Jag är inte så bra på att uppdatera, och det var ett tag sen jag skrev. Detta betyder dock inte att ingenting har hänt! Jag orkar inte skriva något långt inlägg nu så detta kommer antagligen bli rätt kort. Jag firade en av mina vänners födelsedagar, hon fyllde 17 år och bjöd in alla sina vänner till Starbucks. Det var mysigt!! Jag har även haft mina första Cross Country träningar vilket innebär att jag har sprungit bra mycket mer än vad jag är van vid. Men det är faktiskt kul! Eller, att springa är väl sådär men det är så härliga personer i laget sååå jag tycker om det ändå. Jag har dock inte tävlat än trots att det har varit två tävlingar denna vecka, jag har helt enkelt inte tränat tillräckligt många gånger än! Man måste ha haft tio träningar och jag har haft typ fem. Faktiskt ska jag ut och springa snart, för min coach vill att vi ska springa 4-5 Miles (6,5 - 8 km). Kommer dö. Nej men det kommer nog bli nära haha. Bättre kondition får jag iallafall!

I fredags var vi även på min skolas första fotbolls-match! (Amerikansk fotboll). Det var kul, men inte superkul haha för vårt skollag är inte så bra. Men vi vann ändå! Inte för att jag såg det för vi gick innan matchen var slut... I vilket fall kändes det extremt amerikanskt. Cheerleaders, amerikansk fotboll och folk som tog foton till year-book:en. Hur mer amerikanskt kan det bli? Nu tror jag att jag kommer avsluta det här inlägget, måste ju ut och springa.. Men först ska jag pröva att ta ut pengar. Av någon anledning har mitt kort inte fungerat som det ska men det borde funka nu enligt min bank. Jag håller tummarna!

Ett födelsedagsbarn och tre utbytesstudenter, en från Sverige och två från Tyskland :D

American football game.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • US

Likes

Comments

Vad är Turkey run state park? Det är egentligen bara en enda stor park kan man säga. Fråga mig inte om namnet för det vet jag inte haha. Jag och Presta samt Bella (en annan utbytesstudent) och hennes värdmamma åkte dit, som jag nämnde att vi skulle göra i tidigare inlägg! Tyvärr kunde inte min värdpappa hänga med för att han var tvungen att jobba, men det var ändå en väldigt bra dag! Vi var som sagt i en stor park, det var väldigt fint! Det var ingen "vanlig" park med gräs och bänkar och så utan påminde mer om ett naturreservat. (Det kanske det var?). Iallafall så vandrade vi där och det var bara allmänt mysigt. Det fanns en liten flod genom parken också, så man kunde hyra kajaker och stora badringar och sedan paddla/flyta genom floden. Vi gjorde inte det, men det såg väldigt trevligt ut och något jag vill göra om jag åker tillbaka dit :D Det var en bra dag igår men eftersom att jag inte riktigt hade fattat att vi skulle vandra valde jag ju helt fel skor...men det är en annan historia.

Idag däremot var jag och min värdfamilj på State Fair i Indianapolis. Också väldigt mysig dag! State fair är som en stor karneval kan man säga, vi var där i 2-3 timmar och hann ändå inte se allting... Så väldigt stort. Det var en bra dag men vi alla var helt slut efteråt haha! Imorgon blir det skola igen, och första träningen med skolans Cross Country lag haha, vi får se hur det går!

Bilder från Turkey run State Park

State Fair

Likes

Comments

Jag överlevde första skolveckan. Det lät ju dock lite negativt haha, det har faktiskt varit väldigt bra! Men som jag trodde bytte jag anatomy klassen.. tog "study hall" istället :D Än så länge (och förhoppningsvis resten av året) trivs jag bra! Lärarna är sjysta och alla är snälla :) Det känns helt enkelt väldigt bra! Men bara på denna korta vecka märker jag stora skillnader i skolan. Såklart att jag visste att det skulle vara annorlunda, men det är verkligen skillnad. Detta tror jag dock att jag ska skriva ett längre inlägg om så småningom :)

Ni måste ju också undra vad jag menar med rubriken? Jo, jag gick med i cross country laget. Som springer. Jag tycker inte om att springa. Och dem springer ca 40 minuter 4-5 ggr i veckan. Sååå ganska oväntat att jag tog det haha. Men trots att jag inte tycker om att springa särskilt mycket så är jag ändå ganska tagg haha. Jag kommer få träffa många nya människor o så! Det var sjukt nära att jag tog golf istället. Men om man tänker efter... kan ni se mig spela golf? Neeee. Cross country passar mig bättre :) Imorgon ska jag och min värdfamilj gå på någon slags utflykt med en annan utbytesstudent och hennes värdfamilj! Ser framemot det :D Ni får läsa om det imorgon. :)

Likes

Comments

Okej, det var inte riktiigt första skoldagen, men nästan. Skolan började idag, men jag gick inte. Istället registrerade jag mig och valde mina classes. Jag var tvungen att ha engelska och amerikansk historia, och de tyckte det var bra om jag tog en mattekurs. Det blev geometri. Sedan tog jag en class som heter ceramics, det är som bild men man jobbar med lera, en rätt lätt klass med andra ord haha. Anatomy tog jag också, det handlar om kroppen och sånt, så i princip en biologikurs. Kan hända att jag byter denna klassen dock haha för man måste dissikera och sånt, och vet inte riktigt om jag vill göra det. De sista klasserna jag tog var P.E (idrott) och en klass som är som hemkunskap. För att sammanfatta mina val av klasser så valde jag ju inte svinsvåra haha.

