Usch vad vissa dagar går fort alltså!
Idag åkte hela lilla familjen till Falköping och hälsade på min farmor och farfar. Vi åt lunch och hade det trevligt!
Min älskade farmor som är så duktig på att sy hade gjort en liten rosa klänning med mössa till Alice. Supergullig, har inget kort med Alice i den för hon var inte på humör för att prova kläder men tänkte att hon kanske skulle kunna ha den på fotograferingen.

Efter den visiten åkte vi och handla på Maxi i Falköping, sen rullade vi hem till Lerdala.

När vi kom hem gick jag och Alice och la oss och vila, sen blev det kväll och natt för Alice, och nu sitter jag här (i soffan)! Och funderar snart på att gå och lägga mig jag med!

Som sagt, denna dag gick fort men alltid kul med lite utflykt!

Fina farmor och farfar! Och deras trädgård, med alla blommor. Tycker det blir roligare och roligare med trädgårdspyssel, eller ja, om dem står i krukor på altanen och det i princip bara är och vattna - det är roligt, med fina blommor!

Ja, nu ska jag slappa lite sen blir det sängen. Godnatt!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag var jag och lillan ensamma då Jonas var iväg och spelade golf. Alice åt köttfärssås och spagetti medans jag sjöng med i Babblarna för glatta livet för att hon inte skulle komma på hur tråkigt det är att äta, sen eftersom det var köttfärssås och spagetti lite varstans på den lilla donnan så fick det bli ett kvällsbad.
Lite gos sen på med pyjamasen och vi gick in för sova...men icke! Där hade denna mamman fel, så vi gick ut och kollade på Ernst istället och vid nio när det var slut gjorde vi ett nytt försök...men icke sa nicke (Alice) där igen. Gick ut i uterummet och läste bok och väntade tills Jonas kom hem, mysigt så fick han träffa Alice lite. Sen tredje gången gillt, då blev det 1-0 till mamma och lillskruttan somnade! Det var våran kväll det!

Likes

Comments

Alice "hjälper" pappa lite 👍🏼

Likes

Comments

Japp, det är våran vardag just nu. En liten donna som börjar få mer humör, sover lite taskigare och är inte alls lika matglad.

Det kom som ett brev på posten första dagen på Jonas semester (3 dagar sen). Men vi tycker redan hon börjad bli mer tillfreds.
Inatt sov hon som vanligt i princip, lite gnällig sådär men antar att hon drömmer lite. Äter bättre även om det medför lite gnäll och tårar.

Men hon är ju så göllig, så vad gör väl det?

Likes

Comments

Ja, som rubriken lyder ska jag alltså ge mig på ett ytligare försök att blogga, så Hej Mamma, Sofie och kanske Sandra (typ ni som läser?), kanske till om med tar i nu.

Hoppas att det ska gå bättre denna gång, hääääääng med!

Likes

Comments

Ja, alltså tanken med den här stjärnan var ju att den skulle vara mycket mer pimpad med mossa och annat. Men en liten donna vid namn Alice satte käppar i hjulet för mammas pysselambitioner. Men är ändå nöjd.

Ja förutom pysslet, så bakade Linda julgodis. Knäck, fudge och mozartkulor, såååååå gott!

Alltså min lilla ärta! ❤️ (Ska tilläggas att fem minuter efter vi tagit bilderna var klänning nerspydd, men vad gör det när hon är så göllig!) Denna söta klänning fick Alice av sin farmor.

Likes

Comments