Är inte så speciellt duktig på att ta hand om växter men jag hoppas att en kaktus går lite bättre ;)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hallojsan!!!

Kom hem från skolan för någon timme sedan och har sen dess pluggat matte och kört lite hemma träning. Har ett träningsschema för den kommande veckan som jag då började på idag. Är faktiskt riktigt taggad på att få träna lite mer styrka än vad jag brukar!

Dagen har rullat på, bättre än vanligt i skolan faktiskt, har dock haft lite ont i huvudet, men bortsett från det har allt varit toppen. Just nu har jag lite bråttom när jag sitter och skriver detta inlägg då jag snart ska dra mig mot bandyhallen för ännu en träning. Så jag ska hinna plugga lite till samt äta något litet innan dess. Blir ingen ridlektion för mig idag då jag har bandyträning som jag vill/måste gå på för att träna inför den kommande cupen.

Hoppas ni alla haft en bra dag och att den fortsätter på de spåret, så hörs vi senare :D

Likes

Comments

Hej! Allt bra med er?

Idag har jag ganska många saker jag måste hinna med, så som stallet, plugga och köpa nya byxor. Jag ska alldeles strax ta mig till stallet för att rida igen en lektion eftersom jag har missat mina vanliga så himla många gånger. Efter de åker jag och mamma in till stan för att köpa ett par nya byxor. Mina favoriter gick ju sönder förra fredagen :) måttligt glad över de, det kommer upp ett outfit inlägg som jag skrev för ettag sen idag och där har jag på mig dessa byxor. Sorgligt, mitt mål idag är att hitta ett par liknande!

Efter stan så beger det med en full fart hem för att göra klart allt "plugg" inför veckan. Jag har bla 2 prov som kommer denna vecka så ska börja förbereda mig inför dem. Även en hemkunskaps-läxa som måste göras. Jag tror att detta kommer ta resten utav kvällen om jag ska vara ärlig. Men jag har även en sak till jag ska försöka hinna med och det är att locka mitt hår. Haha det var så länge sen jag gjorde det så skulle gärna vilja ha lockigt hår i skolan imorgon. Vi får se hur det går för jag kan säga det att lockning är inte riktigt min bästa sida, bränner mig alltid!

Hoppas ni alla får en toppensöndag så hörs vi senare!

Adios

Likes

Comments

Vad som hände här är en bra fråga?

Hej finisar, det var ett tag sen! Hur mår ni? Med mig är allt bra, sitter just nu uppe i en supermysig stuga i Vemdalen tillsammans med en mycket älskad vän. Idag åkte vi vårt första åk med snowboardarna, säger man ens så?, det gick iallafall förvånansvärt bra. Vi har i princip åkt skidor hela veckan förutom idag då vi bara åkte snowboard en kortare stund. Vädret har inte vart på topp under veckan tyvärr, mycket blåst och snö har kommit ner men vi har kört på ändå. Imorgon åker vi tyvärr hem :( det ska bli väldigt tråkigt men men har massa saker som måste göras inför den kommande veckan. Ska även hinna med att ta hand om Happy imorgon. 

 Snart sätter även ännu en skolvecka igång, om jag är taggad på de eller inte får ni lista ut själva. Kan bara säga att det kommer bli en väldigt hetsig vecka!

Likes

Comments

​//Har fått riktiga summer feels den senaste veckan, planerna inför denna sommar har redan börjat spikas! Är så taggad inför sommaren, ihii hoppas på att det mesta blir som planerat.//

Likes

Comments

​//mysigaste sällskapet en lördag som denna//

Likes

Comments

som rubriken säger.. träningsverken i mina ben idag är inte alls att laja med. Gårdagens styrkepass var hur jobbigt som helst och träningsverken idag är ännu värre! Men det är bra med träningsverk, det känns som jag har kommit ett steg närmare på mitt mål när jag känner av att de har gett någonting.

Dagen idag började med att jag knappt kom upp ur sängen eftersom träningsverken dunkade och halsen gjorde ont. Men jag tog mig till skolan då vi skulle på studiebesök på ett gymnasium. Det var faktiskt väldigt roligt tycker jag, de som tog hand om oss på skolan var både 2or och 3or som var väldigt öppna och roliga att prata med, bra intryck av skolan! Även fast inriktningen på gymnasiet inte riktigt var min grej var det ändå väldigt roligt att få prova på!

Planerna jag hade för ikväll gick ju åt skogen kan man säga :/ Skulle träffa Linnéa och gymma med henne samt sova kvar där. Men eftersom min hals inte blivit så värst mycket bättre kändes det inte som den bästa idén att träffa Linnéa som precis blivit frisk.. Så tyvärr fick jag lov att ställa in kvällens planer med henne och får istället sitta hemma och plugga samt kurera halsen :/ Men om 1 vecka bär det av till fjällen med henne! ihiii är så taggad, helt seriöst det bästa som finns!

Ska nu försöka få klart 2 inlämningar som ska in nästa vecka så att jag slipper lägga ner all kraft på dom senare i veckan! Hoppas ni får en toppen kväll, kramisar!

Likes

Comments