Här kommer fler bilder för kunde inte få plats med fler i förra inlägget!

Dream team! Försökte se seriös ut men det gick ju lite sisådär haha.

Scavenger Hunt!

När en lagmedlem inte kommer med i bilden eller när man måste fixa en solnedgång mitt på ljusa dan får man visa sina Photoshop-skills!

Frågan är ju hur vi INTE kunde vinna bonusbilden! Haha nä jag skojar bara, men lite rolig är den vän iallafall? :D

Alla som var på King's Island!

​Bilder på alla!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej igen! Det har gått ett tag sedan senaste inlägget. Men nu är jag här igen! Den här veckan har jag, precis som rubriken lyder, bakat paj (faktiskt två gånger), varit på King´s Island och gjort en massa andra saker. Om vi börjar med i onsdags förra veckan så bakade jag och Vanessa paj. Mer specifikt pumpapaj! Riktigt amerikanskt, och så osvenskt haha. Pumpapaj är visserligen inte min favorit, men det är gott! Anledningen till att vi bakade paj var för att vi skulle öva inför en pajtävling! (Jag berättar mer om detta senare i inlägget). Vanessas värdmamma hjälpte oss och pajen blev riktigt bra! Vanessa fick även för sig att vilja platta mitt hår så det fick hon haha. Sedan såg vi på andra säsongen av tv-serien Riverdale som hade premiär. Det är en sak som verkligen äger med att bo här, man behöver inte vänta 100 år på att ett program/serie ska komma. Iallafall kommer vi träffas imorgon igen för att se avsnitt två haha.

I fredags var jag på ett så kallat "Celebrate the season party"! Det var väl egentligen ett tidigt halloween party men jag tror det var för någon religiös anledning (inte helt säkert dock) så vill dem inte kalla det för halloween party och kallar det istället för Celebrate the season party. Men det är väl skitsamma vad man kallar det, eller hur? Det var en bonfire som finns på nästan alla partys här. Jag älskar dem. Det är så mysigt! vi såg även på en film utomhus. Supermys! Det var en bra kväll :).

Dagen efter, alltså i lördags, var det tidig uppstigning, vi lämnade Greentown 06.30. Jag åkte nämligen till King´s Island! King´s Island är en nöjespark med mestadels bergochdalbanor. Min favorit! Vi var sjukt många som åkte dit. En kompis till mig, Grace, hade dragit ihop ett stort gäng. Jag tror vi var närmare 25 personer som åkte, eller till och med fler. Alla ville ju ha det så billigt som möjligt så alla delade "matpass" och så haha. Vi var i parken i 14 h och jag åt för 10 dollar liksom. Känns ju rätt bra. Nej men hela dagen var superbra. Parken öppnade klockan 11 och stängde klockan 1 och vi var där hela tiden. Men det speciella var att det var Halloween-tema! Klockan 6 började rökmaskiner starta över hela parken och klockan 7 öppnade alla spökhus. Det var även fullt med anställda i parken, utklädda och sminkade för att skrämma folk. Jag gick in i två spökhus. Jag är ju lättskrämd att det är sjukt. Skriker för minsta lilla. Efter vi hade varit inne i två spökhus sa jag stopp, jag går inte in i ett till. Så gruppen splittrades i två, en grupp som åkte en bergochdalbana (den var jag i såklart) och en grupp som gick in i fler spökhus. Så jag var färdigskrämd tänkte jag. Det stämde ju inte. När vi var påväg till nästa bergochdalbana så gick jag och Vanessa lite framför gruppen. Då var det en anställd som skrämde oss. Vi blev så sjukt rädda. Vi sprang iväg men han kom efter oss. Dem andra anställda såg ju såklart hur rädda vi blev och plötsligt så var vi som magneter. Alla skrämde oss. Alla. Precis när vi trodde det var över så blev vi skrämda igen. Sen gick vi i 20 sekunder utan att var rädda och sen kom det en sista person som skrämde oss igen. Det visade sig att en kompis till oss sa till den anställda att han skulle skrämma oss. Jag tror det var totalt typ sju-åtta personer som skrämde oss haha. Och alla runtom oss skrattade. För dem skrämde ju bara mig och Vanessa. Aaaaahhh. Sen var jag så sjukt paranoid under resten av kvällen att jag blev skrämd av allt och alla. Nu i efterhand är det ju kul men då var det inte det. I vilket fall var det super dag!

