Header

Fick bli en tonfisk sallad till lunch idag. Idag är första och sista dagen på hela lovet då jag inte har ställt något alarm. Haha. Så vi sov till kl 1 idag. Gick upp o åt lite frukost o packade gymväskan med bikini osv å så for jag ner till badhuset o simmade lite längder o sen vidare upp till gymet där jag endast tränade ben då jag tyckte det vart för obehligt med så mycket människor haha. Men då vet man att på söndag är det knök fullt.
kom hem för en stund sen. har bara små städat lite o diskat o tvättat. sånt tråkigt skit.
idag blir det inte många knop gjorda. tar det lugnt idag (hoppas jag) tills jag får något jävla ryck på kvällen o måste göra något 😂
vi hörs?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

​Imorse när jag vaknade var jag helt slut, låg i soffan i säkert 4 timmar och bara slappade. Edvins föräldrar och släkt skulle komma förbi på middag så vi fixade till lite här hemma och började med maten. Det vart köttfärssås och spagetti på edvins speciella sätt..den är dödlig. Så god. Receptet har han fått utav sin största kärlek. Per Moberg. Haha helt besatt utav han. 

Vi åt och hade det trevligt och kollade på melodifestivalen men jag stod endast ut i 20 min då jag avskyr såna program. Idol, melodifestivalen osv. Usch. Så jag gjorde allt för att slippa se haha. Det slutade med att jag åkte ut med min kompis. Han var hungrig så vi stannade på max en stund och sedan vidare till Kungens kurva där det alltid är folk. Var där en kort stund och snackade o sen åkte vi hem. 

Har suttit och pratat med han i skype nu ett tag. Han har hjälpt mig att fixa CS GO och watch-dogs. Data spel för er som inte vet :) Så snäll

Imorgon ska jag åka iväg en sväng till mormor och morfar och fika. Det behövs. Man ska vara rädda om dom man har kvar. Det har jag lärt mig efter att ha förlorat två släktingar under ett o samma år....2016....

Det jag pysslar med nu för tiden är väl att förbereda mig inför skolan som börjar vecka 7. Jobba vidare med gymnasiearbetet och den där jävla skit svenska uppgiften. Skulle seriöst betala för att få den klar och godkänd. Jag håller även på med körkortsfrågor på nätet och det går faktiskt riktigt bra. Fick lite hjälp ikväll av Fredrik och Edvin om hur jag ska tänka osv. Kändes bra. Lite pepp behövs alltid. 


Och för er som inte vet. Den här bloggen är endast skapade för mig själv. Jag är inte alls ute efter att få följare osv. Jag vill bara ha den här för att kunna skriva lite ibland om vad som händer och känslor jag har för det är kul att gå tillbaks sen o se vad som hände just då. 

Jag startade bloggen förra året tidigt på vintern innan jag skulle till indien för min familjs skull..trodde det skulle finnas internet på hotellet men fet glöm haha....

Så detta är endast för mig själv :) Men vill ni läsa. Varsågod. 

Likes

Comments

​Året började med att jag har tagit avstånd från vänner som gör mig ont. Vänner som får en att må dåligt och bidrar med negativvitet. För sånt har jag överflöd av. Jag vill ha vänner som är psykiskt stabila och starka. Vänner som bidrar med något och lyfter upp en, inte någon som tynger ner en i deras egna skit. Jag har även valt att ta en paus med vissa vänner då jag inte finner någon utväg från våran negativa relation. Jag vill ha alla kort på borden och inga knivar bakom ryggen. Jag som person är väldigt ärlig och rak på sak. Jag är ingen som tar omvägar eller blundar för det som sker. Jag vill inte vara med vänner som snackar skit om andra bakom deras ryggar. För vad händer när jag inte är där? Jo då är det mig hen snackar om. Sprider falska rykten. Får mig att framstå som en jävla idiot. Får mina egna vänner att backa för att hens skit snack och falska rykten lät så trovärdigt. 

Jag har blivit lurad så många gånger utav mina så kallade vänner att jag knappt har något förtroende och tillit kvar. Det är riktigt tråkigt. 

Mina närmsta vänner har visat sig vara dom som är minst nära mig då dem inte hör av sig längre, svarar inte i telefon eller på sms. Bara när det passar dem. Ska man vara min vän ska man vara det hela tiden, inte bara när det passar dem. Dem flesta hör endast av sig när dem vill ha hjälp med något eller för att lätta på deras samvete. Fegt.

Det som händer i mitt liv just nu är det inte många som vet om, men hur svårt ska det vara att svara i telefon. Har någon ringt så syns det på skärmen. Skrivet ett meddelande. Svara. Gör något. Jag är inte luft. Gör mig inte till luft. Nya vänner kan man alltid skaffa så var fan rädd om dom du har. Att ignorera en vän som vill dig väl är inte det smartaste för förr eller senare kommer den vännen att tröttna på dig och hitta någon annan. 

