Lisa Ihreborn

Godmorgon alla godingar!

Idag är det Onsdag & andra dagen i skolan, men jag är hemma idag med. Men mår redan bättre & ser fram emot att gå till skolan imon
👍🏻

Idag blir det att bara ta det lugnt framför en film i soffan vi fick hem våran nya soffa innan jul & älskar den, den är så skön
😊 Vi renoverade hela tv rummet & rev ner en vägg bara för att mina föräldrar fastnade för en soffa som va lite för stor för rummet. Så då river man ner en vägg😂 Men det blev snyggt iallefall så jag klagar ej, pappa som jobbade & slet🦁

Men som sagt idag ska jag bara ta det lugnt, kanske plugga lite får se vad jag orkar med
👅 Ska äta lite frulle nu sen krypa ner i soffan så vi hörs💗

Min katt verkade gilla min frulle iallefall🦁

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hejsan alla godingar!

Min blogg har varit rätt tyst nu ett bra tag och det beror på mitt mående. Har inte alls mått bra dem senaste månaderna.
Det har hänt så sjukt mycket i skolan, på fritiden och jag pallade inte med så mycket hat emot mig som jag fått så har fått ta hand om mig själv det senaste och har även gått till kuratorn osv. Men nu mår jag lite bättre, är påväg att på bra iallefall :)

Så nu är jag tillbaka och ska försöka göra detta så gott jag kan nu för jag gillar att blogga. Men som sagt mitt mående går först:)

Men idag började skolan, jag var ej där pga mens värk ifrån helvetet. Hade så ont haha hade glömt bort hur ont det gör eftersom jag inte haft mens på 2 år haha. Men saknade verkligen inte denna smärta så har bara legat i soffan idag och myst framför en film och sovit och blir nog hemma imorgon med för har fortfarande ont:( Men att ha lite längre "lov" har ju aldrig skadat det är bara tråkigt att ligga hemma för är en människa som gillar att hitta på saker hela tiden haha. Men har haft lov nu i över 2 veckor så har fått hitta på saker då så är nöjd över mitt lov faktiskt, har fått fira jul med familjen och fått fira in det nya året med min bästavän, bästa:)

Men nu är det äntligen ett nytt år, kan det bli bättre? Hoppas detta året blir bättre än det förra och det är ÄNTLIGEN min tur att fylla 18. Har så mycket att se fram emot år 2017, fyller 18, ska till London och ska utomlands i september med min bästavän det kan inte bli bättre.

Nu ska jag nana så ni får en bild på köpet så hörs vi imorgon igen:)


Likes

Comments


Jo nu ska jag berätta varför just jag tycker det är läskigt att gå ute själv!

Jag HATAR att gå själv och speciellt på kvällen när det är så mörkt ute nu på sommaren på vintern är det åtminstone lite ljusare eftersom snön lyser upp lite på backen. Men jag hatar gå själv just för det händer så sjuka saker nu för tiden i världen helt sjukt hur orkar folk ens hålla på? Gå hem förfan och lägg dig i sängen och ät chips och lev livet håll inte på och vara ute och skada människor på både psykiska och fysiska sätt.. Blir så arg varje gång jag hör om nya våldtäckter tillexempel eller om nya misshandlar eller nya mord hur palla folk förstöra sitt och andra människors liv på onödig tid och skada folk seriöst nu folket? Önskade verkligen att jag hade svaret på det men det har jag tyvärr inte..

Men ska ta ett exempel nu jag gick hem för en stund sen första biten gick jag tillsammans med en kompis sen hade jag en backa på ca 2000-3000 meter sen skulle jag svänga in på min gata ovanför backen och det tog kanske 10 minuter för mig att gå hem när det egentligen brukar ta 3-4 minuter upp därifrån. Men jag hade en sån klump i magen om att snart händer det något va så rädd och kollade bak hela tiden för det kändes verkligen som att någon närmade sig mig men det va ingen människa någonstans såg inte ens ett djur eller jo en liten skalbagge men vad kan den göra? Jag va så rädd och det är helt sjukt.. VAD FAN LEVER VI I FÖR SAMHÄLLE? Det är sjukt att man inte ens ska kunna gå hem som tar 3-4 minuter utan att vara rädd och utan den där obehagliga klumpen i magen. Har aldrig känt mig så rädd som jag var idag. Fattar verkligen inte.