Tillbaka till pajtävlingen! Efter King´s Island åkte samma gäng till ett stort hus i Upland i Indiana (King´s Island är i Ohio) och det kom även fler personer dit som inte var med i King´s Island. Jag tror vi var 32 personer totalt om jag inte minns helt fel. Pajtävlingen ägde rum andra dagen och det var pajbakning hela dagen. Jag och Vanessa som var ett lag bakade såklart vår pumpapaj som vi övat på. Det blev en bra paj! Vi vann till och med andrapris och fick därmed varsin högtalare! Och för alla er som inte har smakat pumpapaj så borde ni, det är faktiskt väldigt gott även om man inte tycker om pumpa i vanliga fall! Alla pajer var super och det var alla möjliga pajer. Pumpa, persika, äpple, jordgubb, choklad, kanelbulle-paj! Så många pajer. Jag tror inte jag kommer äta paj på ett bra tag framöver.

Vi var i det här stora huset från söndag-onsdag. Vi gjorde massor. Vi simmade, spelade pingis, softball, minigolf, hade scavanger-hunt och bara umgicks. Det var så bra dagar. Jag har faktiskt börjat tycka om softball väldigt mycket. Skittrist att vi inte har det i Sverige. Det är ju superkul! Vi hade även en scavenger-hunt! Det är en tävling där man delas upp i lag och får en lista på saker man måste göra och sedan ta ett foto som bevis. Några exempel vi hade var att skaka hand med en främling, hitta en politisk sticker på en bil, juldekorationer, en katt, göra en snäll sak och en solnedgång. Notera att vi gjorde det här mitt på dagen och inte på kvällen. Men man fick ju vara lite kreativ. Mitt team var super men tyvärr vann vi inte :(. Alla lag klarade alla uppgifter så "bonus-Bilden" blev avgörande och den vann inte vi. Bonusbilden gick ut på att ta en så rolig bild med Katten Gustaf som möjligt. Utanför en restaurang har dem nämligen en Katten Gustaf staty. Ni hittar bilder nedan!

Lite bilder från i fredags!

Seth och Molly klädde ut sig! Men lite ombytta roller kanske ;)

Jag och Kaitie!

Lite attraktioner från King´s Island! Ser ni attraktionen som liknar Atmosfear? Den fastnade och personerna satt där i nästan 20 minuter. Lyckligtvis så slutade det bra!

Seth, Macaiah och Vivie var lite skraja haha!

Fler bilder!

Softball!

Vi gick även till Ivanhoe's!

  • US

Likes

Comments

Hej igen! Vad har hänt i mitt liv sedan senaste inlägget undrar ni. Jag har varit i Kentucky och Ohio! Men om vi hoppar tillbaka lite så glömde jag nämna en sak i förra inlägget! Vi redan har börjat med lite graduation grejer. Det känns ju dock sååå långt bort. Och jag kan inte fatta att jag kommer ta graduation här!!!! Helt sjukt. Iallafall, jag har fått lite mer information om graduation. Tydligen måste alla hyra en gown (ni vet den där kappan man har på sig på graduation) och köpa en cap. Sedan kan man beställa till en massa grejer. Alltifrån nyckelringar, foton, tackkort, kläder och sjukt mycket annat. Man kunde välja mellan olika paket och jag tror det dyraste paketet var på 500 dollar. På bara graduation grejer! Jag beställde grejer så billigt som möjligt haha. Men förutom cap & gown så beställde jag en memory-tassel vilket gör att jag får behålla min tassel efter graduation (annars får man inte det). Sedan beställde jag även en senior-hoodie. Supernöjd med mina val!

Idag hade jag min sista cross country träning. Det är lite sorgligt faktiskt. Kommer sakna laget :(. Men sista träningen var kul! Vi hade en så kallad "bring your dog to practice day". Så folk i laget tog med sig sina hundar till träningen! Sedan spelade vi kickball. Jag har också haft mitt sista cross country meet. Det är regionals på lördag men våra lag gick inte vidare. Vi har några individuella löpare dock som klarade det! Närmare sagt fem stycken. Tyvärr kommer jag inte kunna vara där och heja :(. Jag ska nämligen till King's Island på lördag! Det är en nöjespark med massor av bergochdalbanor och liknande! Så jag klagar inte ;).

