Hela denna dagen har gått segt och bara varit så dålig, även igår va så sämst. Ligger just nu i min säng och mår så dåligt, känner mig typ sjuk. Usch hate it! Ska troligtvis bara sova om en stund och hoppas att det går över till imorgon. P&k.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hejhej bloggen! Under den veckan jag hade prao kände jag att jag inte hade lust och verkligen inte tid till att blogga så kände att jag skulle lägga undan bloggen ett tag. Men nu så behöver jag ta tag i olika saker igen så då kändes det bra med bloggen.

Är just nu på väg till skolan och går till 16 idag, så kommer vara nog trött sen. Har en del prov osv som kommer upp nu snart så kommer bara åka hem och plugga efter skolan. Har även verkligen lust att träna men får se vad jag hinner. Ska spara batteri nu så det räcker hela dagen, puss Bye!

Likes

Comments

Hello bloggish! Sitter just nu på bussen hemåt så tänkte passa på och blogga.

Igår startade jag dagen med att åka till gymmet med Lovisa och jennifer, körde en del lår osv. Efter det åkte jag hem och fixade mig, sen åkte jag till Thilda. Vi köpte lite gott och så såg vi på mello finalen. Måns var helt klart värd att vinna.

Startade även idag med gymmet. Jag och thilda drog dig vid 11 och körde en del armar och överkropp, det kändes verkligen. Efter det åkte vi hem till Thilda igen snabbt och åk och sen begav jag mig till bussen, and that is now.
Det kommer vara en rätt lugn dag idag då jag ej har nått plugg inför veckan eftersom vi ska praoa hela veckan nu. Så tagg på det. Nu är bussen strax framme så Bye!
Detta vädret förresten? Love it!

Likes

Comments

Likes

Comments

Spenderat min eftermiddag i stan med Jennifer och thilda, kollat runt osv. Tror dessutom jag hittat ett par skor jag vill ha. Nu ska jag sova, upp tidigt imorgon och träna med Jennifer och Lovisa. Godnight!

Likes

Comments

Äntligen fredag! Gött är det. Denna veckan har verkligen gått väldigt fort! Är just nu på väg till skolan och jag går till typ 16 idag, vilket är mindre gött:. Men fredagarna brukar ändå gå snabbt så det är helt okej ändå. Efter skolan är planerna egentligen att åka och träna med Jennifer och Lovisa, men jag får se hur det blir med de. Vi hörs senare, Bye!

Likes

Comments

Precis duschat och smörja in mig med body butter, och ligger nu och kollar på tvn och skrollar igenom sociala medier. Ska strax sova, sovmorgon imorgon så blir skön morgon. Natti!

Likes

Comments

Godmorgon. Somnade i hyfsad tid igår men kunde knappt sova nått under natten, vaknade flera gånger och fick gå upp och dricka osv. Så imorse valde jag att stanna hemma eftersom jag var väldigt trött och inte alls kände mig bra. Vaknade nyss igen och ska försöka sova om en stund igen men kände att jag ville blogga snabbt.

Igår tog jag Jennifer och Thilda bussen till gymmet efter skolan och körde på hårt i va 2 timmar, körde väldigt mycket blandat. Sen åkte jag hem och pluggade en stund på kvällen men gjorde inte mycket mer än det. Somnade lite efter 22 och resten vet ni.

Vädret igår förresten?! Va ju så varmt, satt ute en stund under min sista lektion och svettades med min vårjacka! Man blir ju verkligen happy när det fortfarande är mars och sån värme kommer.
Ska försöka sova lite till nu så jag blir lite piggare under dagen, p&;k!

Likes

Comments

Likes

Comments