Allmänt

​Idag var en jobbig dag på många sätt, jag har varit orolig för min lillasyster som opererades. Mest av allt har jag varit ledsen. Idag togs inte bara en av vår hästar bort utan idag hade jag en sån där dag när man känner sig helt ensam. Då är det tur att man har underbara vänner som alltid kan trösta och oavsett göra en glad, fast Leo gör mig gladare än vad någon annan kan🌟

Knodden, eller egentligen heter han Part Two kom till oss för några år sedan och han har gett oss så mycket glädje! Mitt tydligaste minne med Knodden var för sisådär 6 år sedan. Jag gick på ridläger och det var galopp-premiär.. De shettisarna vi red på var ju ganska busiga och en efter en ramlade de som var modiga och faktiskt vågade testa, av. Jag berättade för mamma att jag inte hade vågat så vi åkte ut till Knodden och satte på honom voltigegjorden. Efter bara ett par minuter satt jag och galopperade.

Knodden har gått 1,45 hoppning men vi tog över honom som mysig häst som kan allt. Han var så snäll och underbar, skulle aldrig göra något dumt utan anledning.❤

Nu ska jag sätta mig framför brasan hemma, med en kopp te och njuta. njuta till fullo medan jag kan, gör det ni också!

Kram, Lisa

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Träning, Leo

Hej!
Igår red jag Leo på hackamore, han var väldigt fin och avslappnad! Lång och låg i slutet med fin trav! Han var lite stel i galoppen men det mesta gick att mjuka upp!

Idag ska jag få hjälp med lösgjordhet från marken, så spännande!

Riktigt snyggt med rosa på svettfux!🎀
Ha en bra dag!
Kram, Lisa

Likes

Comments

Leo, Träning

Träningen för Pernilla igår var sååå givande! Jag berättade jag jag under en kort tid känt att han inte riktigt är helt lösgjord och att han sitter fast i högersidan. Hon hoppade då upp och kände lite på honom, hon förstod vad jag menade och hon fick loss honom, han är lite spänd i länden och i nacken, när han då också är stel blir degknyte heller lättare!

Jag fick sedan sitta upp och han var sö fin, lång och låg, han jobbade på med ryggen och fick schvung.

Ny plan; bygga muskler lång och låg, sen börja jobba med det andra! Back to basics!
Kram, Lisa

Likes

Comments

Allmänt

Jag har precis skrivit klart mitt kemiprov som jag har fokuserat på senaste veckan, därav inga blogginlägg!👎🏻 Nu kommer det iaf komma fler!
Kram, Lisa

Likes

Comments

Allmänt

God morgon!
Hoppas att ni alla har sovit gott, det har jag iallafall! Jag sover alltid så bra i hotellsängar, tror att det kan vara lakanen!🙈 Vi har precis ätit frukost och den var väldigt god, jag gillar att man kan plocka ihop så mycket olika saker, frukt, bär, yoghurt, bullar och lite scrambled eggs kanske? 🍳🍈🍉🍓 Men det viktigaste av allt får man ju inte glömma, nämligen teet!

Kram, Lisa

Likes

Comments

Leo, Tävling

Hej hörni!
Igår gjorde ju jag och Leo debut på tävlingsbanan, jag valde kanske ett lite för svårt program men jag ville se var vi är i svårighetsgrad! Tävlingen var på hemmaplan och alla lagkompisar var dör, vilket var superkul! På morgonen red jag Alfred en snabbis eftersom vi nu sitter i bilen på väg upp i vårt avlånga land för några dagars skidåkning! Turligt nog för oss får vi hjälp att ta hand om hästarna, Alfred får ridas lite och Leo promeneras varje dag, att ta det lite lugnt i några dagar mår han inte dåligt av!😉 Hursomhelst var Alfred väldigt fin igår och han skötte sig utmärkt!

Leo var mjuk på framridningen och allting gick som smort, galoppen och speciellt öppning gick väldigt bra! Väl på collecting ring började han kännas mindre och mindre framåt och på, det gjorde att jag blev lite nervös och då satte jag ju i bromsen på honom. Väl inne på banan var han inte tittig alls och han var lugn med alla blommor. Bromsen satt i hela ritten men traven blev emellanåt riktigt fin. När jag kom ut från banan var jag så trött och jag var helt slut i benen!

Ritten resulterade i 53% och jag är absolut inte missnöjd, jag red inte finare än det och jag är väldigt nöjd med vissa moment och vissa inte alls. Skit samma, det kommer fler chanser!

Min prins👑
Kram, Lisa

Likes

Comments

Leo, Träning, Tävling

Hej!
Nu var det länge sedan sist🙄. Har märkt att det blir allt fler veckor där det endast kommer blogginlägg på helgen🙁. Nu är det iallafall sportlov och imorgon göra jag och Leo vår tävlingsdebut, jag är så taggad! Vi ska starta en La:p1 och vi red det programmet på programridningen i lördags!

I veckan har han känts både bra och dålig, lite stel men idag släppte det verkligen! Jag fick fram honom ordentligt och han blev så fin! Det härliga just nu är att jag lär mig något varje gång jag rider honom!

Efter att vu hade varit i stallet åkte vi till min klubb, där jag även tävlar idag och byggde banan samt tvättade staketen! Det blev väldigt snyggt!🌟

Snyggingen!
Kram, Lisa

Likes

Comments

Leo, Träning, Planering

Hej, såhär ser mitt och hästarnas schema för veckan ut!

Måndag: Alfred får ett lugnt pass med bommar, kanske ett litet skutt också!😜 Leo får nog även han gå ett pass med lite cavaletti!

Tisdag: Leo går ett pass med extra fokus på öppnor och slutor, inför söndagens tävlingsdebut!

Onsdag: Snabb tur i skogen för att sen hinna gå på en föreläsning med laget! Ser verkligen fram emot det!💪👌

Torsdag: Vila för Leo eftersom att jag är iväg på idrottsdag!⛄

Fredag: Programdelar så jag har koll på hela programmet och är väl förberedd inför söndagen!

Lördag: Skritt i skogen för kunna njuta och hitta energi så att vi kan ge allt på söndagen!

Söndag: Äntligen debut för mig och Leo, La:p1 och vi är taggade till tusen!🌟💪🐴


Kram, Lisa

Likes

Comments