Har hunnit plugga (ytterst) lite matte men gav upp och sköt upp det, sjukt bra taktik verkligen! Ska snart klä på mig och få i mig någon mat då jag hittills ätit godis till frukost. Hoppas inte min pt läser detta:P nej ska efter denna dag skärpa mig ordentligt, har varit pinsamt dålig denna vecka.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Bilder från gårdagen - Simon på labben, mamma vid middagen som bestod av skaldjur och lite bubbel samt världens godaste godis som Sebbe köpte. Så gårdagen var jag alltså i skolan och åt sedan middag med mamma och sen kom Sebbe hit och vi åt godis och chillade bara. Idag står mys med mamma på schemat nu och sen iväg till jobbet 12 och ikväll är det klassfest.

Likes

Comments

Hej från världens sämsta bloggare. Men tror jag nämnt att denna och nästa vecka är veckor från helvetet och har så mycket plugg. Så försök stå ut med mig dessa två veckor sen ska jag skärpa mig. Sitter just nu och försöker bli klar med min analys på historian, jag bullshitar så mycket. Har ingen aning om hur det jag skrivit om påverkar oss idag men skriver "finns flera aspekter att nämna som påverkat oss idag" för det lät bättre så försöker komma på något som låter rimligt nu.. ikväll ska jag äta mysmiddag med mamma och imorgon blir det jobb och sen klassfezzzzt.

Likes

Comments

Efter många år med extrem huvudvärk och tydligen mycket problem med skelning..? Aja efter många års problem med mina jäkla ögon så har jag äntligen fått glasögon. Känns så bra alltså ni förstår inte, har konstant ont i ögonen då mina ögon typ inte går tillbaka eller jag förstod inte riktigt varför men har i alla fall ont i ögonen för de anstränger sig så mycket, men det känns inte alls med glasögon. Så skönt!!! Har pluggat i typ 10 minuter vilket inte känns sådär jättebra haha, prov imorgon bitti liksom. Men ibland är motivationen inte där helt enkelt.

Likes

Comments

Goals. Detta gör att jag glömmer bort allt det dåliga för en sekund.

Likes

Comments

Haha Fyfan hörni vad livet suger just nu. Jag badar i plugg och saknar motivation helt. Har dessutom mens och detta är tamefan den jobbigaste mensen jag haft. Har så mycket mensvärk, är så himla trött, är SÅ hungrig och godissugen och har fått tusen finnar. När jag har mens brukar jag vara så himla ledsen och nere och gråta hela tiden och nu är det gr tusen. Min frånvaro beror dels på det men mest för att jag har så extremt mycket plugg. Ska plugga juridik nu sen försöka mig på historia uppsatsen.. ska försöka skärpa mig med uppdateringen!

Likes

Comments

Sleepover med mina favorittjejer.

Likes

Comments

Gårdagen var så bra. Beställde en pizza medan jag inväntade tjejerna. De kom kring 20 tiden och vi satt och pratade och drack vin och hade det trevligt. Skrattade tills jag fick ont i magen och pratade också om sånt som man ibland måste prata om. Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och se till så att jag blir anständig. Får ont i magen när jag tänker på allt plugg jag har. Usch.

Likes

Comments

Idag har jag inte gjort något annat förutom att plugga. Skönt nu när jag faktiskt är klar med det jag behövde men ganska tråkig dag. Har ätit sinnessjukt mycket också, haha.. Jaja. Kvällen blir förhoppningsvis roligare då jag tyvärr inte kan lämna huset men får förmodligen besök av tjejerna. Mys!!

Likes

Comments

Hej hörni. Har varit extremt frånvarande här, förlåt. Men har otroligt mycket plugg just nu, som en jäkla käftsmäll slog det mig. På det måste jag även jobba på helgerna vilket jag inte har tid med, känner mig så stressad. Orkar inte. Igår tog jag en promenad på en timme och hade möte med min pt. Idag har jag tränat imorse och hängt med Emma, ätit mat och fikat. Perfekt fredag! Nu ska jag snart pallra mig till bussen och möta upp Samantha och dra oss till Linn som vi ska fira. Blir en tidig kväll då morgondagen råder plugg träning och PLUGG har så mycket jag måste jobba ikapp. Puss

Likes

Comments