Ny månad och nytt fönster. Magic ✨
Innan sommaren lanserade Exuviance en tävling bland oss återförsäljare där man fick skicka in bild på sitt skyltfönster och därmed delta i en tävling.
Skyltfönster är inte min starka sida att göra snygga. Johanna, en utav mina bästa vänner är däremot det, då hon nyligen är klar med sin utbildning inom just detta.
En morgonen på salongen och fönstret ser nu ut såhär. Snyggt va? ✨

Månaden kommer att handla om att reducera pigmenteringar i huden.
En pigmentering är en fläck i ansiktet, ljus eller mörk. Exuviance har grymma produkter mot detta problem och även många.

Dessa fläckar kommer utav mycket solexponering, graviditet, p-piller (hormoner) mm. När huden utsetts för mycket sol stimuleras kroppens pigmentceller att bilda pigment som ett naturligt skydd mot solen. Överdriven och långvarigt solande kan då leda till överdriven och klumpvis produktion av pigment, och visar sig på huden som fläckar.
Ofta pratar man om kloasma/melasma, sommar två vanliga pigmenförändringar, dock inte farliga.
Utav dessa finns två olika typer
- Epidermal, är oftast ljusbrun till färgen och finns i tillväxtlagret i överhuden och är den lättaste att behandla effektivt.
- Detmal, är grå/blå fläckar som ligger djupare ner i huden och svårare att behandla. Det ända som visat positiv effekt på dessa ingrediens mässigt är mandelsyra, som är en PHA paketerad utav Exuviance. Annars behandlad dessa med laser eller IPL.
- Blandad melasma, är en blandning utav dessa.

Kul med ny månad och nya utmaningar. Jobbmässigt denna månad väntar även en workshop där vi sak prata Exuviance aktiva ingredienser, nyttigt. 👍🏻

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Två kvällar i veckan handlar mina kvällar om att de ska fördrivas. Marcus tränar och jag har fyra timmar ensam. Till en början gav dessa mig "ångest", men nu kan jag faktiskt se fram emot dessa kvällar.

Igår kväll blev det en lång promenad, gjorde nya jordnötsbollar och målade.

Jag har dippar under dagarna där jag helt enkelt inte kan låta bli att äta allt som kommer i min väg och det kan tyvärr vara allt från chips till morötter.

Nu kan jag ta en boll, och veta vad det är i den och förhoppningsvis slippa dessa dippar. 👌🏻

Recept
15 stycken urkärnade dadlar
1 dl kakao
3-4 msk jordnötssmör
6 msk kaffe
100 gram sötmandel

Vispa ihop allt och rulla i kokos och njut
⭐️

  • 6 readers

Likes

Comments

Anledningen till att jag arbetar som hudterapeut är för att jag själv hade acne när jag var yngre. När jag går på behandling och använder produkter är det viktigaste inte för mig att flaskan är snygg eller att produkterna luktar gott, utan att det ger ett resultat.

När jag letade efter ett märke att arbeta med när jag blev anställd på en salong provade jag tio olika märken. Jag gillade majoriteten utav dessa, men hitta inget som jag tyckte hade en "wow-känsla".

Mina produkter hemma tog slut och jag gjorde ett hudtest på Skincity. Jag fick rekommenderat Exuviance och tog kontakt med dem.

Valet var enkelt därefter. Jag såg ett resultat från att ha en bra hud till att få en bättre hud, och jag gillade märket skarpt.

Ganska precis ett år har jag arbetat med Exuviance och jag känner mig trygg med märket och litar på att det ger ett resultat, oavsett problem. Ibland går det snabbare att få ett resultat och ibland tar det längre tid.

Jag tänkte visa upp ett resultat som jag tillsammans med kunden arbetat fram under åtta veckor.

Kunden kom och hade problem med att hunden var väldigt blank, stora porer och stressad.
Vi utförde en klassisk ansiktsbehandling en gång i månaden och produkterna hon använde var
• clarifying facial cleanser
• night renewel hydragel
• vespera bionic serum
• triple microdermabraison

Och kolla vilket resultat vi fick efter sex behandlingar.
⭐️🙏🏻

Likes

Comments

Marcus åkte iväg tidigt för att hänga på låset på dormys rea. Hans bästa vän ska börja spela folk och är nog mest med som stöd i valet av klubbor.😉
Jag låg kvar en stund i sängen och laddade ner fyra böcker. Snörade sedan på mig skona och på med hörlurarna och tog en lång promenad med en ny bok i lurarna. Va tiden bara flyger iväg när man kan gå och lyssna på en bra bok samtidigt. 👌🏻

Katerina Janouch böcker är så mysiga och vardagliga att lyssna på, men även gripande spänning periodvis. Har hennes fyra senaste böcker att lyssna på nu, och ser verkligen fram emot det. Det blir ju bra mycket lättare att gå en lång promenad, städa tvätt och fixa med en bra bok att lyssna på, än utan.