Imorgon är det sista dagen i skolan innan höstlov. Deras höstlov är bra mycket tidigare än vårt och det är ju najs haha. Är även nästan klar med mina ceramics-projekt så ni kan se bilder nedan! Jag gjorde en kamera i lera och sedan är det min cylinder :).

Så vad gjorde jag i Kentucky och Ohio den här helgen? Jo, jag och min värdfamilj hälsade på min värdmammas syskonbarn och hennes familj! Dem bor i Kentucky. Vi lämnade Greentown direkt efter jag slutade skolan i fredags och kom hem söndag kväll. Det var ca 4 h körtid så det var inte så illa tycker jag! I Kentucky gick vi på en horse-show i Lexington! Lexington är känd för detta event och det är en väldig big deal. Ofta kallas Lexington för "The horse capital of the world". På detta event så var det helt enkelt tävlingshästar som sprang race. Folk kunde satsa pengar och jag vet inte hur många som var där men många var det. Detta event är väldigt populärt och speciellt för att det bara finns i oktober och april. Så om du missar det i oktober måste du vänta ända tills april igen. Jag satsade också pengar! Inte mycket dock haha. Jag vann en gång! Men bara åtta dollar haha. Men satsade två så jag tjänade lite iallafall. Dock så satsade jag fler gånger så det slutade med att jag gick back ändå haha :(. En som inte gick back var systerdotterns son Evan! Han tjänade. Evan, åtta år, satsade sex dollar och fick tillbaka 118 dollar. Det hade jag velat ha. Menmen, en åttaåring behöver väl också sina pengar eller hur?? I vilket fall var det ett trevligt event men jag kunde inte låta bli att tycka synd om hästarna. Presta sa att det var ett event där dem tog bra hand om hästarna men jag vet inte riktigt om jag kan lita på det. När tävlingsarrangörer eller liknande säger att de tar bra hand om djuren så känns det ju lite sisådär. Deras definition om "bra djurhållning" ser nog ganska så annorlunda ut till min definition. I vilket fall hoppas jag att dem tar bra hand om djuren och att Presta har rätt!

På söndagen på vägen hem tog vi en omväg till Ohio för att gå till Ikea! Jag älskar Ikea. Min värdfamilj också. Och det ser ju exakt likadant ut som hemma i Sverige! Är inte det otroligt? Att på andra sidan jordklotet ser det exakt likadant ut. Samma mat också. Men Ikea-maten i Sverige är faktiskt bättre än den här i USA. En sak som dem hade på Ikea var en swedish-store. Väldigt kul faktiskt! Dem hade chokladbollar, dammsugare, lösgodis, marabou, daim, singoalla, sill, gravad lax, pepparkakor, svensk müsli och allt möjligt. Till och med chokladkalendrar! Så jag kunde ju förstå allting där. Måste erkänna att det var lite kul att se folk gå fram till müslin och försöka förstå vad allt på paketet betydde. Så stod man där o ba jag kan förstå allt. Men hur ska dem veta? Men på alla svenska produkter har dem satt en engelsk lapp på baksidan så folk förstår. Men ändå! Kunde hitta saker här jag aldrig kunde hittat annars. Efter Ikea åkte vi till en annan internationell butik. Dem hade saker från Europa, Asien och allt möjligt från hela världen. Olika sektioner. En sektion var för Skandinavien och ni kan inte tro vad jag hittade där. Jag hittade O'BOY! Alltså förstod ni hur glad jag blev. Sviiiindyr var den dock men såklart köpte jag den ändå. Jag tror den kostade ca 90 kr. Men kunde seriöst inte bry mig mindre om priset. Det är ju ändå o'boy. Om jag hittar o'boy i USA så köper jag den. Oavsett pris. Det bara är så. På Ikea laddade jag såklart även upp mitt godisförråd haha. Älskar svenskt godis och mat. Det är en av sakerna jag saknar mest faktiskt, "standardgodis" och liknande. Som typ marabou (men nu har jag ju mitt lager), lösgodis, och o'boy. Men dem har ju andra saker här som vi inte har i Sverige som jag kommer sakna när jag är i Sverige igen. Så det blir väl ungefär lika haha.

Detta var nog allt jag hade att säga för ikväll! Men jag kommer ha fullt upp på höstlovet så ni kan nog räkna med ett par inlägg där. Godnatt!

