Ja rubriken säger det mesta. Har haft en fullspäckad dag. Började med att fixa stallet vid 7 innan jag åkte on till stan för körlektion. Det börjar närma sig körkort nu...! Längtar!
Efter körlektionen åkte jag direkt upp till Ica och jobbade 10-19. Kom hem strax innan åtta så stoppade i mig lite kvällsmat innan jag gick ut och red Toppan. Första passet på några veckor nu så skrittade/travade en liten runda för att mjukstarta. Kan väl säga att det fanns ganska mycket energi i henne så ska bli kul att få sätta igång henne igen.
Lovar att de kommer en update om foderhästen när jag fr tid att skriva imorgon!

Hälsade på tvillingkalvarna efter vägen, fruktansvärt söta men de tyckte att Toppan var lite läskig.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Då var den dagen över, tänk vad tiden går fort. Igår var det en helt vanlig dag med stallfix och jobb. På kvällen åkte jag in till stan och träffade tre kompisar vi spelade spel och åt jordgubbar med chokladkaka och glass. Sov kvar i stan då pappa var snäll och tog hästarna på morgonen.
Men någon sovmorgon blev det inte, gick upp och åt jordgubbsfrukost vid 8 innan jag åkte hem igen.
Fixade stallet lite snabbt och åkte till Västerås med mamma och syster. Där blev det mysig lunch på Kajplats 9 och besök på Glada hästen i spiltan. Där hämtade vi sadeln som de lagt om lite för Toppans rygg. Håller tummarna för att de gör susen nu. Sen kan jag nämna lite kort att vi åkte till Stockholm och testade en foderhäst men mer om de får ni läsa imorgon.
Nu ska jag försöka få lite sömn blir tidig morgon i stallet imorgon innan jag ska in på körlektion.

Kan inte låta bli att lägga upp en frestande matbild från lunchen vi åt på Kajplats 9.

Likes

Comments

Jaha då var det dags för ett första blogginlägg, det var några år sedan senast. Jag vill börja dela med mig av saker som jag tror att flera kommer att ha nytta utav. Allt ifrån egen hälsa till träningstips och övningar för hästen.

De två senaste veckorna har jag endast ridit grannens häst då Toppan har haft vila. Har varit lite orolig över henne eftersom hon inte varit sig lik de sista tävlingarna men nu har vi hittat problemet. Sadeln har varit lite trång och den har nu fixats så på onsdag ska sadeln hämtas och jag ska börja sätta igång henne igen. Jippi!

Dagen i sig har än så länge varit väldigt lugn, fixade stallet imorse vid 7, pluggat körkort och ska iväg o jobba halv 5 till halv 9. Körkortsplugget tar emot en del men försöker tänka på vad skönt de ska bli att kunna ta mig fram överallt sen utan att behöva fjäska åt sig skjuts.

Grannens extremt snygga valack som jag fått rida några veckor medans hon varit bortrest.

Likes

Comments