Contains affiliate links

Hej! Mår ni bra? Själv är jag trött o har haft en riktig slappdag. Klickade precis hem denna skönheten från Ivyrevel som jag ska ha med mig till värmen om en månad.. KYSSAR

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hej!!

Kolla här, dessa babsen är påväg hem till mig!

Hittade dom på Matilda Jerfs blogg och hennes instagram o kände behovet med en gång, jag bara mååste ha dom.

Älskar Matildas blogg, in o kicka http://nouw.com/matildadjerf

Materiellycka?

Dom finns även i rött som ni kan hitta här, Boots (adlink)

KYSSAR, Lisa

Likes

Comments

"Things about to happen .."

Har några saker som förmodligen kommer hända det kommande året som gör mig så glad.

Ska berätta för er så fort det är spikat!! Jag hatar verkligen att tagga upp för saker som sedan inte händer🌺

Likes

Comments

Hej!!

Jag har kom på att jag inte berättat för er vad jag pluggar till. Jag utbildar mig till hår och makeupstylist i Göteborg. Det är en kreativ linje då man får tänka och skapa mycket själv, vilket passar mig perfekt!

För några dagar sedan fick i uppgift att göra en affisch, temat skulle vara filmtema och jag valde att göra en "avatar". Modellen är min kära vän Julia som också är min klasskompis hahah, vi lärde känna varandra för nästan ett år sedan när vi började i samma klass.

När vi har lektioner med smink osv så sminkar vi oftast varandra inom klassen men vi får också ta med modeller utifrån till lektioner om vi skulle vilja, dock så är inte det så vanligt nu men kanske blir snart!

​KYSSAR, Lisa


Likes

Comments

Hej!!

Idag för ca 3 veckor sedan var jag MITT i livets resa, jag hade 2 veckor bakom mig då jag hade varit i Kroatien med släkten och 3 veckor framför mig i Italien tillsammans med min vän Hannah och hennes familj.

Allting gick så fort och jag kan inte förstå att jag nu har typ 7 månader av döden framför mig, yeyyy.

Jag kan inte fatta att jag tar studenten om 2 år, känns helt sjuukt. Men spännande, undra hur livet ser ut då, kanske likadant eller bara helt tvärtom, vem vet..

En sak som jag nog alltid kommer hålla fast vid är att jag vill flytta utomlands. Jag måste bort från Sverige haha. Jag är rätt säker på att jag inte vill ha min första lägenhet i Sverige, det hade varit fetare att ha första utomlands. Drömmen är att spara manetas under dom kommande åren för att jag och Hannah senare ska kunna flytta till typ Italien tillsammans under några år.. eller kanske något annat lite varmare land, vi får se hur det går !! 

KYSSAR, Lisa

Likes

Comments

Hej!!

Idag tog jag selfiessss (på min mammas mobil pga att min framkamera är fylld av sprickor 💔). Jag har faktiskt inte tagit selfies på över en månad, nu låter det som att jag har haft något slags missbruk men så är det inte.. tycker bara att det är extremt kul med selfies.

Om ni kollar på min Instagram där jag postade en av dessa bilderna fast i färg så ser ni lite av min nya mörkblåa bikini som är sååå fin.

KYSSAR, Lisa

Likes

Comments

Idag var jag & baskettjejerna ute och sprang i Slottskogen, så skönt att börja träna igen!
Jag fattar inte hur jag kan ha tränat 3-4 ggr i veckan under året och sen under sommaren bara lägga av helt, men jag har märkt stor skillnad nu under sommaren, jag har varit mycket tröttare & inte haft lika mycket ork typ.
Men nu är det dags igen, and I loveeeee it, detta blir mitt tionde år som jag spelar basket vilket känns såå länge. Har bestämt mig för att lägga av med basketen efter denna säsongen, men inte med träning, det skulle jag nog aldrig kunna göra, det är en såå stor del av mig.

I alla fall, ibland innan ett träningspass så kan det kännas förjävligt och dötråkigt men så fort jag är färdig så känns det alltid bra i hela kroppen så jag vet att det är värt det i slutändan, blir så glad o fylld av adrenalin. Jag vill bara dansa.

Bild: Christy Turlington & Naomi Campbell dancing in the 90's.

KYSSAR, Lisa

Likes

Comments

Bodysuit - ZARA

Härom dagen fick jag med mig detta kapet hem som jag hittade på Zaras rea för bara 30 kr !!

Framtill ser den ut som vilken svart sleten bodysuit som helst men snörningen på ryggen fick mig att bli helt gaaalet kär så jag var tvungen att ta med den hem till min garderob.

KYSSAR, Lisa


Likes

Comments