Här är mina graduation grejer! Min hoodie och min memory tassel. Älskar min tassel. Så mycket. Den är i skolans färger, Green & Gold. (En tassel är en sådan man hänger på "graduation-hatten").

Mina projekt i ceramics! Älskar den klassen. Kameran har inte blivit eldad eller målad än så den är inte 100 % klar. Cylindern är inte helt klar heller, ska måla det jag karvade ut, eller rättare sagt håller jag på med det nu. Ni får se bilder när de är klara igen!

En promenad i Kentucky.

Mer bilder!

Godis från Ikea! Daim <333

Så här glad blev jag när jag hittade O'boy.

  • US

Likes

Comments

FÖRLÅT för dålig uppdatering. Jag ska försöka bättra mig! Det här inlägget kommer bli kort och sedan ska jag försöka göra ett längre inlägg på söndag. Vad menar jag med rubriken? Jo, det är
precis som det låter. Det finns ett donut-bageri i Kokomo, en stad ca 15 minuter från Greentown. Det här bageriet har endast öppet mellan klockan 01.00-08.00. Alltså bara på natten. Min kompis fyllde år för ett tag sedan och vi bestämde oss för att gå till Dan's Donuts som det heter! Det var jag och en annan utbytesstudent som inte hade varit där innan och vi fick ju världens chock. Folk hade sagt att det var populärt o så men inte visste vi att det skulle vara typ över 50 meters kö. För DONUTS. Donuts. Inte nog med det så är det mitt i natten också. Stället har det så här varje dag. (Natt?). Helt sjukt. Men trots att jag tycker det är rätt så konstigt så tycker jag det är rätt så awesome med. Önskar att vi hade sånt här i Sverige också. Iallafall, donutsen var värda köandet. Som tur var. Annars hade jag blivit besviken haha, vi stod i kö i över 30 min. Men det här stället är lite känt i Indiana tror jag. Folk från Indianapolis kommer till Kokom endast för Dan's Donuts. Så vi kan väl säga att det är bra donuts.

Vad har mer hänt? Inte supermycket faktiskt men skolan hade även en Choir Concert förra veckan. Det var superbra! Och så amerikanskt. Alltså amerikanerna fattar ju inte hur amerikanskt det är. De var iallafall jätteduktiga och eftersom jag känner många i körerna (vi har tre stycken) så var det extra kul.

Jag har också troligen haft mitt sista Cross Country meet :(. Lite ledsen över det faktiskt haha :(. Vem kunde tro det? Ledsen över att inte springa mer? Nej men själva löpningen kommer jag väl inte sakna men mitt lag och andan och det är faktiskt otroligt härligt att krossa mållinjen. Mitt sista meet gick faktiskt rätt bra om man bortser från min plats i racet haha. Min tid var bra! (För mig). Det är ett meet, faktiskt sectionals, denna helg men jag kommer inte kunna vara med :(. Jag ska till Kentucky! Det ska bli kul dock :D. Men skulle vilja vara med på sectionals. Det är ju regionals också men vi kommer troligen inte klara att komma dit. Kanske har vi några individuella löpare som kan komma dit, det hoppas jag på, och då ska jag ju såklart vara där och heja! Så vi får hoppas. Annars kommer jag aldrig sätta min fot på ett Cross Country meet igen :((

Nu är det dags för mig att sova och det här inlägget blev kanske inte så superkort haha. Vi ses på måndag!

Bilder från konserten!

Det här är bilder från ett meet (inte mitt sista) och det var så himla fint. Delar av banan sprang vi längs sjön!

Hela teamet fick donuts efter förra meet:et. Jag ÄLSKAR donuts. Victoria också.

Här är en bild på nästan hela mitt team! Vi saknar typ 6 personer.

Många av killarna i laget fick pris!

Vårt tjejlag kom tvåa i hela tävlingen!

Bild från Dan's Donuts.

Här är en bild från ett YFU-möte som var i söndags!

Likes

Comments

Idag var jag på ett möte om softball till våren! Alla som ville spela var där :). Jag ska alltså spela softball. Eller det tror jag iallafall. Jag hörde av någon att det var uttagningar, och då är det ju inte speciellt stor chans att jag kommer med haha, kommer antagligen inte ens kunna träffa bollen. Men dem kanske menar till matcherna? Jag vet inte, det hade varit kul att spela iallafall. Men om jag inte spelar softball kör jag bara på tennis istället haha. Coachen vill att jag ska vara med där bara för att jag spelar badminton, men det är ju två helt olika sporter. Inte samma sak. Tycker tennis är roligt dock, men vi har ju tennis hemma i Sverige, så testar hellre softball.

