Dagen började så att mamma och jag åt frukost på ett av mina favvo ställen, kafferosten! ❤️

Mamma och jag gjorde sedan några sista ärenden och fiskade saker jag behövde osv. Sedan hämtade vi upp Charlie efter hans skola var slut och vi åkte till Lasse-Maja och filade lite. Sedan åkte vi och köpte en present till min värderar Jack.

Pizza med kusinerna så jag kunde säga hejdå till min faster ordentligt ❤️

Pedikyr och manikyr bjöd mamma sedan på som en rolig grej min sista kväll. Charlie älskade det, haha

Tog dessa för typ två minuter sedan. Älskar när poolen lyser såhär på kvällen ❤️

Jag har då emellan allt vi har gjort hunnit packa och stängt min väska. Detta var extremt svårt och jag är ganska medveten om att jag kommer ångra saker jag tagit med men samtidigt vet jag ju inte vad det kommer att vara hehe.

Resväskan är så full den kan bli och vi har ingen våg hemma så mamma har använt sin känsla. Vilket gör mig extremt nervös, så använd våg!!!!

Vi kom hem 19.30 och vi skulle bara lägga fram alla biljetter, papper osv. Vi inser då att något inte stämmer med biljetterna. Efter mycket strul så är allt löst. Kommer berätta situationen senare om jag orkar men det löste sig och jag flyger 07.05 imon via Frankfurt själv. Haha nu är jag super trött och ska sova och imon går jag upp 04.15

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Så nu har jag hunnit klippa mig. Jag tror ärligt talat jag inte har klippt mig sen typ januari så det var på tiden. Bara toppat det men det blev mycket fräschare 😛

Likes

Comments

Goodbye party!!!!

För familj, lite kompisar och familjevänner. Så lyckat och väldigt tacksam ❤️❤️❤️

Hann inte ta så mycket bilder eftersom man var mitt i det, men här kommer några från innan "kalaset"

Likes

Comments

Idag var det dags att börja med packningen....

Framsteg.?.?.

Likes

Comments

Nu har jag rensat ut mitt rum hemma hos pappa och tagit hem alla grejer till mamma som jag eventuellt skulle vilja ha i USA

Selfies hehe

Sista gången i våningen på 10 månader!

Likes

Comments

Idag har jag sprungit runt på stan hela dagen för att köpa presenter till min värdfamilj framförallt men också till min IEC (kontaktperson). Eftersom jag fick min familj för typ två dagar sedan har jag inte kunnat göra det tidigare så det var skönt att äntligen få det gjort.

• Det som ligger i det vita förpackningen är en svenska flagga i trä, sådana man brukar ställa på bordet eller fönster typ. Den köptes på NK för er som undrar och den kostade 129kr. Tänkte att den är till hela familjen.

• Den stora boken till vänster "the new Nordic" är specifikt till min värdmamma då hon gillar att laga mat och baka. Bilderna var väldigt fina likaså. Köpte den på akademibokhandeln och tror den gick på 300kr.

• Det inslagna NK paketet är till min IEC och är servetter med en dalahäst på. Servetterna kostade 59kr.

• Osthyveln är bara en kul liten grej då de inte har det i USA för jag äter faktist inte ost hehe. Kostade 79kr på NK.

• Disktrasan köptes på NK och är till hela familjen, rolig grej som inte heller finns i USA. Trevlig att det stod "mitt Göteborg" så det blir något mer lokalt och inte bara Sverige saker om ni förstår vad jag menar hahah.

• Paketet som det står "tinna" på är en affär i Gbg som säljer "svenskt tenn" design saker. Jag köpte i alla fall en vit tändsticksask där så det är kul. Den är också till hela familjen och gick på 249kr.

• Boken till höger köptes på akademibokhandeln och är framförallt till min värdpappa och kostade 229kr. Den har bilder om "intressanta" svenska saker och sedan en sidas information bredvid. Alltifrån mat > tradition > uppfinnare och platser så det är kul.


Jag ska även köpa en del godis och knäckebröd men köper det på tisdag tänker jag. Sedan har min mamma också köpt två ljus lyktor men eftersom jag är hos min pappa blev det lite svårt att fota :)

Likes

Comments

Jag har fått min värdfamilj!!!!

Jag är så glad och nöjd med min placering, glad för att jag äntligen fått en värdfamilj som jag t om hunnit FaceTime med, och nöjd för jag känner att det är en bra match för mig.

Familjen består av mamma Cindy, pappa Ryon och bror Jack som är lika gammal som mig. Föräldrarna är båda lärare och Cindy jobbar på skolan jag kommer gå på.

Jag kommer att vara en junior, när det gäller skolan vet jag inte så mycket mer än att Cindy sa att det borde vara runt 200 elever så inte 300 som jag trott tidigare. Hon han ikväll nämna lite regler på skolan eftersom jag frågade och hon sa att dresscoden bestod av att inte ha linnen (tank tops) eller axellös. För korta skorts, kjolar och klänningar är inte heller okej utan klädesplagget ska sluta vid fingertopparna. Det var ganska standard och tror inte det borde bli för svårt.

Cindy beskriver staden som väldigt kristen, konservativ och väldigt tillmötesgående och trevliga. Familjen har själva precis flyttat till stan så jag får tsm med dom flytta in i deras nya hus. Jag fick se mitt rum och det var super fint. Cindy sa att hon och jag skulle åka och köpa bäddsätt och inredning för mitt rum när jag kommer eftersom hon inte vet vad jag gillar. Jag är så glad och de är super snäll och trevliga ❤️❤️

Likes

Comments

Jag har nu fått en värdfamilj som består av en mamma, pappa och en son som är lika gammal som mig. Jag vet ingenting om familjen än då allt pappersarbete inte är klart ännu, men kontakter på EF säger att det borde lösa sig snart.

PDenna staden heter Deer lodge och har ungefär 3000 invånare. Skolan jag ska gå på heter Powell county high school och har ca 300 elever min gamla skola f(lathead high school) och hade 1500 studenter så det är en stor skillnad.

Jag är väldigt glad att jag håller på att få en värdfamilj då kan man äntligen börja se fram emot avresa och allt som det innebär. Jag kan inte säga att jag inte är nervös för det är jag verkligen men samtidigt känner jag att det ska bli skönt att åka och börja hela saken då man pratat om detta i typ 1 år.

Likes

Comments

Började dagen med frukost på altanen ❤️

Jag och brorsan åkte sedan ut med lilla båten som har en liten motor på men hade ingen bild på det så tog denna från igår ❤️

Båten tog vi sedan till Mollösund för en lunch och handla lite mat ❤️

Lunch blev det sen, fisksoppa som är en favorit ❤️

Jag som körde båten påvägen hem, släkten som bjöd på en drink och snittar innan middagen ❤️

Brorsan, sysslingar och jag tog lil båten på en liten tur i viken nu på kvällen ❤️

Likes

Comments