fick då äntligen träffa min saknade ronya. Så underbart. Vi pratade om allt som hänt när hon varit borta och massa annat. Jag, amanda och ronya var hemma hos mig nästan hela kvällen. Men vi beslöt oss för att åka bort till runkbåset(ett vindskydd i skogen typ haah) och träffa några.
Var där en stund men åkte sedan hem igen för hade så jäkla ont i benet. Så vi satte oss och kollade på film, ondskan.
Så nu åkte dem hem. Nu ligger jag här med kramper och kan inte ta mig ur soffan till sängen så jag sover här. Hehe.
Kolla bara hur svullna mina ben är!! Åh va ont de gör!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Idag är det ingen vanlig dag för ronya kommer hem idag!!! Inte träffat henne på 1 vecka och 5 dagar. Och det är riktigt jobbigt för vi var konstant i flera veckor innan hon åkte. Trots att jag inte kan gå ska vi hitta på massvis med saker idag.
Min älskade ronya, förstår ni?!?! 😍


Likes

Comments

Skäms nästan över mig själv just nu. Det blev akuten idag. Värsta dagen i mitt liv hittills. Jag vaknade som vanligt och skulle ta moppen till Ocke. Han bor ute i skogen så är en grusväg man åker på. Och det är ju bara en väg för en bil om man säger så. Så jag åker och tillslut kommer en vänsterkurva och jag ligger i mitten av vägen ungefär. Och jag åker där väldigt ofta och möter aldrig någon bil. Men just i denna dag kom det självklart en jävla brandbil som körde väldigt snabbt. Jag svänger ut på högersidan och nitar med frambromsen. Det var ju rullgrus och jag ramlar ofcourse. Jag kollar upp och ser stora däck 30 cm från mitt huvud. Jag sätter mig upp och kollar på moppen, inget hade hänt, okej bra. Sedan börjar jag kolla på mig själv, kollade på mitt knä.. Sånt jäkla köttsår. Jag ser brandmannen hoppa ur och kommer fram till mig. Jag skrattar ju bara, jag fattade ingenting. Jag ringer ocke och ber han komma och hämta moppen. Sen ringer jag mamma och bara "vi måste till akuten".
Mamma trodde jag skämtade, självklart..
Ocke kommer och jag sätter mig i brandbilen, så fick åka brandbil för första gången i mitt liv :D jag ser hur det börjar rinna blod från mitt knä, ser mitt egna kött. Fyfan va vidrigt.
Pappa körde mig till akuten där jag skulle röntga knäet. Så fick åka lite rullstol på köpet.
Men sen kom det värsta, jag skulle rengöra alla såren. Doktorn kom in och gav bedövning, 5 stick runt om såret, har nog aldrig haft så ont. Och tänk er att såret är ca 5 cm djupt också. Hela såret är fullt med grus och jag börjar höra doktorn prata om tandborstar o skit. Sen ser jag bara att han tar fram en tandborste. Alltså de skrapade mitt sår med en tandborste. Och de var ju inte lugnt heller, så jag kollade. Och höll på att svimma! De var riktigt äckligt att se! Sen sydde de igen såret, så 6 stygn.
Sen tvättade de av alla andra sår. Och jag fick äntligen komma hem.
Riktigt jobbig och lång dag. Just nu ligger jag i min säng och har skit ont. Så ja, de var min sommar de!

Varning för äckliga bilder. HeheLikes

Comments

Något jag är riktigt trött på att höra nu är all skit folk säger. Jag har aldrig tagit åt mig innan, men nu är det för mycket.
Ni som inte känner mig, ni som aldrig pratat med mig ska verkligen inte säga ett ljud, för ni känner inte mig. Alla har vi gjort fel, du som läser detta, har du aldrig sagt något fult till någon, slagit någon eller vart dum eller? Jo, alla har vi vart dumma någon gång.
Men nu är det tröttsamt. Blev slagen för några dagar sen, av en som vart min bästavän. Jag slutade skriva och svara på henne för jag ville helt enkelt inte umgås med henne mer(av privata skäl). Det hon sa till mig var verkligen inte ok. Men jag satt där och tog skiten, jag sa ingenting tillbaka och rörde henne inte.
de jag bråkar med, jag pratar inte med dem. Jag ignorerar allt. Men vad jag än gjort så fortsätter snacket och bråket tydligen. Jag förstår inte längre. Är det så jäkla intressant att snacka om mig?
För ni kanske inte förstår att jag mår dåligt över sånthär eller?
Jag skiter fullständigt i er, jag säger inte ett piss. Men ni ska gå runt och få alla emot mig, ni gör allt för att få mig må dåligt. Och varsågod ni lyckades så ni kan sluta nu.
Jag har börjat säga ifrån nu. Hörde en sak idag, ringde personen direkt och frågade varför. De har inget att komma med. Men kan ni bara sluta någon jävla gång, för kan ni ställa er frågan "vad har Lisa Mared gjort mig?"
Så har ni nog inte mycket till svar.
Jag tänkte flytta och byta skola för allt detta. Men jag tänker inte låta er vinna så mycket. Jag ska gå den utbildningen jag trivs med, jag ska kunna gå genom Tenhult utan att bli skriken "hora" efter. Jag tänker inte ta någon skit längre. Jag är 17 snart, detta har pågått i snart 3 år.
Ni har inte vunnit ännu, jag är ensam och ni är flertal. Så vem är vinnaren här?