Igår var det 9/11. Det uppmärksammades i skolan, mycket mer än det görs i Sverige (vilket man kan förstå). I "announcements" som är varje dag berättade nu en lärare en historia från dagen den 11 september 2001 som han själv hade upplevt. Sedan hade vi alla en tyst minut. På us history var vi menade att ha en review för vi skulle ha haft ett test idag, men det ändrades. Istället såg vi på en film både idag och igår om 9/11. Den filmen vi såg handlade dock inte så mycket om planen som kraschade in i World Trade Center utan handlade om ett annat plan som kraschade på ett fält i Pennsylvania. Det plan som inte lyckades träffa sitt mål som de andra planen gjorde. United Airlines Flight 93. Jag tycker det är bra att man uppmärksammar detta plan också, för jag tror att man ofta glömmer bort de andra planen som kraschade än de som träffade just World Trade Center. Om jag ska vara ärlig visste jag knappt någonting om det planet, men jag vet ju mycket mer nu. Hursomhelst var det en bra film, men sorglig :(. Vilket inte är så konstigt i och för sig men ändå.

Jag blev också intervjuad av skolans newspaper (tror jag det var haha) eftersom att jag är en utbytesstudent. De frågade rätt många frågor, en fråga var; "Vad är skillnaderna mellan Sverige och USA?". Förlåt men det är en rätt dum fråga. Jag ba: "Allt. Skolan, personerna, trafiken, maten..". Sedan var det en annan fråga där de frågade vad det konstigaste med USA var. Jag har fått den frågan så många gånger. Och den är väldig svår att svara på. Jag brukar alltid säga att dem friterar allting och har ost på allting. För det är så sant. Och konstigt. Men det kom jag ju inte på då såklart. Så jag sa att deras toaletter var konstiga, det är dem, men det är ju inte det konstigaste. Det konstigaste är att dem friterar allting. Asså dem friterar hot dogs här. VEM friterar en varmkorv?? I Texas har jag hört att dem friterar smör. Dem friterar glass här. Oreos. De friterar allt. Och folk gillar det. Folk älskar Corndogs (friterad varmkorv). Det är inte gott om du frågar mig. Men nu ska jag säga godnatt så ses vi om någon dag igen!

Jag tog dock en corndog till lunch i skolan igår. Då visste jag inte vad en corndog var. Nu vet jag.

I engelskan fick vi i uppgift att skriva en dikt som skulle rimma, den skulle handla om en person, vem som helst. Vi skrev om Kim Kardashian. Vi är lite elaka i den haha, men jag tycker ändå den är rolig.

Minns ni min "kruka" i ceramics? Här är den utkarvade bilden. Den var svår att karva ut, men tycker den blev helt okej. Vi är dock inte klara med det projektet än men vi har börjat på ett nytt. Vi ska ha en box som "bas" och sedan kan vi göra vad vi vill. Jag gör en kamera, vi får se hur det slutar!

Likes

Comments

Asså den här veckan har varit SÅ bra. I fredags var det Homecoming och det var amazziiiing. Jag hade mina senior jeans på mig vilket ledde till att jag lämnade glitter efter mig överallt haha. Men lite glitter behöver väl alla? Senare på dagen var det en parad och Cross Country hade en plats! Dvs att vi hade ett eget flak. Det var mååånga flak! Alla team/klubbar hade varsitt, alla grades hade, alla prinsar och prinsessor hade, samt de nominerade för homecoming King & Queen. Vi åkte helt enkelt runt i stan, lyssnade på hög musik och kastade ut godis till barn haha. Det var så kul. Låter kanske inte som det men jag lovar, det var awesome. På kvällen var det ett football game och vår skola vann som tur var (hade förstört stämningen lite annars haha) och typ alla från hela skolan var där. I halvlek var det en liten ceremoni där dem presenterade alla nominerade för King & Queen och sedan presenterades vinnarna. Jag hade ju hoppats på att utbytesstudenterna (det var två nominerade) skulle vinna men det gick inte riktigt som jag ville haha. Det blev en annan Homecoming King men Rio blev Homecoming Queen! Sååå kul! När hade dem en nyzeeländsk Queen senast liksom?? Det var så kul att hon vann!!! Efter football game:t var homecoming slut :(
Men det var en så bra kväll och dag och jag hade en av de bästa dagarna sen jag kom hit. Man kan inget annat än att älska homecoming! Det var som Rio sa; "It feels like I am living in a movie". Det känns verkligen så! Och vet ni vad det bästa är? Det är en till homecoming i vinter. Vi har alltså två! En för football och en för basketball :D Vår skola har dock ingen homecoming dance som många andra skolor har, för vi är en sån liten skola, men det var toppen ändå!!

