Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Tja hörni.
Jag suger på dehär med bloggande, vilket är tråkigt. Jag har inte gjort nånting på aslänge och glömmer att ta bilder och har ingaaaa idér på vad annars jag kan slänga in för inlägg. Har ni som läser ahha nått tips på vad jag kan skriva om? Älskar att skriva så vad som helst som ni vill läsa.
Jag kan lägga in mina favoriter på Spotify just nu så kanske ni får nått tips. Hoppas ni har de super så ska jag bli bättre på bloggandet!! ❤️

Likes

Comments

Rhodos <333 verkligen roligaste jag gjort med världens skönaste gäng.

Och Köpenhamn, jag Sofi Jossan & Fanny åkte innan skolstarten, en väldigt mysig & rolig resa.

Likes

Comments

Nya skor som jag köpte idag, såå nöjd då dom ändå är höstskor vilket jag alltid har så svårt att hitta. Dom ser rosa ut på ena bilden men dom är mer åt det beiga hållet. Finns på H&M för 299.
Har även köpt två nya jackor för ett tag sedan, en fuskpäls med luva från Cubus för 799.
Sedan en tjockare jacka från H&M för 499, båda e super sköna och passar perfekt till hösten.

Likes

Comments

Halloj kompisar!!
Idag har varit en sådan dag då man bara e så less på skolan hahah, har ofta sådana dagar, men usch vilken tråkig skoldag de va idag. Började i alla fall 10 vilken var skönt med lite sovmorgon, men resten av skoldagen har gått riktigt långsamt.
Efter skolan åkte jag och Alva hem till mig och pluggade. Har så mycket i skolan nu, ni vet när man är så stressad över saker så det slutar med att man inte gör någonting istället, så har jag nu hahah.
Har egentligen träning ikväll men får prioritera skolan istället och stanna hemma och plugga.
Men nu ska jag ta en liten paus & kolla på hockey, PUSS

Likes

Comments

Hej på er.
Jag slänger in ett inlägg utan bilder idag, tråkigt. Men idag är ganska tråkig för jag mår inte så bra. Ni vet en sån där dag men helst av allt bara vill stanna i sängen och gråta hela dagen. En sån dag man verkligen inte orkar att ta sig upp. En sån dag har jag idag. Vaknade inatt med i klump i magen och inte vart den mindre av tanken att jag skulle upp om några timmar för att åka till platsen jag mår som sämst av. Så jag stannade i min säng. Ligger kvar än och kommer fortsätta göra de.
Eftersom de är en sån dag idag tänkte jag ta upp några av mina favorittips när man mår dåligt. Jag själv är dålig på att göra nått överhuvudtaget, då jag helst vill ligga i sängen, men jag vet att man mår bättre av dehär, iallafall jag.
1. Ta ett varmt bad, gärna med skum.
2. Kom ut, ta en promenad, sätt dig i trädgården.
3. Fräscha upp dig! Lång dusch, tvätta håret extra noga, ansiktsmask osv.
4. Unna dig själv lite godis.
5. Skriv ner varför du mår dåligt och saker du mår bra av (mitt bästa tips)
6. Kolla på må-bra-filmer.
7. Kolla igen din Kamerarulle på bilder du mår bra av.
8. Gör om i ditt rum eller städa, lovar att man mår bra när de är fint i rummet.
Det var mina bästa tips. Vissa funkar bättre än andra och såklart beror de på vilken typ av person man är!
Hoppas ni mår bättre än vad jag gör idag så ser vi framåt på imorgon. Imorgon är en bättre dag. Ibland får man må dåligt, de kan va skönt de också.
Puss

Likes

Comments

Halloj bekanta.
Om ni missat de så skulle jag tapetsera om i mitt rum i helgen vilket nu är ordnat! Jag är supernöjd. Älskar att hålla på att pyssla i rummet så att de ser mysigt ut.
Annars i helgen har jag inte gjort nånting förutom idag då, vilket har vart skönt. Nu ska jag mest vila mig inför skolveckan som kommer: man ska inte klaga!!
Ha de så bra så höres vi, puss

Här ser ni hur det såg ut innan och hur de ser ut nu!!

Likes

Comments

Tjo kompisar, guuuud va de har varit skönt & välbehövligt med helg. Har faktiskt inte gjort någonting i helgen vilket har varit skönt, mådde dåligt i fredags så då va jag bara hemma, och igår kom mormor & morfar hit vilket var mysigt. Och nu idag så har jag mamma & pappa varit ute och plockat svamp vilket faktiskt är otroligt mysigt enligt mig hahah.
PUSS

Likes

Comments