Lisa Ihreborn
View tracker

Hej!
Idag gick jag bara till skolan till klockan 11 sen fick alla gå hem & det va pågrund utav branden som va i Vaggeryd i går
🔥 Det var inte direkt någon liten brand om man säger så haha😂

Här ser ni, den påbörjade vid 3 igår ungefär & är fortfarande igång dock inte lika grovt men ah🔥

Men jag följde med Emmelie hem efter skolan & myste lite med henne. Vi lagade mat, sen kröp vi ner i soffan & kollade på någon serie som Emmelie kollar på den va faktiskt bra
👌🏻 Men var bara där en liten stund men bättre det än inget💓

Sen åkte jag hem efter det och hämtade ut min mobil som äntligen har kommit sen drog jag typ direkt till Värnamo för att fika med Julia & Ellinor & sova hos Julia
så nu måste jag vara lite social känner jag haha. Uppdaterar mer sen!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker


Hejsan!!

Det var ett tag sen jag bloggade nu men har inte haft tid, vet att det brukar låta så men nu har jag faktiskt inte haft mycket tid alls.
Jag har haft mitt första prov om hur blodet cirkulerar inne i kroppen osv. Och det är ändå ett viktigt prov så har pluggat till det, har varit med massa vänner, har varit ute och gått flera gånger i veckan tillsammans med en underbar vän som jag känt sen dagis som heter Viktoria.

Vi har gått i snart 2 veckor men inte varje dag utan vi har alltid någon "ledig" dag då vi är hemma och gör annat men annars brukar vi alltid gå och då går vi oftast 5 kilometer.

Men det värsta var i Söndags när vi hade bestämt oss att gå 7 kilometer då gick vi fel väg vi svängde in på fel spår så vi gick mer än 1 mil..
Och för er som inte förstod så går vi uppe på Grönelund det är ett ställe i Skillingaryd som är rundor ute i skogen och det tycker vi är mysigt för vi vill inte gå i samhället utan vi vill vara i skogen och bara prata om allt möjligt om bland annat killar, skolan, saker som hänt osv :)
Det är så skönt att ha henne vid sin sida hon är en vän man kan lita på:)

Sen har jag börjat göra övningar hemma, för när vi är ute och går så finns det även ett ute gym men det finns typ 10 "övningar" och dom är inte alls så jobbiga eftersom det inte är vikter eller något på men dom när man tex ska trycka upp hela sin vikt dom är lite jobbiga men inte alls så jobbiga som man vill att dom ska vara. Så därför har jag börjat göra egna ben/röv och magövningar hemma och det är skönt speciellt när man har bra musik på som är lite svängig haha!

Så jag har helt enkelt haft fullt upp men har bra nyheter eller roliga nyheter men det är dock bara bra för mig eller ah roliga för mig haha
1. Min jacka har kommit
2.Har beställt en Iphone 7

Så min mobil kommer förmodligen nån gång nästa vecka om jag inte har tur så den redan kommer denna veckan men tror inte det för beställde den i Måndags men man vet aldrig. :)

Ska även försöka ta bilder på jackan när den är på så ni får se men behöver hjälp med det utav Julia så får göra det nästa gång jag åker till henne:) För kan inte be någon annan eftersom jag inte ha på mig den när jag är ute och går och så för det är inte riktigt så kallt ännu haha :)

Men nu ska jag avrunda inlägget och plugga lite sen ska jag göra mat och sedan ut och gå med Viktoria.
Så vi hörs senareDetta är iphone 7 i rose guld som jag ska ha :) Den är en kopia av iphone 6 men skillnaden är att det finns inget hörlurs uttag så hörlurarna kommer vara trådlösa sen baksidan är inte lik men det är nog det ända. Tror inte det är någon annan skillnad kanske kvalliten och kameran och så men inget utseende mässigt :) Ingen aning får jämföra den med min iphone 6 sen när den kommer.

Likes

Comments

View tracker


​God morgon nu är klockan halv 7 och det är dags för mig att stiga upp för att göra mig iordning.

Men gud vad jag hatar måndagar, speciellt när man somnat så sent på helgen och sovit så länge på morgonen. Är så morgontrött just på måndagar efter helg haha helt sjukt vad jobbigt det är att stiga upp ur sängen. Men jag klarade det och hoppas denna dagen går snabbt den borde göra det för har bästa läraren idag hela dagen så det kommer gå snabbt förhoppningsvist :)

Men tänkte bara slänga in ett god morgon inlägg för nu måste jag sminka mig och ta på mig för att hinna med tåget:)
Vi hörs senare sen förhoppningsvis om jag inte har plugg men tror inte vi får det idag ifall vi inte får frågor som jag inte hinner svara klart på under lektionen men det hoppas jag för tänkte träffa vänner sen lite senare på dagen vid typ 6 haha :) Men ha en bra måndag iallefall :)

Likes

Comments


Hejsan!

Jag vet att det har varit dålig uppdatering men skolan har börjat igen, sen har jag firat en kompis på hennes 18-års dag och umgåtts med familjen lite igår så har haft rätt fullt upp så därför har jag inte varit duktig på att uppdatera.

Men nu ska jag försöka lägga in ett inlägg varje dag.

