 😂.

1. dricka varma och goda dryckar. Som varm choklad, mjölk med honung, te eller citrondricka med ingefära som är hur bra som helst mot hosta och halsont!

2. Gör din säng till en palats. 😂 kan va kul när man har tråkigt en stund och vill gå och lägga sig. lägg en massa kuddar och filtar (en massa filtar) på sängen som du kan krypa under i.

3. sov. är nog väldigt normalt att man gör det när man är sjuk men tänker påminna er om det ❤❤

4. Gör läxorna. När man går i gymnasiet eller pluggar finns det alltid något man kan göra för skolan! Så lägg dig i sängen och ta fram skrivhäftet när du känner att du orkar.

5. promenera. Alltid bra att röra på sig efter att man har sovit en stund. frisk luft som fyler lungorna och en bra motion.

6. Läs en bok. Läs en bok som får dig att glömma halsont eller magvärken.

7. dusha. att dusha med riktigt varmt vatten brukar vara väldigt skönt.

8. Måla eller rita. Är en bra tidsfördriv!

9. Gör sopa åt dig själv. Det är lättare för magen och du mår mycket piggare sedan. så ställ dig i köket och skär grönsakerna som du tycker om.

10. Tänd några ljus och ta framför allt hand om dig. tvinga dig inte till något om du verkligen inte mår bra. ❤❤

så hoppas ni blev lite inspirerade 😌 Hoppas ni har det så bra. ta hand om er 💗💗💗

Likes

Comments

Hej ❤❤ har inte uppdaterad på flera dagar känns det som. Är i alla fall sjuk och ligger i sängen och gör läxor idag. 🤒🤒
kram ❤❤

Likes

Comments

Hejsan 💕💕 Igår när jag var hos mina vänninor så började vi kolla på balkläningar 😍😍 Det är liksom 2,5 år kvar till balen men vi är redan taggade ska bli så kul!
💗💗

Likes

Comments

Idag var jag hos några kompisar och hade en väldig kul eftermiddag. Det känndes verkligen skönt att få skratta ett tag så jag blev på lite bättre humör. Behövde dock snytta näsan typ vart tionde minut 😒 men det är okej jag är super glad att jag hade den bästa eftermiddagen/ kvällen ever! Mycket skratt och sånt. Vi gjorde oreosheesecake och den var suuper gott! sedan så kollade vi igenom gamla skolbilder och såklart så berättade vi för varandra vem som vi tyckte var snyggast och så vidare 😂. Nu ska jag släcka lampan och kommer sova, hoppas jag kan vila ut mig tills imorgon eftersom jag måste jobba då.
Kram 💗💗💗

Likes

Comments

Hej 💗 körtlarna är uppsvulen och förkylningen tar över igen. Jag blir alltid sjuk när det blir för mycket men har märkt att det är väldigt många som är sjuka mina syskon och mamma är sjuk AA jagar den enda som åkte till skolan idag.

ha en bra dag💗

Likes

Comments

View tracker

Hej på er ❤ jag måste verkligen börja ta hand om mig. sov 5,5 timme pluggade i fem timmar till 12 och åt inte frukost. Är väldigt hungrig, trött och tror att provet kommer gå åt helvete. Jag vill absolut få b men kommer nog få c och då är jag inte nöjd 😞 då är jag väldigt arg på mig själv och är jag inte värt någonting. Jag får hoppas att det går bra.
Kram ❤❤

Likes

Comments

Hej på er ❤

Igår var jag hos sjuksköterskan för att kolla vikten, längden, synen och ryggen samt för att gå igenom ett dokument som jag skrev när jag började höstterminen som handlade om hur jag mådde osv.

Var länge sedan jag vågade väga mig. När jag väger mig brukar jag hamna i en depig period där jag bara vill gå ner i vikt. Jag har gått upp över 20 kg sedan jag började jobba mot min anorexia men tankarna finns fortfarande kvar.. 20kg är väldigt mycket för mig och när jag tänker på det så blir jag lite äcklad av mig själv.

Synen var i alla fall väldigt bra ryggen var bara lite sned är 173 cm lång och väger 59kg.

Kram 💗

Likes

Comments

Det bästa med oversized hoodies är att de sitter så sköna och man kan typ krypa in i de 😂. tänker gå och lägga mig nu har pluggat i över !!4!! timmar för franska, samhälle och matte nu. Har inte hunnit träna idag och tänker nog antingen gyma eller plugga efter skola. Vi har nämligen ett temerminsprov i matte och ett franska prov på onsdag. Aja jag får fundera mer på det i morgon nu vill jag ba stänga utte allt sk*t och ba sova
kram 💗💗❤

Likes

Comments

Hej på er ❤ skulle vilja boka en tid för att plocka ögonbrynen forma de och färga de. Men vet inte vad som är skillnaden mellan förening och plockning. när man plockar de så forman man väl också de? 😂 och när man formar så plockar man väl ? 😂 Hjälp skulle uppskattas ! 😂
❤❤

Likes

Comments

Hej finisar 💞💞
Här är några bilder på hur tightsen sitter på.
Har inte uppdaterad på ett tag känns det som. Men har varit litte tufft och har bråkat en del med pojkvännen och har kommit till beslutet att vi tar en paus. Nu tänker jag sätta mig ner lyssna på musik och plugga. Senare på kvällen kommer jag träna armar, ben, rumpa och mage. Ha en bra söndag 💞💞

Likes

Comments

Instagram@lisamertenslife