Header


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 3 Readers

Likes

Comments


  • 6 Readers

Likes

Comments

Gick in till stan i dag för att kika in på kicks för att hämta ut mitt paket som jag hade beställt, där det låg en läpp penna från Isadora. Köpte också med mig Chai latte pulver från Espresso House vilket jag älskar & kommer använda flitigt! 

Likes

Comments

Likes

Comments

Våren är nära nu och varför inte beställa hem nya vårplagg? Dessa plagg är mer än välkomna hem till mig! Mina favoriter är kappan & klänningen samt skorna. Alla plaggen är länkade i bilden så det är bara att klicka på dem om vill kika närmare på dem & allt kommer från Nelly.com förutom klockan den är länkad till Fyndiq.se.

Likes

Comments

Idag bestämde jag & Evelina oss gör att käka buffé. Vilket var tvär gott! Problemet med bufféer för min del är att jag alltid äter för mycket, jag hamnar alltid i matkoma. Men visst är det värt det? Älskat mat så det är alltid värt varenda matkoma jag investerar mig i ;)

  • 32 Readers

Likes

Comments

Detta kan vara en av de finaste video klippet på Beyoncé & Jay Z jag sett. Ni som inte sett det än borde verkligen göra det nu! Det är ett otroligt vackert klipp från deras turné.❤


Likes

CommentsLikes

Comments