Idag är ångesten extrem, den ligger och gnager vid varje andetag jag har. Den ena tanken leder till det andra och helt plötsligt sitter jag i bilen och gråter av ren panik. Jag har så mycket ångest för så många saker att jag inte vet vad jag ska ta mig till ibland. Vad gör man ens åt det? Vad gör man åt en ständig känsla av panik och smärta i bröstet? Jag har ångest över mig själv, hur jag ser ut och hur jag är. Hur ändrar man på det?

Imorgon åker jag i alla fall till Göteborg med Sebastian. SOM jag längtar. Men nu ska jag plugga natur och läsa bok. Hörs!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Igår spenderades dagen på grönalund och sedan hem till några familjekompisar till Sebastian. Supermysig dag och kväll verkligen. Idag vaknade vi ganska tidigt och har halvt pluggat och halvt sovit. Kom dock på i ren panik att jag måste läsa, plugga naturkunskap samt engelska idag så fick åka hem tidigare än planerat. Tanken var att åka ut och spela golf. Nåväl, nu ska jag läsa i min bok och sedan försöka plugga lite fosterdiagnostik :P

Likes

Comments

Godmorgon. Jag vaknade nyss av klockan då jag ska till Sebastian om bara en timme så att jag är där i god tid då vi ska till grönalund med hans familj! Ska bli supermysigt.
Igår var vi på AG med familjen och firade farfar som fyllt 75. Så mysigt och så värdefullt att få vara en hel kväll med familj och bara mysa. Vi hade chefstable och satt inne i köket vilket var jättetrevligt och vi fick typ en miljon olika rätter. Dock har jag kommit till en insikt att jag inte vill äta kött och får rentav kväljningar av kött och hur djuret blivit behandlat och blir behandlade medan människor sitter och gottar sig. Nej usch kan inte vara en del av det längre. I alla fall så blev mycket kött igår så blev mest sås för mig.. men det var i alla fall god mat, trevlig personal och sjukt härlig atmosfär.

Likes

Comments

Vaknade med ingen aptit alls så detta fick bli min lunch. Ska åka och köpa en sallad efter lektionen då jag förhoppningsvis är hungrigare då. Har haft världens skönaste sovmorgon, börjar 12:20 nämligen. Dock har jag inte fått så mycket gjort vilket egentligen var min tanke, men äsch då. Är i alla fall klar med idrottsuppsatsen vilket känns väldigt skönt.

Likes

Comments

Hej igen, är här igen. Världens sämsta person på att uppdatera.. två bilder från dagen, har tränat och har nu olaplex-behandling i mitt hår. Har varit i skolan idag som vanligt, och sen skitit i att plugga - precis som vanligt. Är så stressad men trots det fortsätter jag flytta fram allt. Nåväl, nu ska jag fortsätta flytta fram plugget och kolla klart på tretton skäl varför. Puss

Likes

Comments

Nu är jag hemma. Internet har inte varit bra alls där borta, därav min tystnad. Har haft världens bästa semester med världens bästa familj och pojkvän. Är så tacksam för allt, helt sjukt. Nu ligger jag ensam i sängen och känner mig som världens ensammaste, har varit med Sebastian 7 dagar och nätter i sträck och nu ska jag sova ensam:( buuuu suger att vara tillbaka i verkligheten igen.

Likes

Comments

Har lovat en massa uppdatering men som ni kan se har det inte blivit så. Är i alla fall i Marrakech med familjen och Sebastian. Bor jättebra, äter bra och har det bra helt enkelt. Känner mig så avslappnad, brukar alltid ha stress att bli brun men inte ens den stressen existerar nu. Solar när jag vill, läser bok i skuggan när jag vill, går in och äter chips när jag vill. Ja ni förstår, jag gör lite som jag vill helt enkelt. Idag har vi varit på marknad och ska ikväll iväg för en sen middag. Här äter man aldrig middag innan 21, det finns liksom inte. Hemma äter vi middag senast 19 liksom.. kul med annat! Puss

Likes

Comments

Är på pyjamasjakt och dessa två var ju helt otroligt drömmiga. Dessa är från Olivia Von Halle och bilderna är från Nathalie Schuterman.

Likes

Comments

Måste ha dessa skor från Jennie-Ellen. Sååå hällkäften snygga att jag får ont i hjärtat. Dock är dom slut just nu men ska bli påfyllda snart och då ska jag banne mig slå till!!! Såååååå snygga.

Likes

Comments