Hej på er 💕
Matte provet gick bra igår hoppas vi får se resultaten imorgon 🙈. Idag är det en väldigt tråkig dag.. gillar inte torsdagar för de är så långtråkiga. Har inte heller något speciellt att säga.. bara att jag imorgon ska ta tåget till Kalmar och ska äta på pamas pinchos men kollegor från jobbet. Vi ska bland annat kolla när och vilka tider jag ska jobba under sommaren och det jag redan vet är att jag ska jobba fem dagar i veckan och jag vill ha en vecka lov på slutet av sommarlovet och en vecka på början. Sedan får vi typ bestämma om jag ska ha några andra lovdagar.
Ha en bra dag 💕

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej på er 💕💕
köpte ett par nya skor för några dagar sedan. idrottsläraren förklarade för oss hur våra skor ska se ut och alla hade exakt de skor han ville att vi skulle ha förutom jag 😂. Har idrottat i mina ytteskor i några månader nu. Så köpte ett par nya som sitter sjukt bra och har en sådan rund grej under skorna typ. Idag har vi matte prov och det kommer nog gå åt helvete.. men men man får njuta av de små bra stunderna som livet ger. Ha en bra dag sötnosar 💕

Likes

Comments

hej på er 💕
det var typ två veckor sedan som jag skrev mitt senaste inlägg.. men jag har faktiskt en anledning till att jag inte har varit så aktiv de senaste veckorna och det är för att det har varit psykiskt och fysiskt varit väldigt dålig av olika anledningar. Jag har gjord slut  med min pojkvän för en två veckor sedan och det kan man säga var det tuffaste beslut jag har tagit.. känner mig inte redo heller för att börja med en ny relation eftersom det bara finns 24 timmar på ett dygn och jag vill inte svika någon igen genom att jag pluggar jobbar och tränar typ jämnt och sedan vill jag sova när jag kommer hem. Tänker faktiskt inte gå in på hur vårat förhållande var eller om det är mitt eller hans fel och varför jag gjorde slut. Jag mådde helt enkelt inte bra i vårat förhållande. Hoppas ni har i alla fall en bra valentine dag 💕💕

Likes

Comments

Hej på er
tänker tipsa er om det här proteinet som jag använder för att jag ska ha mindre träningsvärk och att jag helt enkelt får i mig tillräckligt. köpte det för en hundra lapp tror jag, och kan verkligen rekommendera att blanda ihop det med mjölk istället för vatten. Kunde inte få i mig det när jag blandade det med vatten men med mjölk smakar det nästan som chokladmjölk 😉👍. 💕💕💕

Likes

Comments

Hej på er 💕💕 för någon vecka sedan gick jag ner till sportringen för att kolla efter skor till min pojkvän men det slutade med att jag själv började shoppa och köpte träningskläder för 650 spänn 😂. Köpte adidas tights som jag gav till min syster som födelsedag present och till mig själv köpte jag två sportbh som var på rea och ett gummiband som man har när man tränar. Älskar verkligen gummi bandet när man gör squats man kan gå längre ner och man ramlar inte eller skakar med benen när man ska upp igen. Man kan använda den till en massa annat har använt den till armar ben rygg rumpa och mage så kan verkligen rekomendera den och man kan knyta den hur man vill.
💕💕💕

Likes

Comments

Hej på er 💕💕 idag är det måndag, ny vecka nya möjligheter och bla bla bla. Trodde det var tisdag när jag vaknade 😂. aja idag slutar jag tjugo över två och då åker jag nog hem med mamma. när jag kommer hem så får jag börja plugga måste skriva färdigt två arbeten.. sedan efteråt kommer jag nog träna en stund 🎀💪
ha det så bra 💕💕

Likes

Comments

asså guuud har inte uppdaterad på typ en vecka 🙈 är verkligen ledsen för det men det har varit väldigt jobbigt ett tag.. men tänker faktiskt ta tag i bloggandet igen. 😊 såg också att jag fick en del nya följare 🤗 välkomna till min blogg hoppas ni kommer inspireras av den och att ni tycker om den 😊💕. Nu ska jag plugga. tränade i 1,5 timme för några timmar sedan och det blev rumpa, ben, mage och armar. Hade inte tränat hård på ett tag nu så idag gav jag verkligen allt!
Ha en bra kväll 💕💕

Likes

Comments

hej ❤❤ tänkte skriva 10 saker som man kan föra när man är sjuk för de som är sjuka eller de som bara har det lite tråkigt 😂.

1. dricka varma och goda dryckar. Som varm choklad, mjölk med honung, te eller citrondricka med ingefära som är hur bra som helst mot hosta och halsont!

2. Gör din säng till en palats. 😂 kan va kul när man har tråkigt en stund och vill gå och lägga sig. lägg en massa kuddar och filtar (en massa filtar) på sängen som du kan krypa under i.

3. sov. är nog väldigt normalt att man gör det när man är sjuk men tänker påminna er om det ❤❤

4. Gör läxorna. När man går i gymnasiet eller pluggar finns det alltid något man kan göra för skolan! Så lägg dig i sängen och ta fram skrivhäftet när du känner att du orkar.

5. promenera. Alltid bra att röra på sig efter att man har sovit en stund. frisk luft som fyler lungorna och en bra motion.

6. Läs en bok. Läs en bok som får dig att glömma halsont eller magvärken.

7. dusha. att dusha med riktigt varmt vatten brukar vara väldigt skönt.

8. Måla eller rita. Är en bra tidsfördriv!

9. Gör sopa åt dig själv. Det är lättare för magen och du mår mycket piggare sedan. så ställ dig i köket och skär grönsakerna som du tycker om.

10. Tänd några ljus och ta framför allt hand om dig. tvinga dig inte till något om du verkligen inte mår bra. ❤❤

så hoppas ni blev lite inspirerade 😌 Hoppas ni har det så bra. ta hand om er 💗💗💗

Likes

Comments

Hej ❤❤ har inte uppdaterad på flera dagar känns det som. Är i alla fall sjuk och ligger i sängen och gör läxor idag. 🤒🤒
kram ❤❤

Likes

Comments

Hejsan 💕💕 Igår när jag var hos mina vänninor så började vi kolla på balkläningar 😍😍 Det är liksom 2,5 år kvar till balen men vi är redan taggade ska bli så kul!
💗💗

Likes

Comments

Instagram@lisamertenslife