Men som sagt så har skolan börjat igen, jag han inte göra klart alla frågor som jag fick på lektionen i torsdags så har svarat klart på dom sen han jag inte klart med alla matte sidor i fredags så har gjort klart dom också så har pluggat en del sen i torsdags haha. Men som sagt skolan går först och sen bloggen så bloggar jag inte ibland så är det för att jag har mycket plugg :) Men nog om skolan

Jag har ÄNTLIGEN beställt vinter jackan som jag lag upp bild på i ett tidigare inlägg men jag bytte färg till svart istället för vit/rosa för känner att jag vill ha en mörkare färg eftersom jag är blond och använder smink så vill jag inte att sminket fläckar av sig på kragen på jackan visst det gör sminket på den svarta med men den ljusa blir smutsigare lättare över lag inte bara på grund utav sminket utan av annat med så därför valde jag den svarta istället. Frågade även vänner med och dom tyckte med den svarta så den är min nu i veckan :) Hoppas jag blir nöjd bara för det va inte den billigaste jackan direkt :)

Men nu ska jag göra mig redo för att sova för det börjar en ny skolvecka imon och då slutar jag halv 4... Godnatt

Likes

Comments


Jo nu ska jag berätta varför just jag tycker det är läskigt att gå ute själv!

Jag HATAR att gå själv och speciellt på kvällen när det är så mörkt ute nu på sommaren på vintern är det åtminstone lite ljusare eftersom snön lyser upp lite på backen. Men jag hatar gå själv just för det händer så sjuka saker nu för tiden i världen helt sjukt hur orkar folk ens hålla på? Gå hem förfan och lägg dig i sängen och ät chips och lev livet håll inte på och vara ute och skada människor på både psykiska och fysiska sätt.. Blir så arg varje gång jag hör om nya våldtäckter tillexempel eller om nya misshandlar eller nya mord hur palla folk förstöra sitt och andra människors liv på onödig tid och skada folk seriöst nu folket? Önskade verkligen att jag hade svaret på det men det har jag tyvärr inte..

Men ska ta ett exempel nu jag gick hem för en stund sen första biten gick jag tillsammans med en kompis sen hade jag en backa på ca 2000-3000 meter sen skulle jag svänga in på min gata ovanför backen och det tog kanske 10 minuter för mig att gå hem när det egentligen brukar ta 3-4 minuter upp därifrån. Men jag hade en sån klump i magen om att snart händer det något va så rädd och kollade bak hela tiden för det kändes verkligen som att någon närmade sig mig men det va ingen människa någonstans såg inte ens ett djur eller jo en liten skalbagge men vad kan den göra? Jag va så rädd och det är helt sjukt.. VAD FAN LEVER VI I FÖR SAMHÄLLE? Det är sjukt att man inte ens ska kunna gå hem som tar 3-4 minuter utan att vara rädd och utan den där obehagliga klumpen i magen. Har aldrig känt mig så rädd som jag var idag. Fattar verkligen inte.

Och känner så här det är tisdag alla jobbar imorgon hade folk hört om jag skrikit? Hade människor som bor runt om kring där jag gick hört ifall jag ropat på hjälp? Eller hade människan lyckats dra iväg med mig utan att någon hör? Det är så många tankar runt om allt det här och samhället blir bara farligare och farligare för varje dag som går det är helt jävla sjukt. Att man inte ens kan GÅ hem utan att känna sig osäker och dum för att man valde att gå hem själv på kvällen och känna sig dum för att man är så rädd. Man ska inte behöva vara rädd man ska vara trygg både ute som inne men det är OMÖJLIGT i denna värld och kan inte fatta varför allt är såå!!

Och hur kommer världen va när man får egna barn? Kommer den vara 100 gånger värre eftersom den redan blivit helt cp under en sån kort tid? Tror inte folk slutar våldta eller misshandla folk bara för jag gör detta inlägg men önskade verkligen att folk som gör så fattar nån jävla gång att det är INTE OKEJ ATT BETE SIG HUR SOM HELT. Och det sjukaste är att våldtäkts män knappt får något straff man bara men alltså VA.. Dom förtjänar livstid i fängelset och dom förtjänar allt ont som kan hända bara för att dom ska få känna smärta som dom, just dom väljer att utsätta människor för och se ifall dom tycker det är så JÄVLA kul. Jag blir så arg och vill bara bort ifrån denna värd men så enkelt är det inte.

Så att vara tjej i dagens samhälle eller rättare sagt värld är det värsta som finns. Önskade att jag va kille alla dagar i veckan för då slipper man vara lika rädd som vi tjejer är. Och liksom händer något så hinner vi inte direkt ta upp telefonen och ringa någon efter hjälp hinner man det så är det helt underbart men alla hinner inte det. Sen finns det även människor som ser saker hända men inte vågar ingripa och då tänker jag mest hur fan kan ni leva med er själva? Nu kör jag den vanligaste meningen " vad hade du gjort om det va din dotter, kompis eller mamma?" hade du gått förbi då med och låtsats som du inte sätt något? Varför ska man behandlas olika och varför ska folk reagera olika ifall det är ens dotter eller en okänd människa? Människa som människa för helvete..

Visst det är inte så lätt att vara kille heller eftersom alla får en stämpel efter vad alla killar gjort. Och visst det är fel för alla killar är inga våldtäkts män men tyvärr så blir det så att alla killar drabbas eftersom man är rädd när man går själv och det kommer ett killgäng för man vet inte vad dom killarna kommer göra eller om man går själv och möter en ensam kille då vet man inte heller vad han ska göra man blir rädd varje gång man går själv och möter på en kille.

Nu känner jag att jag börjar bli lite för irriterad så jag avslutar här nu och hoppas ni håller med mig:)

Likes

Comments