Och känner så här det är tisdag alla jobbar imorgon hade folk hört om jag skrikit? Hade människor som bor runt om kring där jag gick hört ifall jag ropat på hjälp? Eller hade människan lyckats dra iväg med mig utan att någon hör? Det är så många tankar runt om allt det här och samhället blir bara farligare och farligare för varje dag som går det är helt jävla sjukt. Att man inte ens kan GÅ hem utan att känna sig osäker och dum för att man valde att gå hem själv på kvällen och känna sig dum för att man är så rädd. Man ska inte behöva vara rädd man ska vara trygg både ute som inne men det är OMÖJLIGT i denna värld och kan inte fatta varför allt är såå!!

Och hur kommer världen va när man får egna barn? Kommer den vara 100 gånger värre eftersom den redan blivit helt cp under en sån kort tid? Tror inte folk slutar våldta eller misshandla folk bara för jag gör detta inlägg men önskade verkligen att folk som gör så fattar nån jävla gång att det är INTE OKEJ ATT BETE SIG HUR SOM HELT. Och det sjukaste är att våldtäkts män knappt får något straff man bara men alltså VA.. Dom förtjänar livstid i fängelset och dom förtjänar allt ont som kan hända bara för att dom ska få känna smärta som dom, just dom väljer att utsätta människor för och se ifall dom tycker det är så JÄVLA kul. Jag blir så arg och vill bara bort ifrån denna värd men så enkelt är det inte.

Så att vara tjej i dagens samhälle eller rättare sagt värld är det värsta som finns. Önskade att jag va kille alla dagar i veckan för då slipper man vara lika rädd som vi tjejer är. Och liksom händer något så hinner vi inte direkt ta upp telefonen och ringa någon efter hjälp hinner man det så är det helt underbart men alla hinner inte det. Sen finns det även människor som ser saker hända men inte vågar ingripa och då tänker jag mest hur fan kan ni leva med er själva? Nu kör jag den vanligaste meningen " vad hade du gjort om det va din dotter, kompis eller mamma?" hade du gått förbi då med och låtsats som du inte sätt något? Varför ska man behandlas olika och varför ska folk reagera olika ifall det är ens dotter eller en okänd människa? Människa som människa för helvete..

Visst det är inte så lätt att vara kille heller eftersom alla får en stämpel efter vad alla killar gjort. Och visst det är fel för alla killar är inga våldtäkts män men tyvärr så blir det så att alla killar drabbas eftersom man är rädd när man går själv och det kommer ett killgäng för man vet inte vad dom killarna kommer göra eller om man går själv och möter en ensam kille då vet man inte heller vad han ska göra man blir rädd varje gång man går själv och möter på en kille.

Nu känner jag att jag börjar bli lite för irriterad så jag avslutar här nu och hoppas ni håller med mig:)

Likes

Comments

Nyss när jag städade hela huset så drömde jag mig bort IGEN...😂

Jag vill verkligen flytta till en egen lägenhet. Vill bara bli 18, få en egen inkomst & flytta hemifrån.
Men så lätt är det inte riktigt utan måste gå klart skolan, skaffa ett jobb & se till att ekonomin håller till så jag kan köpa mig en egen lägenhet
😔
Det känns som att det är såååå LÄNGE kvar tills jag når det målet men det kommer gå snabbt nu det sista hoppas jag iallefall
🎈Eller man vet aldrig, kanske har otur & möter på en motgång som ser till att jag får vänta mycket, mycket längre än vad jag räknat med..

Vill bara köpa en egen fin lägenhet, göra om, inreda så som jag vill & göra det till ett trivsamt & mysigt ställe för mig. Så Nice att man är så nära till att bli vuxen
👌🏻 Men att det ändå känna som att det är så jäkla långt kvar. Men är 17 år fyller 19 om 2 år & tar studenten om 2 år och sedan skaffar jag förhoppningsvis jobb & får en fast anställning där osv.

Så snälla låt tiden gå fort för orka inte drömma om detta mer utan vill så gärna uppfylla det haha.

Hur tänker ni? Vill ni med flytta? Har ni flyttat? Isåfall hur är det?
😊

Likes

Comments