Nu mina vänner ska jag göra en sak > Jag ska be alla mina nära och kära om ursäkt för att jag varit nå så extremt osocial och knappt hört av mig. Visst, det är ömsesidigt.. men jag vet att jag varit dålig på det och jag ber om ursäkt! Sagt att jag ska ringa upp utan att jag gjort det och bokat av när "vi" bestämt träff.

Men jag har haft ett problem som bara växt och blivit större och det är det som funnits i mina tankar 24/7. Jag har kämpat länge med det och det har i stort sett bara varit motgångar. Men nu, äntligen, så ser jag ljuset i tunneln!

Det här är nånting som fått mig att må så dåligt inombords och jag har konstant huvudvärk och är stressad hela tiden, jag är trött för jämnan, min mage håller på att pajja osv. Men igår efter ett samtal så kände jag hur en tyngd över mina axlar bara släppte. Kände hur jag blev lättare! Klumpen i magen som jag haft i flera månader bara försvann.

Ni som vet vad det handlar om har visat att ni bryr er och gjort mkt för att hjälpa till ♡ ni är guldvärda!

Igår fick jag ett besked som kommer hjälpa mig så enormt mycket och jag hoppas innerligt att det kommer bli som jag tänkt det och vill inte ha några motgångar.

Det jag behöver göra nu är att "hålla mig över vattenytan" tills det blivit skillnad och ju mer tiden går och jag ser skillnad så kommer klumpen i magen och tyngden jag har över mig bli lättare och lättare.

Ha en bra dag allihopa! Idag ska det skrivas kontrakt, vi ska på skolavslutning och sen blir det fika :) Hoppas vädret vänder.

Gillar

Kommentarer

I några veckor har vi gått med dom här tankarna och nu är det färdigtänkt för båda två. Det är det bästa vi kan göra för oss och det är så det kommer bli. Tids nog så kommer alla få veta och några kommer sitta och gotta sig i det och andra kommer förstå. Det är väl dom närmsta som man bryr sig om så dom som gottar sig kan ju sitta där i sin lilla håla till lägenhet och tycka som dom vill. Orkar väl inte jag lägga energi på :) Men äntligen ser jag ljus i mörkret.

Annars så kör vi på med en väldigt knepig vecka och mycket att göra.

Jobb måndag
Ledig Tisdag
Jobb Onsdag
Ledig Tors - Fre

Kommer inte ha koll på dagarna för fem öre haha men det är som det är. Skönt med lite ledigt. Skolavslutningar, studenten, examensfest och bara vara :) Ha en bra vecka allihopa!

Gillar

Kommentarer

Påsken - Jessica tillbringade påsken hos sin pappa. Vi andra var ut till min syster och hela familjen samlades för att äta gott. Senare på kvällen gick vi över till Jonas & Jossan, drack några öl och dom bjöd på ost, kex och massa gott till det. Kanonbra kväll ♡

Åkte och hämtade Jessica tidigt på Måndag morgon och sen

hade vi en helvetes natt.. eller snarare Jessica har haft det. Började med lite magont vid 20tiden och vid 22tiden kom första kräkan. hon fick vila 20-30 min mellan varven innan nästa kom och så pågick det fram till  8.30 på morgonen. Fyfan för magsjuka säger jag bara! Hon har sovit från och till, haft ont i magen osv.. Men nu sitter hon äntligen i badet och kan sen gå och lägga sig i en nybäddad säng. Vi städade hela lägenheten på baskilusker. Vi andra mår prima än så länge, peppar peppar..

Imorgon ska jag iaf iväg på jobb och förhoppningsvis händer det inget drastiskt. Har ett väldigt viktigt möte imorgon som kan ändra så mycket för oss och jag är så djävluskt nervös inför det. Bara hålla tummarna! Kan inte heller säga om det lutar åt det bättre eller det sämre resultatet.. men återstår att se imorgon helt enkelt. Lär märkas på mig isf! Bara några fåtal personer vet vad det är för ett möte.. puh!

Nu ska vi ta fram lite ost och kex, mysa till det lite ♡

Gillar

Kommentarer