Förlåt hörrni att min uppdate är 0. Vädret här har bokstavligtalat varit det sämsta sommarvädret någonsin. Ni förstår inte hur mycket jag bara vill bort härifrån nu nu nu!
Tyvärr blir det nog inte så bra uppdatering framåt heller då jag och mina kompisar ska bort och sedan åker vi utomlands. Kanske kommer ett inlägg då och då men ingen regelbunden uppdatering.
Kraaam

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Idag är det superregnigt så jag spenderar dagen i sängen och kollar på LOL. Blev överraskad hur bra jag tyckte den var. Nu är det gammal men jag har aldrig sett den tidigare.

Ikväll kommer Josse och hennes familj över på middag, tror att det blir någon laxpasta:)
Kram

Likes

Comments

Heter det tidspessimist när man alltid är i tid?
Det är så jag! Att komma försent är någonting jag försöker undvika så ofta som möjligt för att jag hatar det! Tycker det är så pinsamt att komma till en träning eller lektion när det redan har börjat, bevis=0 minuter frånvaro.

Våran familj är dock sist på släktkalas, fester osv. På något sätt känns det typ mer ok men annars.
Bara en fun fact att jag är nästan alltid i tid till grejer:))
Kram

Likes

Comments

Godmorgon på er!!
Gårdagen var lika bra som förväntat och vi var så mycket folk. Tyvärr så försvann min röst nästan helt efter en lek men idag är den tipptopp:) Jag och Ida gick hem efter resten av familjen strax efter ett tror jag så idag sov jag till typ 11.30.

Nu väntar kalas för min kusin som fyller 14 idag! Vi ska väll bara äta middag och umgås. Först lär jag ta tag i mitt nyduschade hår som ser ut som kaos, stressa stressa!
Kram

Likes

Comments

Godaste frullen, lite hotellinspirerad:))
Strax ska vi iväg hela familjen på ett överraskningsparty! Detär för en familjekompis och det är många som kommer så det ska bli superkul. Det lär hålla på hela kvällen så det blir nog ingen bloggning.
Kraam

Likes

Comments

Ikväll har vi varit vid sjön och grillat, ätit godis och bara pratat. Supermysigt och det måste göras om snart. Imorgon har jag inga planer förutom att jag lär prova att göra egen sushi. Hoppas att det går bra och att mina playsuits kommer så att jag kan ha den på lördag.
Kram

Likes

Comments

Nu ska jag iväg och möta mina kompisar. Här är mitt nya favoritsnack. Bara frukt egentligen men persika och blåbär är perfekta mixen!
Kram

Likes

Comments

Jag och Lisa tog en kvällspromis igår för andra gången i veckan. På ica var det lite spontant och vi satte oss i solen på parkeringen till typ 10. Supermysigt och idag är planerna att träffa några kompisar lute senare idag.
Kram

Likes

Comments

Åhh nu längtar jag så galet mycket tills vi ska till Smögen! Längtar efter denna härliga utsikt från våran ballkong. Dock ca. 3,5 vecka kvar:((

Vemlingen måste vara favoriten att åka till med båten. Perfekta klippor och badställen! Om det är varmt i vattnet går det även att snorkla.

2010 skönk våran båt tyvärr hahah. Tur att vi har en ny nu. Egentligen är det ju morfars båtar och det är tack vare honom vi är där. Han växte upp på smögen och har nu huset, sjöboden och båtarna.

Hoppas så gärna att det är bra väder så man kan bada, gå på bryggan osv. Kul också att @victoriabrodd har sin fina juicebar som måste testas i sommar!!
Kraam

Likes

Comments