Igår hade vi som vanligt ett Cross Country meet och efter det så gick jag och mina vänner på bio. Vi såg filmen IT. Jag betalade alltså för att gå på skräckfilm. Det är konstigt. Hade med mig en jacka in för att gömma huvudet haha, men filmen var faktiskt inte så läskig! Såklart jag blev rädd (ni som känner mig vet hur lättskrämd jag är) men inte alls så mycket som jag trodde. Tyckte filmen var rätt kass faktiskt haha. Kändes inte så verklig. Filmen får 4/10. Det enda jag kunde tänka på i filmen också var att clownen spelar i filmen "I rymden finns inga känslor". Eller inte clownen, men Bill Skarsgård haha. Kul att det var en svensk med! Men såg ju bara filmen I rymden finns inga känslor" framför mig hela tiden haha. Så jag tyckte inte clownen var så läskig. Idag åt jag för första gången på Ivanhoe's som är en snabbmats restaurang (lite finare) men extremt populär. Asså folk köar utanför innan den öppnar. De flesta är där för deras glass, jag prövade också den och den var amazing.

Har försökt bli bättre på att ta bilder och har faktiskt bättrat mig lite! Se bilder från helgen och homecoming nedan!

Vi hade våra senior jeans på oss. Här är bilder båda framifrån och bakifrån!

Cross Country's flak. Vårt var ett av de mindre fina men vad gör det? Det var awesome ändå.

På bilden här ser man lite hur lång paraden var. Man ser inte alla flak, det är fler bakom oss och fler framför haha. Men man ser lite iallafall!

Selfies är ju obligatoriskt.

Barnen var nog mest där för godiset haha.

Här ser ni delar av vårt Cross Country team!

Toscha och Rio var båda nominerade för homecomingg King/Queen. De hade en egen plats i paraden!

Några barn hade gjort likadnande plakat. Go Comets! ☄️

Football game!

Inte den bästa kvalitén på den här bilden, menmen.

Homecoming King & Queen ska snart utses! Alla Princes och Princesses är med också. De fyra par som är längst till höger är nominerade för King & Queen. Finns ett par till som är nominerade, men fick tyvärr inte med dem i den här bilden.

Rio blev Homecoming Queen!

En princess och en queen.

Några bilder!

Bio!

Grace älskar sin glass på Ivanhoe's.

Likes

Comments

(If you want to read this in english you got to click at the google translate button in the menu up to the left).
Tre inlägg på tre dagar? Vad händer? Haha nej men är lite bättre på att uppdatera! Idag var det Jersey-day vilket innebär att man bara skulle ha en Jersey på sig. Jag hade dock ingen på mig! Men har klätt ut mig dem andra dagarna så tycker inte det var så big deal haha. Imorgon är det Green & Gold day men jag (som många andra seniors) kommer ha senior jeans istället :) Sen är det parad imorgon också och Cross Country har ju en plats där så ska vara med :D Det blir kul!

Idag i nutrition and wellness bakade vi kanelbullar! Jag älskar kanelbullar. Men amerikanska skiljer sig lite från svenska. Degen var i princip densamma ingredienser men inte riktigt, det smakade dock likadant haha. Den största skillnaden var att här har man frosting på bullarna. Har aldrig varit med om det innan. Vi har ju pärlsocker. Frostingen bestod ju dock av typ bara socker så istället för pärlsocker har man smält socker på istället typ haha. Så nästan likadant. Men lite sötare. Men att det är mer socker i det här landet är inte så förvånande, eller hur?

Nu avslutar jag det här inlägget och säger godnatt, ska ju trots allt vara på skolan 06.30 imorgon för att SIMMA (min favoritaktivitet :)))) ) med Cross Country laget. Men vi får ju frukost efter. Det är bra :D

Kanelbullar med frosting. Mums

Senior jeans helt färdiga. La till lite smådetaljer på baksidan. #1 för att 1 är mitt turnummer, la också till drama club för är jag ju ändå med där, och Zzz... jag ÄLSKAR ju att sova <3 Sverige fick också en plats.