Ska behålla den positiva känslan med att lyssna på en bok nu och sätta fart med allt "det tråkiga" och se om jag kan få något gjort innan jag och mamma åker till hennes moster och sedan till mormor för kräftor ikväll. 🦀❤️

Ovanför är några utav alla hennes böcker ⭐️

Likes

Comments

Att börja helgen med en bästa vän och äta en riktigt god tapasmiddag, var precis vad jag behövde igår efter en faktiskt jobbig arbetsdag. Den tog all min energi och gav ingenting, fram tills mamma kom på behandling, då vände allt. ⭐️💛 hon är min hjälte.

Startade morgonen med 45 minuter spinning. Undra om det finns någonting som är så skönt som att träna på morgonen, får så mycket energi utav det. Under eftermiddagen har dop stått på schemat för fina lilla Lovisa. Kompisar till oss som fått en så fin liten prinsessa. Vilket dop de ställde till med. Så mycket gott fika, och det fanns en tanke bakom allting. 💗 jag och min mage mår som vi förtjänar just nu.... Funderar på att ta en promenad med en bok i lurarna efter vi handla, eller rent av ta min målarbok och ett glas rödvin. 🍷😉

Nu väntar en kväll, bara jag och Marcus. Trerätters lite senare och bara massa mys. Känns inte som vi setts på hela veckan ❤️

Likes

Comments

Ä N T L I G E N ! ! !

Nu är alla papper från kommunen färdiga, inskickade och godkända att starta och betala utbildningen! Jordens lättnad. Tre månader lång process för att få allting klart, men just nu känns fet väldigt värt det.

8-9 oktober väntas en en helg i Stockholm med utbildning och hotell för att äntligen få lära mig göra 3D pigmentering utav ögonbryn. Så fantastisk roligt!

Utbildningen har jag valt med omsorg då jag verkligen vill att detta ska bli seriöst och bra. Jag ska gå utbildningen hos Gisell på G-nails eye, som innehar den enda mastern i hela Sverige.

Detta var alltså ett mål att få gå, rent ekonomiskt, att inte ge upp allt pappers jobb med kommunen och fortfarande känna att jag vill det, trot alla omständigheter.

Nu ska det bakas och målas ikväll, min kreativa ådra behöver stimuleras ⭐️

Likes

Comments

..., att jag liksom glömmer bort bloggen och inte hinner skriva eller hittar inspiration. Dock var denna lilla svacka kortare än den sist. Stort plus där 👍🏻

Vardagen rullar på och nu har det gått två veckor sedan jag började jobba och nu kan jag känna att jag kommit in i vardagsrutinerna igen.
Marcus och min vardag börjar ta form och vi börjar förstå vilken tid vi har tillsammans, och det är inte mycket ska jag tala om. I bästa fall två kvällen i veckan när ingen utav oss tränar 😁
Så vi sliter ju inte ut varandra iaf 👌🏻

Mina mål som jag satte upp går bra! 100 stycken var inte riktigt värda att ta upp allihopa då en del utav dessa är lite privata. Men uppnås någon utav de så ska jag självklart skriva om detta.

Imorgon ska jag skriva om ett mål som är uppnått, eller förresten två stycken kom jag på nu.

Bilden är tagen från gårdagen under en promenad längst vattnet igår kväll med en fin vän ⭐️💛

Lunchen idag Intogs med min fina kusin som återigen prövar sina vingar och flyttar ett halvår till Schweiz för studier. Det hon inte vågar är inte värt att våga. Riktig förebild. ✨

Likes

Comments

Fan va coolt och mäktigt det var! 💙
Och jobbigt..

Första målsättningen var bara att klara det, därefter under 65 minuter, och det klarade vi.
Dock hade jag aldrig klarat det utan min stjärna bredvid mig. Fasiken va duktig hon är att springa, och va mycket lättare det är när någon annan håller tempot och det bara är att hänga på.
Upploppet tog hon min hand och sa "jag springer inte i mål utan dig bredvid". 👭💗
Fick alltså lite draghjälp där några meter. 😉

Vilken energi det ger ändå att springa lopp, med alla aktiviteter runt omkring och hejaropa. ✨

Skulle nog påstå att jag längtar till nästa års startskott, redan nu.
Därmed avslutar jag sommarens träning och ser fram emot ny träning i höst.
Innebandy, styrkan och simning är planen för höstens träning.

