Yes! Är alltså äntligen nyinflyttad i min egna lägenhet här i Halmstad och jag stormtrivs. Känns så mysigt!! Lite längre till skola och träningarna men det är det värt

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

I helgen fick jag besök av min fina Carita. Så tacksamt att hon tog sig tiden att komma ner hit! Önskar verkligen att vi kunde spendera mer tid tillsammans, men distansen gör det svårt. Men men, vi hade det väldigt roligt. Vi gick ut på fredagen, på underbar. Sen på lördagen tog vi det mest lugnt, undrar varför... Hann besöka min favoritrestaurang i Halmstad - Lotus och gå runt lite på stan innan hon åkte hem till Jönköping.
På söndagen chillade jag mest, kollade på skam (ääääälskar skam), hade egentid och städade litegrann.

Likes

Comments

Igår, eller snarare inatt, var det den tredje studentfesten. Däremot var det min andra studentfest då jag missade den första. Temat var crazy christmas och jag var utklädd till en julgran. Cred till min mamma som hjälpte mig med min outfit! Några sa faktiskt till mig att min utklädnad var grym, vilket är kul att höra!
Jag och några tjejer från min klass förfestade hos mig innan vi drog ut på dansgolven. Sedan stod vi knappt stilla en sekund, en väldigt lyckad kväll helt enkelt.

Likes

Comments

Ja hej igen! Long time no see, eller vad man nu säger. Har tänkt lite på det här med att börja blogga igen och ger det ett försök. Mycket har hänt sedan senast, helt sjukt vad fort tiden går. Nu känner jag väl mest att det kan vara skönt att skriva av sig. Dessutom kan det vara kul att ha något att se tillbaka till nu när jag går sista året, wiho!
Får se hur aktiv jag kommer vara. Haade så länge

Likes

Comments