Just nu händer det så mycket i mitt liv att jag inte längre har någon kontroll på det hela, det blir svårt att tänka först och göra sen. Just nu är det. Göra först, tänka sen. Det bidrar till att jag börjar bråka med mina vänner för att jag vet inte hur jag ska göra längre. Det finns ingen som jag kan prata med och be om råd när alla tar avstånd och sen frågar dom om hur det är. Det är väl klart att man inte tänker berätta allt om hur man känner och om vad som har hänt. För det angår inte dem längre. Ni är bara bekanta. Inte nära längre. Det är så jag känner.  Vart ska man börja någonstans? 

Ut med det gamla in med det nya. 

Jag är inte ensam. Jag har vänner. Andra vänner. Jag saknar mina gamla vänner, dom som jag hade så jäkla kul med, dom jag trivdes med. Dom som alltid svarade i telefon och hörde av sig. Dom som alltid fanns där. Men någonstans där mitt i våran kompis relation så tappade vi varandra. Livet händer. Saker händer. Saker förändras och så kommer det alltid att vara. Bra eller dåligt? vem vet. Finns inga korrekta svar. 

Detta är hur jag känner, sen vet jag inte hur mina vänner känner och har det. Dem kanske känner likadant, men efter ett tag tröttnar man något ordentligt på att ringa sin bästa vän om och om igen och hamna hos en jävla telefonsvarare. Att bli ignorerad är som att prata med en vägg. Inga svar. Kall och hård. 

Jag vet ju inte om hur min vän har det. Jag hör ju inte va dom längre. Så det blir så svårt med allt detta. Inte meningen att ni ska läsa detta men jag är tvungen att få ur mig detta på något sätt innan jag exploderar. 

Tack till alla mina vänner som finns där för mig nu i dagsläget. Ni som kan ringa sent på kvällen och fråga om hur jag mår. Ni som bryr er om mig, ni som vill mig väl. Ni som stöttar mig och sprider glädje och positivitet. 

Ni är guld värda. 

Likes

Comments

Snart är det daxs! Äntligen efter tre tuffa år med både blod, svett och en jävla massa tårar. Hämtade hem min student mössa och det satt perfekt, är super nöjd med den. Klänning har jag också fixat sedan innan.

Likes

Comments

​Har nu endast 1 vecka kvar på min praktik på Karolinska Universitets sjukhuset i Huddinge. Där ska jag vara i fem veckor. Dom veckorna har gått otroligt snabbt. Jag har trivts riktigt bra och känner mig bekväm i sjukhus miljön. Man lär sig att anpassa sig till både miljön och människorna. Det är som sagt en veckoenhet vilket innebär att våra patienter oftast kommer in på Måndag morgon och åker hem senare i veckan. På fredag så stänger avdelningen. Det är bra för då får man alltid se och göra något nytt. Mina favorit patienter är dom som har diabetes för det betyder blodsocker prov och då får jag ta prover på dem. I början var jag alltid nervös när jag skulle sticka dom i fingret men nu går det super bra. Det gäller bara att man informerar om vad man ska göra. Jag får ta ut PVK:er, Perifer venkateter. En sorts kanyl som man kan få dropp, blod och mediciner igenom. Jag får även ta ut katetrar som dom flesta patienter har när man genomgår en lite längre operation. Jag kommer bra överens med både personal och patienter och har fått väldigt mycket beröm så det känns riktigt bra. 

Men som sagt. En vecka kvar och sedan tillbaka till skolan... blandade känslor. jag är nämligen så trött och besviken på min klass just nu, så mycket bråk och skitsnack som ingen mår bra av. Men nu efter praktiken så kanske dom flesta har fått sig en tankeställare och slutar vara så elaka mot varandra. Man tycker ju ändå att en klass med snart utbildade undersköterskor ska tänka humanistisk och med hjärtat. Men icke sa nicke. Men nu drar jag inte alla över en o samma kant. Det finns faktiskt riktigt fina människor i min klass också. utan dom hade jag hoppat av för länge sedan. 

Jag hämtade även hem min student mössa för ett tag sen, snart är det daxs. men först. GYMNASIEARBETET!!!!!!  Ligger rätt bra till där känner jag. 


Skriver mer om allt i ett annat inlägg. 

Likes

Comments

Sitter just nu på en Svenska lektion med en tomteluva på. hehe. vi ska ha på oss det en hel dag för att samla poäng till våran poängjakt som hjälper oss med utspringet. Desto fler poäng desto bättre för då får man springa ut först.

