Jag har nog aldrig söndagsångest, vet iallafall inte sist jag hade det? För jag gillar verkligen inte skolan. 

Kan ge lite tips vad jag gör på söndagar. Jag skämmer bort mig själv lite extra, vilket jag tycker alla borde göra! Jag tvättar håret med ett jäätte bra schampo för färgat håret, PHC heter det. För jag färgar mitt hår rätt så ofta, så det funkar bra! Sen när jag duschar tar jag min Beyoncé tvål, och Beyoncé body lotion. Använder dem bara på söndagar! Dom luktar gaaalet bra! Fixar mina ögonbryn också, fast inte varje söndag dock. Brukar också städa i mitt rum, för jag stökar till det ganska mycket haha!! För att det hjälper mig att få inspiration, sen bäddar jag. 

Jag brukar inte tänka på att det är skola dagen efter, och jag är inte heller så rädd att jag ska missa alarmet på morgonen som vissa kan vara. För jag är ganska bra på att vakna när det ringer! Så skippa söndagsångesten och skäm bort dig själv lite! Puusss


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

CommentsSitter just nu och kollar på Top Model Sverige, dock tycker jag inte om att dom ska härma Amerika, som Sverige tycks göra heeeela tiden 😃

Iallafall, kollade på Dirty Dancing förut idag.. Och shiiiit vilken bra film!! Har alltid tyckt att den verkar lång tråkig och seg, men den är riktigt bra! Sen har jag tränat också, det var skönt! Har knappt ätit nånting idag, men jag går på en slags diet. Haha skämtåsido!!! 😉 Nu ska jag fortsätta kolla på tv, hoppas ni har det bra!!

Likes

Comments

Hej hörrni, sitter just nu på historian och försöker hålla ögonen öppna. Är så sjukt trött!! Aja, bara att försöka hålla ut. Har iallafall varit på ett ''möte'' på morgonen, nu känner man en liten lättnad! Idag när jag kommer hem ska  jag kolla på någon film. Vill verkligen se titanic, så det får de bli! 

Men nu ska jag fortsätta lyssna på läraren, så ni får ha en bra tisdag! Solen skiner iallafall, puss 😃

Likes

Comments