Allmänt

I helgen var jag och mamma på en mini weekend i Göteborg för att bo på hotell och kolla på Longines FEI EM i Ridsport. Det var såå mysigt och roligt, hotellet vi bodde på var något helt eget, interiören var som om man kom in i början av förra seklet. Stort tips om ni besöker Göteborg.

Nu i veckan har jag mestadels jobbat middag så det har blivit sena nätter och sovmorgon. Idag har jag tänkt att åka till spåret och springa ett varv för att sedan hämta ut mitt paket jag har beställt.

kram

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Allmänt

Hej på er!

Längesedan nu men oj vad jag har haft att göra. Var på alkoholkurs förra veckan, fysikprov, religionsprov och "läxförhör" på fåglar till jägarkursen. I helgen pluggade jag historia efter jägarkursen och åkte sedan till Anton, vi lagade fläskfilé med dragon och portvin tillsammans med hasselbackspotatis och kollade på finalen till Melodifestivalen. I söndags hade jag match mot Eksjö och all övrig tid gick åt till plugg.

Igår pluggade jag bara förutom på kvällen vid 21 som jag hann med ett löppass och staka en stund för vi har nämligen prov idag, ons, tors, inlämning fredag och mer fåglar till helgen, så det är något hela tiden men jag hoppas det lägger sig lite efter denna vecka.

Hoppas ni har det bra, kram!!

Likes

Comments

Allmänt

Blus-hunkydory// jeans-stradivarius// Knee high boots-Topshop

Godmorgon!

Gud vad lyxigt det är med två sovmorgnar i rad mitt i veckan. Jag ska dock till skolan vid 9 för att göra engelska med Amy innan vi börjar för dagen.

Kram

Likes

Comments

Allmänt

Var nyss och hämtade ut detta paket, wihu mer plugg. Nej men jag ska ta jägarexamen nu i vår och är faktiskt riktigt taggad även fast det just nu känns som en börda mitt ibland allt annat plugg. Men det kommer som sagt bli kul och jag börjar första lektionen på lördag morgon.

Likes

Comments

Allmänt

Vi hade sovmorgon till 10.20 idag så jag har hunnit med en joggingtur, en dusch och en lång frukost. Idag går jag till två ungefär så jag ska hem och plugga hela dagen innan det är dags för fotboll ikväll. Hoppas ni får en fin dag!

Likes

Comments

Allmänt, mat

~Mumms

Med semlor, glass och detta säger jag godnatt för denna tisdag, ibland får man. Kram

Likes

Comments

Allmänt

Puuuhh vad jag är trött på matte för tillfället. Imorgon har jag prov på ett kapitel som är ca 80 sidor, vilket är mycket större än de övriga kapitlen vi haft, så helt enkelt mycket att göra nu första dagen efter lovet.

Jag fick tyvärr skippa fotbollen idag på grund av skolan men för att snabbt samla lite ny energi gick jag ut till gymmet och rodde en snabbis. Jag som har haft svårt för yoga blev plötsligt jätte sugen när jag satt där och rodde. Jag har bara gått på gymmet med instruktör och kan därför ingenting själv om yoga men tror det skulle vara riktigt skönt ibland. Har ni något tips på typ av yoga eller någon app på mobilen så får ni gärna höra av er! Hoppas ni får en fin kväll, kramis.

Likes

Comments

Allmänt

Godmorgon!

För att göra måndagen lite roligare lägger jag in en bild från veckans festligheter på Ice.

Jag vaknade upp bredvid Anton idag, bästa<3, och jag ska snart väcka honom så vi kan äta frukost tillsammans sen kommer i stort sett dagen gå åt till att plugga matte.

Kramar!

Likes

Comments

Instagram