Allmänt

Hej på er!

Längesedan nu men oj vad jag har haft att göra. Var på alkoholkurs förra veckan, fysikprov, religionsprov och "läxförhör" på fåglar till jägarkursen. I helgen pluggade jag historia efter jägarkursen och åkte sedan till Anton, vi lagade fläskfilé med dragon och portvin tillsammans med hasselbackspotatis och kollade på finalen till Melodifestivalen. I söndags hade jag match mot Eksjö och all övrig tid gick åt till plugg.

Igår pluggade jag bara förutom på kvällen vid 21 som jag hann med ett löppass och staka en stund för vi har nämligen prov idag, ons, tors, inlämning fredag och mer fåglar till helgen, så det är något hela tiden men jag hoppas det lägger sig lite efter denna vecka.

Hoppas ni har det bra, kram!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Allmänt

Blus-hunkydory// jeans-stradivarius// Knee high boots-Topshop

Godmorgon!

Gud vad lyxigt det är med två sovmorgnar i rad mitt i veckan. Jag ska dock till skolan vid 9 för att göra engelska med Amy innan vi börjar för dagen.

Kram

Likes

Comments

Allmänt

Var nyss och hämtade ut detta paket, wihu mer plugg. Nej men jag ska ta jägarexamen nu i vår och är faktiskt riktigt taggad även fast det just nu känns som en börda mitt ibland allt annat plugg. Men det kommer som sagt bli kul och jag börjar första lektionen på lördag morgon.

Likes

Comments

Allmänt

Vi hade sovmorgon till 10.20 idag så jag har hunnit med en joggingtur, en dusch och en lång frukost. Idag går jag till två ungefär så jag ska hem och plugga hela dagen innan det är dags för fotboll ikväll. Hoppas ni får en fin dag!

Likes

Comments

Allmänt, mat

~Mumms

Med semlor, glass och detta säger jag godnatt för denna tisdag, ibland får man. Kram

Likes

Comments

Allmänt

Puuuhh vad jag är trött på matte för tillfället. Imorgon har jag prov på ett kapitel som är ca 80 sidor, vilket är mycket större än de övriga kapitlen vi haft, så helt enkelt mycket att göra nu första dagen efter lovet.

Jag fick tyvärr skippa fotbollen idag på grund av skolan men för att snabbt samla lite ny energi gick jag ut till gymmet och rodde en snabbis. Jag som har haft svårt för yoga blev plötsligt jätte sugen när jag satt där och rodde. Jag har bara gått på gymmet med instruktör och kan därför ingenting själv om yoga men tror det skulle vara riktigt skönt ibland. Har ni något tips på typ av yoga eller någon app på mobilen så får ni gärna höra av er! Hoppas ni får en fin kväll, kramis.

Likes

Comments

Allmänt

Godmorgon!

För att göra måndagen lite roligare lägger jag in en bild från veckans festligheter på Ice.

Jag vaknade upp bredvid Anton idag, bästa<3, och jag ska snart väcka honom så vi kan äta frukost tillsammans sen kommer i stort sett dagen gå åt till att plugga matte.

Kramar!

Likes

Comments

Hej!

Åh vilken härlig vecka jag har haft. Vi åkte upp 16 personer till Sälen för att i en vecka åka skidor, festa, äta god mat och bara umgås. Vi har verkligen gjort så mycket roligt och det har gått alldeles för fort. Härligaste gänget<3

Nu är vi iallafall halvvägs hem och ska snart stanna för att äta. kramar!!

Likes

Comments

Instagram