Hej! Har ju verkligen inte uppdaterat alls sen jag åkte. Men nu ligger jag vaken före alla andra så tänkte att jag kunde skriva ett snabbt inlägg. Vi har tre heldagar kvar här, vilket innebär att vi har varit här i fyra (ish, om man räknar med onsdags när vi kom hit på morgonen). Vi har haft fint väder dock ska det regna idag.. men det ska spricka upp vid 19 vilket är perfekt för då ska vi på white party här i närheten. Annars då? Imorgon vankas det båtutflykt vilket ska bli så mysigt då det är så fint här! Orkar inte blogga mer nu, får berätta mer sen. Puss

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej ni fina som hänger kvar här! Idag är det tisdag och jag åker till Zakhyntos om typ 10 timmar? HUR skönt? Har haft en dag blandad med glädje och sorg med Sebastian då det är en blandad känsla av sjuk sorg och glädje att åka bort från honom. Sorg då jag kommer sakna ihjäl mig, låg i hans famn idag och kände hans doft och ba nej vill inte åka bort från det här. Men samtidigt är det liksom en vecka, hur töntig är inte jag som grinar över det? Tönt-tjej. Men mest glädje känner jag ändå då jag ska åka till värmen med underbara människor och NJUTA i en vecka. Så, mest glädje och pepp och tagg. Och det är ju faktiskt bra att få sakna ibland <3. Vet inte hur mycket jag kommer uppdatera när jag är borta, kommer nog ha fokus på annat. :P

Likes

Comments

Min fina kille som fyllde år igår. Blir verkligen mer kär för varje dag som går. Har varit hos honom hela helgen och spenderat tid med hans underbara familj m.m. Nu idag har jag packat för att imorgon-natt bege mig till Zakhyntos med mina gäris :P det ska bli skit kul! Nu ska jag på bio med pappa sen myskväll med Sebastian.

Likes

Comments

Förlåt för mitt frånvarande. Har haft en ganska tråkig vecka med bara massa migrän som än idag inte vill försvinna. Hade roliga planer som skiva etc. Men migränen förstörde allt som vanligt. Så trött på det. Nåväl, idag är det torsdag och jag ligger nu med huvudvärk, ovanligt. Och ska snart gå ut och gå för att försöka skaka av mig den. Ikväll ska jag handla en massa inför resan som väntar mig med tjejerna på onsdag, behöver nödvändigheter som solkräm och resorb hehe. Imorgon är det fredag och jag ska på en rad olika mottagningar. Men det blir kul!

Likes

Comments

Tre bilder från gårdagen. Gick i skolan och blev klar med mitt sista prov i rätten och samhället och så blev jag även klar med det sista i historia 2. Lite sorgligt faktiskt, historia är världens bästa kurs. Har en naturuppsats som ska in ikväll och sen är jag typ klar med tvåan i gymnasiet. Skönt!!!!! Efter skolan gick jag och Sebastian en promenad i skogen för att sedan spendera kvällen med jordgubbar och plugg. 

Likes

Comments

Är så sugen på randigt just nu, det är så fint och känns så somrigt! Är väldigt sugen på en jeanskjol också, men har provat förut och trivs inte alls i det. Men det är väldigt fint att titta på i alla fall. Mitt shoppingsug är så stort just nu, har dessvärre knappt 100kr på kortet så ja :) (Kläderna är från Zara.com)

Likes

Comments

Alltså AH, världens mysigaste bild på Sebastian. Vill mest av allt gosa ner mig i ett varmt skum-bad med honom nu, men icke - juridik plugg it is. Prov på internationell rätt imorgon, eller läxförhör mer egentligen. Men det är det sista denna termin så ska försöka göra mitt bästa. Även om man vid denna tidpunkt är helt slut som artist. Men denna vecka är en kort-vecka. Två skoldagar kvar, skiva på torsdag, umgås med Sebastian hela helgen, sista inlämning för terminen på fredag. Sommarlov! Kampen på tisdag, Zakhyntos om typ 3 veckor? Ja, ni hör ju. Man ska inte klaga.

Likes

Comments

Tre bilder från gårdagen. Var hemma hos Amanda och firade henne och Cornelia med trevligt sällskap och jättegod mat! Sen gick vi till shotluckan för att sedan gå till bj. Kvällen slutade tidigt för mig dock, men har inga pengar och hade migrän utav dess like igår alltså. Wow. Idag är det lördag och jag ska träna och sen åka till sebastian.

Likes

Comments

Har "pluggat" i ca 2 timmar framför partiledardebatten. Politik är så jäkla svårt tycker jag. Nästa val får jag rösta och det vill jag ju självklart göra och försöker nu följa alla debatter och liknande för att ha ett bra "underlag" tills dess. Så svårt i alla fall.. något annat som är svårt är nationella i matte och internationell rätt i juridik som jag borde spendera denna tid på att plugga. Men vet ni VAD jag orkar inte!

Likes

Comments

Ja, då var det måndag igen. Hade ju fått för mig att jag var ledig idag och på onsdag, vet inte vart jag fick det ifrån men blev i alla fall mycket besviken när jag fick reda på att det inte var fallet. Nu sitter jag och kombinerar partiledardebatt och matte-plugg. Jag förstår inte vad det är med mig just nu, jag kan inte plugga. Min hjärna är någon helt annan stans.

Likes

Comments