Hej!

Åh vilken härlig vecka jag har haft. Vi åkte upp 16 personer till Sälen för att i en vecka åka skidor, festa, äta god mat och bara umgås. Vi har verkligen gjort så mycket roligt och det har gått alldeles för fort. Härligaste gänget<3

Nu är vi iallafall halvvägs hem och ska snart stanna för att äta. kramar!!

Likes

Comments

Allmänt, Resor

~Senaste från Instagram, lisaklofsten

Godmorgon!

Idag är det fredag och vi har redan varit här i snart 5 hela dagar, tiden går fort när man har roligt! Igår hade jag och Amy dock en dag inne i stugan för att försöka få lite matte gjord på grund av att vi har prov på tisdagen efter lovet. På kvällen lagade vi mat till alla, kollade på
tv, åt popcorn och bara pratade.

Vi ska snart ner och äta frukost, sedan ska vi ut i backen. Idag står afterski och party på schemat!

Likes

Comments

Allmänt

Gymnasiearbetet är inskickat!! Så otroligt skönt, första riktiga inlämningen och vi är förhoppningsvis färdiga med allt. I onsdags firade vi med en god lunch på stan och imorgon åker vi ihop på skidsemester i Sälen, underbart!

Kram

Likes

Comments

Hej!!

Var så längesedan jag var inne här. Det har gått en hel sommar och en massor andra saker i livet. Har varit sjuk en väldigt lång tid nu i slutet av sommaren och det vill aldrig riktigt släppa, riktigt tråkigt. Skolan har börjat och med det sista året på gymnasiet. Är faktiskt ganska taggad, ska bli ett roligt år trots mycket plugg.

Imorgon ska jag till sjukhuset på morgonen och sedan därifrån till skolan. På kvällen är det dags för nollningsfest för våra nollor, kramis!!

Likes

Comments

Allmänt

Hej!

Jag har för tillfället helt ärligt inget liv. Jag har så mycket i skolan. I veckan som gått har jag mest pluggat, tränat, grillat med fotbollslaget och klättrar i grottor med naturerna. Der var riktigt roligt faktiskt, dock är det lite tråkigt att andra klasser får åka till Bryssel och grejer och vi får va borta en halvdag och klättra i grottor, haha.

Helgen då? Jo.. I fredags pluggade jag och hade mys med godis och chips. Jobbade 6-16 på lördagen och efter det försökte jag plugga lite men var för trött, kollade även på Eurovision med mamma och pappa med en massa godsaker. Men igår.. Då kom äntligen min syster hem!!!! Så himla skönt och Gud vad jag grät, känns overkligt nästan.

Den här veckan har jag prov i kemi (biokemi och analytisk kemi) , matte (muntligt NP) och svenska (analys av poesi), Heja heja!

Likes

Comments

Instagram

Instagram