View tracker

När jag äntligen skulle åka hem till Halmstad, så blev det inte riktigt så. Jag var superglad när jag gick av tåget och gick mot lägenheten. Leendet försvann snabbt dock när jag märkte att min lägenhetsnyckel inte var med mig. Jag hade lyckats få mig alla Halmstadnycklarna förutom den till lägenheten...
Jag ringde hyresvärden men han var på semester i Bohuslän. Det slutade dock med att mamma hittade nyckeln i Taberg och att jag sov hos Olivia i Halmstad inatt istället... Jag blir så trött på mig själv att jag lyckas med sånt här! Men det löste sig ju ändå...

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Åkte go-cart i tisdags vilket var väldigt roligt fastän jag var nästsämst haha. De andra i släkten var dock sjukt bra. Det var en 50årspresent till min farbror.
Efteråt åt vi grillat hemma hos oss, mums!

Nu är jag på väg ner mot Halmstad och ska vara där tills lördag. Ska träffa lite kompisar och mysa. Dessutom ska jag äntligen få sova i min egna säng igen, HALLELUJAH!

Likes

Comments

View tracker

Som utlovat kommer nu några bilder från min resa som var toppen!

Vi klev upp jättetidigt på fredagsnatt, tror det var runt 3-tiden för att åka till Landvetter. Därifrån mellanlandade vi i München där jag åt en riktigt god sallad, mums! För att sedan åka vidare till Venedig, Itaaaaaaly.

Venedig, väääldigt vackert och charmigt. Helt klart ett ställe jag måste tillbaka till. Vattnet (som var smutsigt och ej badvänligt), gatorna (som var trånga och väldigt lätta att gå vilse i) och värmen (vilket drev fram en del svettdroppar). Trots att fötterna värkte efter att ha irrat omkring i cirklar samt att det var oerhört tungt att bära på ens resväska uppför alla broar så var Venedig svårslaget. Fascinerande med en stad som helt styrs utav båtar, t.ex. fanns det ambulansbåtar och taxibåtar. Underbara Venezia, I´ll be back.

Från denna plats gick vi sedan ombord på vårt fartyg som drev oss vidare till vårt första stopp - Dubrovnik

Dagen som vi gick på båten, lördagen, så fyllde även världens bästa mamma 50 år! Helt sjukt hur mycket jag älskar henne, hon finns alltid vid min sida oavsett vad. Vi firade henne först när vi kom in i mammas o pappas hytt då pappa hade beställt champagne och frukter till rummet. Senare den kvällen klädde vi upp oss och åt trerätters, vilket blev en tradition senare på båten. Mamma fyller år den 4:e juli, vilket även är USA:s nationaldag. Det var väldigt många amerikanare ombord, haha.

Dagen efter klev vi iland i Dubrovnik som även det blev ett av favotitstoppen. Sådant vackert ställe, med mycket mer klart och badvänligt vatten (ett stort plus om ni frågar mig).

Här badade vi i det Adriatiska havet för att sedan leta upp första, bästa wi-fi stället. Wi-fi var så dyrt på båten vilket ledde till att när vi gick iland såg vi även till att hitta ett mysigt kafé med wi-fi.

Efter Kroatien spenderade vi en hel dag på båten medan den drev oss mot Turkiet. Andrekaptenen på båten visade sig vara svensk och bjöd upp alla svenskar ombord på en liten rundtur. Där fick vi lära oss en massa saker om hur skeppet styrs vilket var intressant.

Senare den dagen uppstod en "World´s sexiest man competition". Det var väldigt, ehm, intressant. Nej, men det var faktiskt underhållande samtidigt väldigt pinigt. Men som sagt var många amerikanare ombord vilket jag tror bidrog till att underhållningen var väldigt, amerikansk haha.

Nu pallar jag nog inte skriva mer om resan haha... Så nu får bilderna tala istället.

​JA denna resan ägde. JA, Santorini, Venedig och Dubrovnik var finast! JA, det suger att vara hemma igen och behöva ta tag i sitt liv. JA, jag hoppas ni har det väldigt bra.

PUSS

Likes

Comments

Drar nu hem mot kalla Sverige efter en vecka som spenderats i lite olika länder i Medelhavet med min fina familj. Imorgon lär jag nog lägga ut en bildbomb från alla platserna. Just nu kommer jag vänta fem timmar tills flygplanet lyfter...
Ha det så bra hörni!

  • Dagens

Likes

Comments

Idag efter jobbet drog jag in till stan där jag mötte upp min syster. Vi kollade på olika saker inför vår resa på fredag. Jag hittade två bikinis och en topp. Sedan gymmade jag, körde överkropp idag. Vilket har lett till att jag är helt slut i armarna.
Efter gymmet försökte jag skynda mig hem för att hinna se så mycket av finalen som möjligt men lyckades missa en buss precis. Då tröstade jag mig med att sätta mig på bryggan med naturgodis och snapple. Mums!

Och Sverige tog EM GULD!!! Hörde jag verkligen rätt?! GULD?! Såg alltså samma lag spela på Örjans vall då det var nära att de åkte ut i kvalet och nu vann de hela skiten!!! Mina hjältar, kärlek till er!

Likes

Comments

Idag hände något riktigt sjukt på jobbet... En kille kom fram till mig flera gånger. Först skulle han köpa jordgubbar men så hade han glömt pengar eller så (hans svenska var inte direkt jättebra...). Sen när han kommer tillbaka för att handla ger han mig två blommor och sa att det fanns många fina på vägen. Han frågade även mig vad jag hette och om jag bodde i närheten. Efter en stund kom han tillbaka ännu en gång, gav mig ett jättestort leende och gick in i affären. Sedan kom han ut med ananasjuice och en macka åt mig?! Jag ville inte ta emot det men han insisterade och sa "jag har köpt det åt dig".
Tror jag har lyckats få min första beundrare. Tyckte det var gulligt med blommorna men maten blev bara för mycket. Känner att det är ganska läskigt faktiskt, har liksom aldrig träffat han förut?? Sjuuuuukt

Likes

Comments

Är nu hemkommen från några härliga dagar i Gråbo och Göteborg. Kändes lite konstigt att vara på stället där jag konfirmerades utan alla mina fina, gamla konfirmander. Men jag fick träffa fyra av dem i helgen vilket var väldigt kul. Min fina sambo Linn var där och jag fick spendera mycket kvalitetstid med henne.
Nu blir det skönt att vara hemma någon dag innan jag drar iväg igen. På fredag bär det av mot Venedig för en kryssning. Är väldigt taggad då jag har sett fram emot detta under ett halvår!!

Ha det bäst hörni! Kram

Likes

Comments

Drar till kära Götet för att besöka ett konfaläger, gå på Liseberg och bara umgås med sköna människor. Haaade!

Likes

Comments