Jag ville egentligen vara med i skolans volleyboll lag men dem behövde inga spelare så där blir det nog inget :(. Jag kunde bli typ "manager" men då hjälper jag bara till i laget och spelar ingenting, så tycker inte det verkar så kul. Funderar på att gå med i "drama club" men den börjar inte förrän om ett par veckor. Det finns även "Cross country" där man bara springer tror jag (har fortfarande inte fattat exakt vad det är haha) men jag tycker ju att springa är rätt så tråkigt. Om jag gick med där hade det nog mest varit för att lära känna fler. Det finns också golf och fotboll men det är inte riktigt min grej haha. Vi får se vad som händer!

Imorgon börjar jag alltså skolan. Jag är liiite nervös över att inte hitta och så men jag tror det blir bra :)
Jag tror jag är mer taggad än nervös! För en gångs skull går jag till skolan taggad och inte med inställningen "jag orkar inte" haha. Jag har också trott att jag kommer bli en junior (alltså gå nästsista året) men jag är en senior! Så det är naaaajs. Jag kommer alltså få gå på prom, graduation och allt det där! Idag träffade jag även en annan utbytesstudent (från Tyskland) och hans värdfamilj. Har också träffat några andra här i Greentown :) Kul att träffa nya människor! :D

Tyvärr har jag fortfarande inte tagit några bilder. Måste verkligen bli bättre på det!

Ni får dock en bild på mina classes ;)

Likes

Comments

Nu har jag varit i Indiana i lite mer än ett dygn. Mitt plan landade runt 17.30 (23.30 svensk tid) igår så jag har ju varit här en liten stund iallafall haha. På flygplatsen väntade min värdfamilj, vi åt middag i Indianapolis och sedan åkte vi till Greentown! Greentown är en väldigt liten stad (typ 2000 invånare) men den är supermysig! Det finns dock inte mycket att göra här men jag tror detta blir bra. Just som utbytesstudent tror jag faktiskt att det är bra att inte bo i en alltför stor stad.

Efter att ha sovit ut fixade jag idag ett simkort till min mobil! Väldigt skönt faktiskt, nu kan jag surfa och sånt som vanligt. En tjej i tjugoårsåldern (hon bor granne med oss) visade mig även runt i Greentown, vi åt lunch och det var faktiskt väldigt trevligt :). Kul att se staden och lära känna folk lite! Presta (min värdmamma) visade mig också runt på skolan så jag hittar lite där innan den börjar. Skolan var inte så stor, det är typ 500 elever, men dem har fortfarande skolsporter och allt det där, så jag är glad! Skolan börjar på måndag/tisdag så det är snaaart. Tror aldrig jag har varit så nervös/taggad på att börja i skolan haha! Tyvärr glömde jag helt bort att ta några bilder alls idag :( Ska försöka ta några bilder imorgon!

Likes

Comments

Sitter just nu på planet påväg till Paris, för att sedan flyga till Detroit och till sist Indianapolis. Har precis sagt hejdå till min familj och jag måste erkänna att skar lite i hjärtat, jag kommer sakna dem <3 men jag kommer ju tillbaka iaf :D Är liiite nervös nu, första gången jag flyger såhär långt själv!! Men har yfu tröjan och Sverige armbandet på mig så vad kan gå fel då? ;) Nej men är lite spänd, kommer snart få träffa min värdfamilj!!! Nu lyfter planet om typ fem minuter så får avsluta det här inlägget nu. Nästa gång vi ses är jag troligen i Indiana. iiiiiiiiihhh

Likes

Comments

Som rubriken säger.. det närmar sig!! Minst sagt. Jag åker imorgon! Eller rättare sagt om 4 h... Packningen är äntligen klar, alla papper är fixade och jag är helt enkelt redo för att åka iväg :D. Fick packa om min väska och flytta över saker till handbagaget för att den vägde för mycket haha. Det är såååå mycket packning asså. Jag måste gå upp mitt i natten imorgon också :((( Men det är det väl värt eller?? Igår lämnade jag även Yonex Camp (ett badmintonläger) och sa hejdå till alla där. Var lite sorgligt faktiskt :( <3 Förut har det alltid känts som jag ska iväg på en tvåveckors semester så när jag har sagt hejdå till andra vänner har det inte varit så jobbigt typ. Då har det känts som man ses när som igen. Men jag antar att det börjar sjunka in att jag faktiskt ska vara borta i nästan ett år. Fast det känns fortfarande rätt så overkligt haha. Iaf, här får ni en bild på min packning (om det nu vore intressant) och några bilder från Yonex Camp :)

Likes

Comments