Tycker nog det är jag va? ;)

Likes

Comments

Igår var jag i skolan, so suprised I am. Vi gjorde inte ett piss, finns inget att göra nu de sista dagarna. Men efter skolan åkte jag hem, härmade moppen då jag o ocke åkte till stan igen. Vi mötte upp Daniel och Marcus så åkte vi till Ikea och åt. Jag är helt beroende av ikea mat, helt seriöst!
Efter det åkte vi till Hovslätt och var med massvis med folk. Kände knappt hälften men men! Satt mest i kevins traktor och snackade med han och Robin.
Men självklart hittade de är snygg brud som skulle posa med dem o deras atraktorer. Längesen jag skrattade så mycket, haha! Vi åkte till Tenhult sen och gjorde inte mycket. Åkte hem och kollade tv.
Nu sitter jag i skolan, just gjort nationella engelska och har hål timma i flera timmar till. Yeyyyy...


Likes

Comments

Alltså nej, jag vet inte hur jag ska göra!!!
Den största anledningen till att jag byter är ju pga min klass. Det är bråk hela tiden, nya konflikter varje dag. Man tröttnar tillslut. Var så på högstadiet med, alltså 7-9 så var de bråk i min klass jämt med.
Det är två olika skolor, två olika linjer. Jag älskar restaurang linjen, men måste man gå i en skola man mår jätte dåligt i?
Lärarna försöker ju göra det bättre, men det går verkligen inte. Rektorn och kuratorn har vart inne i klassen men icke. Lärarna mår ju jätte dåligt av att de är såhär, det är ju inte deras jobb att vi inte ska bråka, de ska bara lära ut.

Likes

Comments

Först grillade jag med mamma och morfar, kändes som de var evigheter sen jag träffade mamma för är knappast hemma längre. Är ju bara borta och kommer hem när hon sover typ. Sen kom ocke, vi åt och åkte in till ekhagen där vi mötte Daniel. Jag och Daniel fick åka till Robin och hämta hans moppe. Sedan åkte vi till Tenhult, vi såg sen att Daniel knappt hade luft i sitt däck på moppen så vi åkte till min pappa och fyllde på med luft som brorsan fick hjälpa oss med. Sen spände vi min kedja med, brorsan säger att jag inte sköter mina saker hehe.. ;)
Vi åkte hem till mig och snackade lite så fick träffa pappa en stund med!
Tillslut hamnade vi i Huskvarna haha. Där kom Eric och koffe. Vi dansade och hade de kul. Man kan inte ha tråkigt med Daniel och ocke, helt seriöst!! Tillslut skjutsade vi hem Daniel och åkte hem.
Idag vet jag inte vad vi ska göra, blir la som vanligt i guess.
Hittade roliga glajjer på jobbet ;)

Likes

Comments

Vart med ocke o Daniel idag, förvånade?!?!
Åkte till Amandas skola och hämtade henne. Men vi var lite busiga o flyttade på Erics moppe, hehe.. Var ett väldigt jobb dock, lyfte och sånt ;)
Vi gjorde inget särskilt så. Åkte moppe, förvånade igen va???
Gick på min övningskörnings kurs och han skämtade väldigt mycket så blev lite roligare. Efter kursen så åkte vi till ekhagen där jag skulle springa o dampa mot Sofie, men slutade med ett man fick vääääldigt ont i knäet!! Usch!
Men vi åkte ner till Huskvarna igen och träffade Eric. vi pratade om lite saker och nu är allt bra igen. Så skönt!
Men nu ligger jag i sängen och skriver med Bella. Vad jag saknar henne :(
Är ju ledig på torsdag och fredag nu med, så djävulskt skönt!!
Så såg jag ut idag, lol

Likes

Comments

Idag ska jag gå en kurs sen får jag övningsköra. Så håll ögonen öppna för snart kommer kungen själv på vägen. Hahah. Den börjar halv fem men innan de ska jag träffa min älskade amanda. Vad jag saknar henne ❤️

Likes

Comments

Godmorgon!
Kramat om mamma nu för de är ju morsdag! Just nu äter jag bacon och väntar på ocke, han lånade min moppe hem igår för orkade inte köra hem honom, så han kommer vilken sekund som helst!
Oj, nu kom ocke så ha en bra dag o pussa på era mammor!!! :D

Likes

Comments