Okej, detta var lite halvt misslyckat haha. ville baka kladdkaka och då tänkte jag att kunde öva lite på att spritsa. MEN, när jag håller på att göra Frostingen så inser jag att det inte finns tillräckligt mycket florsocker hemma😒 Så den blev lite för lös och då blir det ju svårt att få till det helt snyggt. Men det va roligt iallafall😄 Nästa gång jag ska spritsa på en kladdkaka så blir det grädde! Smörkräm/frosting är lite för sött för min smak och grädde är enligt mig en mycket bättre kombination!

​Haha, inte helt snyggt men en pajform var det enda jag hade hemma! Kladdkakan blev jätte god och det går ju självklart bra men inte alls lika snyggt 😅

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Detta mumsade vi på igårkväll😋
Idag är dock en annan femma, hatar denna veckan vi tjejer har en gång i månaden.
Veckan INNAN veckan är dock värst, en av alla saker är ju då att jag vill äta typ allt.
Tur det finns proteinbars och proteinglass som IBLAND kan hjälpa😅😂

Likes

Comments

Känslan av att ha shoppat nya kläder och skor 🙌🏻
Köpte nya skor att ha till vardags, mina andra har jag haft när jag vart ute med Sigge så dom är rätt sketna nu😅 Sen blev det en ny vår/sommarjacka.
Får visa den en annan dag då den fortfarande ligger i påsen 👇🏻🙈 Har inte haft på mig något av det än för jag inte vill smutsa ner skorna eller hinna tröttna på jackan innan våren kommer PÅ RIKTIGT😂

Likes

Comments

I lördags åkte jag till Halmstad för att passa min underbara prinsessa hela dagen. Vi hade det så mysigt 😍! Vid sju på kvällen kom Milo hem och då fick han hjälpa mig att baka till kalaset vi hade för Julina i anneberg igår.. Hon hade önskat kladdkaka och prinsesstårta (eller något liknande)😄 Men när vi kom fram till mamma på söndagen och skulle göra färdigt allt så inser jag att marispanen inte kommer räcka till det jag tänkt att göra så jag fick improvisera till något annat.
Övning ger färdighet eller hur 😅😂
👇🏻

Det blev ju riktigt härligt väder också och hela dagen var så mysig😍Mest kort på alla barnen (förutom Ronja och molly som saknades ❤️ Men dom hade nog roligt på Legoland 😘) 

Likes

Comments