Julkalender

Nu har jag öppnat halva kalendrarna (förutom The Body Shop som har 25 luckor som vanligt) och jag tänkte skriva ner lite tankar som jag har kring kalendrarna såhär långt.

Så om vi börjar med Nyx. Superkul att Nyx äntligen kommit med en kalender och så kul att det är läpprodukter! Det jag gillar mest är att det både har varit neutrala färger och även lite mer "vågade" färger. Var rädd att det endast skulle vara neutrala och jordnära färger som passar dom flesta. Gillar även att det är små produkter och inte full size eftersom man kan få en färg man inte gillar. Det enda jag inte gillar är att alla färger finns uppmärkt på baksidan MEN jag har faktiskt inte tjuvkikat en enda gång!

Så om vi går över till Lumene så är jag så jäkla glad att dom äntligen släpper en kalender! Har älskat alla hudvårdsprodukter jag provat från Lumene och tycker det är så kul att få prova ännu mer grejer. Kan kanske tänka mig att man kan bli lite besviken på denna kalendern om man mest såg fram emot att få smink, men vad vet jag, det kanske kommer mer smink mot slutet!

Så till The Body Shop som jag har för fjärde (?) året i rad. Och jag tycker verkligen att deras kalendrar bara blir bättre och bättre! Visst är det några luckor som jag inte direkt gillat hittills som jag tyckt varit lite onödiga MEN det har varit en bra blandning mellan smink och hudvård denna gång. Älskar också att man får lite nyheter också och inte bara samma gamla vanliga.

Så mina favoriter hittills är...


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Julkalender

Nyx: Lip Lingerie - Corset (1,6 ml)

Lumene: Moisturizing Lipstick - 11 First Day of Spring (1 g)

The Body Shop: Star Stamp Liner - Black (1,5 ml)


Alltså dagens lucka från The Body Shop fick mitt 15 åriga-jag att jubla!


Likes

Comments

Julkalender

Nyx: Matte Lipstick - Up the Bass (2,5 g)

Lumene: Pure Arctic Miracle (50 ml)

The Body Shop: Glitter Dust (1,5 g)

När jag har öppnat hälften av luckorna tänkte jag om jag skulle skriva en liten sammanfattning om vad jag tycker hittills. Är det något ni vill att jag ska göra? Kommer såklart skriva en sen när alla luckorna är öppnade!


Likes

Comments

Smink

När min sambo och jag var uppe i Göteborg för 2 veckor sedan så köpte jag med mig denna skönheten hem från Sephora. Har sett så himla mycket om denna på Kat von D's Instagram och var inte säker på om den skulle komma till Sverige eller inte, men så gjorde den det! Men tänkte ändå inte att jag skulle köpa den eftersom jag inte "behöver" mer ögonskuggor....men alltså. När jag swatchade paletten inne på Sephora kunde jag inte gå därifrån utan att köpa den så den fick helt enkelt följa med hem!

Har inte testat den än, men har swatchat den och alltså oh my lord! Kat von D kan det här med ögonskuggor!

Saint: Absolution, Worship, Immaculate, Chalice, Sacred Heart, Amen, Sanctuary, Heaven, Crucifix, Cathedral, Rosary & Baptism

Sinner: Rapture, Sabbath, Ashes, Martyr, Devil, Revelation, Vestment, Ministry, Exodus, Exorcism, Relie & Stigmata

Om jag måste välja en av sidorna jag gillar bäst är det Sinner, men tycker det finns några riktigt snygga färger i Saint också! Älskar utseendet på paletten även om det kanske inte är den smidigaste förpackningen.

Denna finns som sagt på Sephora och kostar 620:- , men det är ändå 24 skuggor så det är ett bra pris. Paletten är en limited edtion så om du vill köpa den så gör det innan den tar slut!

Likes

Comments