Snabb Update, Vardag

Äntligen fredaag! Har varit rätt så sega dagar i skolan så skönt med helg. På lektionen idag så kollade vi på en Netflix dokumentär "Cowspiricy" tror jag den hette. Den va verkligen bra att se för blev både skyldig och arg på mig själv, kanske inte låter som en jätte bra film men verkligen värd att se och man får se det som faktiskt händer. Iallafall så känner jag mig väldigt skyldig att jag äter kött + mjölk produkter, Så nu ska jag testa på att va vegan för en vecka haha får la se hur det går men några utav mina vänner e veganer så de vill säkert hjälpa mig med maträtter jag kan göra :)
Hoppas ni får en bra fredag, själv ska jag inte göra så mycket men kanske åker till Miriam o Emma och kollar på den nya säsongen av AHS men just nu e jag på balkongen och lyssnar på gårdagens avsnitt av "den fantastiska resan". Puss <3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Vardag

1 vecka??!!! Det e bara en vecka kvar tills Justin konserten! Jag är så extremt exalterad för att få se och höra hans fantastiska röst igen. Det var tre år sedan sist men det kändes som igår haha, men kan inte vänta att få uppleva det igen. Tror dock inte det kommer kännas samma för hade en heeelt annan känsla för Justin då. Jag var bokstavligt talat besatt haha. Men ser verkligen fram emot på torsdag då konserten är. Har bara stått på parkett två gånger tidigare på Avicii och 1D men det ska la gå bra, ska oxå bli kul att gå dit med Cornelia och Ida :)
Puss <3

Likes

Comments

Fashion

Beslutsångest! Känner för att fixa naglarna men har ingen som helst aning om hur eller vilken färg, ughhhhh

  • Fashion

Likes

Comments