Likes

Comments

Idag var det decades-day! Freshmen var 20-talet, sophomore 50-talet, junior 70-talet och senior 80-talet. Klädde ut mig idag också men väldigt simpelt haha. Hade en magtröja och sen ett linne under, svarta leggings och sen mitt hår i en hög tofs. Så var ju inte så komplicerat direkt haha. Idag var det ännu färre som klädde ut sig, lite tråkigt ändå :( Imorgon är det Jersey-day men får se om jag klär ut mig, måste hitta en jersey att ha på mig först haha. Idag gjorde jag även klart mina senior jeans! Sååå skönt att de är klara. Finns egentligen inte så mycket mer att berätta om idag. Eller, just det, Cross Country har tydligen en plats i paraden på fredag. Har inte riktigt fattat hur det går till än men det löser sig nog haha.

En till sak som hände idag (inte så speciellt egentligen) var att vi spelade "kickball" på P.E. Asså ingen har förklarat reglerna och jag är så lost haha. Fattar ingenting. Kickball har samma regler som baseball i princip men sen när kan jag reglerna i baseball? Nej jag bara kickar iväg fotbollen och springer. Men ibland ska man tydligen inte springa. Och ibland ska man. Ibland så gälls inte bollen för att man sparkade den åt lite fel håll. Komplicerat är det. Mycket komplicerat. (Iallafall för mig).

Sam och Lileigh åkte tillbaka till 70-talet för en dag.

Mina senior jeans! Äntligen klara. Ska kanske lägga till något litet imorgon men de är i princip klara. Dem blev väl rätt fina ändå? (Även om det bara är jag i hela skolan som kommer fatta mina svenska ord/meningar/artister/klubbar jag har med haha).

Likes

Comments

Det här inlägget kommer bli kort för det finns egentligen inte så mycket att berätta haha. Men det jag kan berätta ska jag tala om! Idag var det alltså "Tourist-day" och jag klädde ut mig. Hade en hatt och en skjorta på mig så det var ju inte så komplicerat direkt haha. Det var inte så många som klädde ut sig, men det var ändå en del. Vi som klädde ut oss fick ta foto till year-book:en. Jag vill inte se den bilden haha, var inte alls beredd när dem tog den. :////// Nej men det är väl inte hela världen men ändå. Hade som vanligt Cross country träning idag och vi hade "fartlek". Tycker det är lite kul att dem använder svenska ord här haha, och såklart tycker alla att just fartlek är extra roligt. ;)

Jag och min värdfamilj åt på en mexikansk restaurang idag, jag älskar mexikansk mat. Varför har vi inte mer mexikansk mat i Sverige? Varför. Det är en fråga jag aldrig kommer få svar på. Om du vill öppna en restaurang i Sverige, öppna en mexikansk, det kommer gå prima jag lovar.

Gjorde klart framsidan av mina senior jeans idag också, nu är dem mycket bättre! Det finns bild nedan. Nu ska jag sova, godnatt.

Jag och Alexandra som turister. Tycker dock jag ser ut lite som en fiskare med hatten haha.

Senior Jeans!

Likes

Comments

Den här långhelgen har flugit förbi.. jag har haft fullt upp hela tiden! Eller det känns iallafall som det. I fredags var det min födelsedag, jag fyllde 17! Vanligtvis gör jag inte så stor deal av min födelsedag, jag tycker den känns som en vanlig dag. Vi går ut och äter och jag har en god frukost på morgonen, men inte mer än så. Det tänkte jag ju inte ändra på här borta. Dagen började med att jag hade yoga med Cross Country klockan 06.30 på morgonen, som vanligt. För att sedan fira min födelsedag så skulle jag och ett par kompisar shoppa lite och sedan äta! Perfekt tänkte jag. Så det gjorde vi, men sedan åkte vi hem till mig. Vi umgicks lite men helt plötsligt försvann alla, så jag var ensam kvar i mitt rum <///3. Men typ 30 sekunder efter ropade en kompis åt mig och så går jag ut ur mitt rum - så står alla där, två tårtor, ballonger, och lite presenter. "Surpriiiiise"!!
Jag blev så glad, så gulligt av dem! Under dagen fanns det många tecken på att detta skulle hända men dum som jag var fattade jag ingenting, så blev väldigt överraskad! Kvällen var super, fylld med kompisar, snacks och pizza :D