Likes

Comments

En walk in closet måste ju vara allas dröm som älskar kläder? Eller?
Hur som, det är iaf en utav mina drömmar att någon gång ha en sådan egen som jag bestämt hur den ska se ut. Just detta är därför ett utav mina, ska vi kalla det "inredningsmål"?

1. Ha en egen walk in closet
Just för att jag alltid drömt om att en en sådan fin med massa fina kläder allmänhet snyggt och som det inte går att inte bli inspirerad i.

2. Gå en kurs i inredning
Faktiskt, det är en dröm. Jag har för mycket tankar och planer hur jag vill ha det, men att få till det i praktiken funkar inte. Detta skulle bara vara ett intresse, för mitt jobb skulle jag aldrig byta ut.

3. Gå på Formex
Alla pratar om Formex, jag vill också Se det!

4. Ha en full servis med Matteus
Japp, det är ett mål. (Inte allt för långsiktigt) 😉

5. Ta tillvara på farfars alster
Farfar var grym på att teckna! Vi har kvar så mycket tavlor från honom, och jag vill så gärna ha dessa någonstans där det syns och känns som att de "sitter rätt"

6. Märkes handdukar
Det gör allt i ett badrum... Jag tycker det är sååååå snyggt och ger en så lyxig känsla.

7. Ett badkar
Från och med nästa boende ska vi alltid ha ett badkar, vart vi än flyttar. Jag drömmer redan om alla skön timmar jag ska spendera där.

8. En plats för alla mina produkter
Dom ska inte stå inklämda i ett badrumsskåp, dom ska synas snyggt och ha sin plats.

9. En plats för egen tid
En schäslong med mysiga filtar från Gripsholm och tillhörande kuddar. 💭

10. Jag vill alltid längta hem
Det gör jag inte nu, just för att vi inte riktigt trivs, då bord deg nu bara är tillfälligt.

Känner bara hur alla mål är materiella och syftar på vårat radhus. Men det är just där jag är i mina tankar jag nu. Skulle kunna skriva hur mycket om materiella mål jag vill ha som helst, men det ska jag inte göra. 😋

  • 19 readers

Likes

Comments

Fan... Hade inte ens en tanke från början på att jag faktiskt kunde involvera honom i mina mål... Första målet var givet.

1. Ta honom inte för givet
Marcus förtjänar inte att tas förgivet. Jag skulle aldrig byta honom mot någonting annat. ❤️

2. Ge komplimanger
Det är sällan vi ger varandra komplimanger, men om jag kanske börjar kanske han gör det samma?

3. Krama tillbaka
Marcus kramar mig ofta, och oftast gosar jag bara in mig i hans famn, utan att lägga mina armar kring honom... Slut på det nu!

4. Uppskatta varandra
Det är sällan vi uppskattar varandra med något litet. Eller sällan, det händer aldrig längre... Deg behöver ju faktiskt inte vara någon jätte stor grej.

5. Peppa varandra mer
Vi skulle aldrig sätta stopp för varandra, men vi kanske inte pushar varandra det där lilla extra sol vi borde göra.

6. Sluta ge dåligt samvete
Jag är expert på det när jag inte får som jag vill, och fasen va jag jobbar med att få bort denna urdåliga egenskap.. Men det tar tid!

7. Göra små saker i vardagen
Krydda vardagen lite extra, det kanske är skönare att ligga hemma i sängen och kolla på film, men kanske gör mer för förhållandet att åka på bio, att komma hemifrån.

8. Somna aldrig osams
Deg skulle vi aldrig göra nu heller, men det är ett mål vi ska hålla hårt i och fortsätta ha det så.

9. Det finns ingen annan jag hellre vill ha familj med
Så enkelt är det.

10. Det finns ingen annan jag hellre gifter mig med heller
Så enkelt är det också.

11. Att vi ska Blomberg starkt team
Vi svackar ibland och kan diskutera och bråka om oftast pengar, då vindpustar väldigt mycket till vårat radhus. Men det är en konst att leva så tätt inpå varandra och jag vill se oss sol världens starkast team tillsammans, som ska klara allt tillsammans, kanske klyschigt, men fasiken så sant.

Jag älskar dig Marcus, alltid
❤️

Likes

Comments