Mina tankar snurrar åt helt fel håll idag vilket gör att jag verkligen inte orkar skriva så mycket. Är i princip klar med alla min arbeten innan jul vilket känns skönt men ändå tråkigt för då har man ingenting att göra under lektionerna. Nog om det.

I helgen så hade jag tänkt att baka lite lussebullar eftersom att mina senaste lussebullar vart svin bra. Eller bara ta det lugnt. Inga planer alls.

Är rätt trött på dem flesta faktiskt och orkar inte bry mig heller. Jag går först just nu. punkt slut. Ned stående citat förklara saken.

Ha de

Likes

Comments

Äntligen fredag!

Igår så sov jag hemma hos mamma och Niklas. Vi kollade på Svartsjön och drack glögg o fikade osv. Pappa och jag byte även vinterdäck på Volvon igår. Bättre sent än aldrig hehe.

Idag så känner jag mig jävligt seg. sov dåligt inatt. Slutar skolan runt 1 halv 2 idag o då ska eventuellt emeilie komma o vi ska skjutsa in hennes pappa in till stan men vi får se hur det blir. På söndag ska jag fixa mina fransar igen. det behövs fylla på lite.

Så jävla mycket i skolan just nu så jag har lust att kräkas. Ska lämna in en stor uppsats senare ikväll också. Vi håller på med massa case i dem flesta vård ämnena och det är inte det lättaste ibland.


Hade

​Ni får en bild på en skadad arm eftersom att jag inte har så många bilder på den här datorn. 

Likes

Comments

Det var längesen. Som ni märker har jag det svårt med att blogga då jag inte finner någon nytta. Men ibland är det så kul att kunna gå tillbaka o se vad som har hänt. Tänkte beskriva mitt 2016 för er. Jag kommer inte att gå i datum ordning utan jag kör bara på.

Begravningar- jag har varit med om att två nära släktingar har gått bort.

Inbrott i Volvon- jag har haft inbrott i min bil och bråkat som fan med den för att den ska krångla så mycket.

Flyttat hemifrån- jag har även flyttat hemifrån

Myndig- jag har blivit myndig och det känns så skönt att få ha koll på allt.

Diagnos- jag har fått diagnosen psoriasis

Jobb- sommarlov, höstlov och på torsdagar

Praktik- jag har haft min praktik inom funktionsnedsättning

Kryssning- jag har åkt på FÖR många kryssningar

Matematiken- jag klarade matematiken!!!!!Likes

Comments

det var ett jävla bra tag sen sist jag skrev här. Snart så bär det av. (flytten) Ska bli så kul. längtar riktigt mycket men samtidigt så kommer jag att sakna mamma och pappa. Men mina rum kommer att stå kvar (förhoppningsvis) så då är det bara att komma förbi och hälsa på lite ibland.

Idag så gick Edvin och jag upp runt halv 11. Mamma och Niklas är i cypern så vi har hela huset för oss själv. Så den här veckan kommer jag och edvin bo tilsammans hemma hos mig för att testa på hur det är. Vi åkte först iväg till Dollar store där vi köpte rengöringsgrejer så som skurhink, ajax och diskborstar. Efter det åkte vi till Elgiganten och kollade på den datorn som jag är sugen på. Men jag tänkte efter lite och det belv idtället ett bärbart tagentbord som man kan koppla surfplattan till. Mycket billigare och skönare nu när plånkan är smal. Min bil jävel har börjat att krångla igen så det lär inte bli så billigt .

Nä men nu har vi nästan blivit klara med allt. packa upp saker som ska diskas eftersom att vi inte kommer att ha någon diskmaskin. O packa ner o så. Längtar tills flytten är över o vi ska äta tacos.

Ha det.

Likes

Comments

Igår den 14 augusti firade jag och Edvin 11 månader tillsammans. Shit vad tiden går fort.
Vi är så dåliga på att komma ihåg våran månadsdag så det här var nog den första vi firade på riktigt bortsett från halv år osv.
Det är inte så jävla noga med att fira o köpa fina saker till varandra tycker jag. Själva grejen är att man visar sin kärlek till sin partner dagligen 😊

Nä men jag träffade Linnea en snabbis runt 1 halv 2 tiden o sen kom Edvin och plockade upp mig och vi drog till taxinge slott.
(För er som inte vet så ligger det i Mariefred och är ett väldigt fint ställe att stanna o fika på. Man kan även bada där när vädret tillåter)
Vi slog till på riktigt o köpte 3 tårtbitar men det var bara en som var god 😂 sen gick vi en liten promenad runt slottet och myste.
Jag blev riktigt bortskämd av Edvin. Både blommor och smycken

Jag älskar den killen så mycket ❤️

Likes

Comments