Om vi övergår till lördagen så hade jag ett Cross Country meet även denna lördag. (Det är ett meet varje lördag). Det gick bättre än förra gången, men var mycket mer nervös den här gången faktiskt. Varför? Jo för att jag var tvungen att springa under 30 minuter annars skulle jag var tvungen att gå av banan. (Anledningen var för att det var ett nytt race varje 30:e minut). Men jag klarade det! Jag sprang 5 km under 30 minuter. Det är väl ändå rätt så bra? Eller för mig är det iallafall det. Men om man jämför med dem allra snabbaste killarna är det inte fort. De springer på under 17 minuter. Jag förstår inte hur det ens är möjligt haha. Den här tävlingen var mycket större än det första jag sprang också, det var 100-200 som sprang samtidigt bland tjejerna så det var mångaaaa. Jag tror det var typ 25 skolor eller nåt sånt. Efter vårt meet gick hela laget ut för att äta lunch/brunch på Steak'n Shake. Det var mysigt att göra något med laget! När jag kom hem åkte jag och min värdfamilj till Prestas syster och hälsade på henne en stund, och sedan gick vi ut för att äta. Det var en bra lördag!

Igår (söndag) åkte jag tillsammans med min värdfamilj och Vanessa till Saint Joseph i Michigan. Jag och Vanessa gick för oss själva haha. Vi hade en mysig dag på stranden! Och det var så härligt att gå till stranden i september. Jag tror jag aldrig har gjort det innan. Man kan väl säga att jag inte saknar Sveriges väder ;).

Idag hade jag ingen skola för att det var Labor Day. Härligt med långhelg! Så istället för att sitta i skolbänken dekorerade jag och några kompisar våra Senior jeans. Vad är senior jeans? Det är när man helt enkelt dekorerar ett par jeans med i princip vad man vill för att man är senior. Sedan bär man jeansen någon dag under Homecoming-veckan. Det är iallafall så vi gör här, jag kan inte prata för hela USA ju haha. Vi har homecoming denna vecka men nu undrar säkert ni, vad är homecoming? Jag är säker på att ni har hört om det, i amerikanska filmer och så, men om ni är som mig så har ni egentligen ingen aning om vad homecoming är för något. Om jag ska vara ärlig är jag fortfarande inte 100 % säker på vad det är än men jag tror jag fattar helheten iallafall haha. Homecoming kretsar runt ett stort game, här är det amerikansk fotboll. (Det är vanligast). Detta game:t är på fredag. I princip kommer hela skolan vara där för att kolla på det. När det är homecoming röstas även en prince och princess fram i varje årskurs utom senior, dvs Freshmen, Sophomore och Junior. I senior röstas en homecoming king and queen fram istället. Jag tror att Prince och princess redan är framröstade men King and Queen är inte framröstade ännu. Det är dock folk som är nominerade! Det är två utbytesstudenter nominerade, så kommer lätt rösta på dem haha. Vore så kul om dem vann! Men under homecoming-veckan har vi olika temadagar. Imorgon är det Tourist-day, på onsdag Decades-day, på torsdag Jersey-day och på fredag Green & Gold-day. Om man klär ut sig får man extra credits i sina klasser. (Dvs att man får högre betyg). Iallafall får vi det i ceramics. Jag kan tycka att det är lite konstigt då en utklädnad kan höja betyget, men anledningen är att man visar school spirit. Önskar att det var så i Sverige också, kunde höja mina betyg lite då haha. Jag ser framemot den här veckan så mycket för den kommer bli sååå kul!!!!!

Senare på måndagen, efter vi dekorerat jeans, åkte jag och min värdfamilj till en sjö ca 1 h bort, och åkte båt där. Det var härligt! Efter åt vi en god middag! Så den här helgen har jag verkligen haft fullt upp. Det här inlägget blev väldigt långt men hade ju så mycket att berätta. Nedan finner ni bilder från helgen!

Bilder från min födelsedag! Alla som var där är dock inte med på bilderna.

Bilder från Silver Beach.

Senior Jeans in progress. Mina jeans är rätt tråkiga än så länge, men de kommer bli bättre jag lovar! Dem är långt ifrån klara..

Likes

Comments