Då är denna söndagen snart över..
Min lilla prins var så himla fin idag i hoppningen, så kul att se han från marken men samtidigt väldigt konstigt... Jag är så stolt över han!
Nedan ser ni en bild från dag ett tills nu, en månad senare. Jag ska berätta mer i min presentation om honom, han var så smal och omusklad när han kom till mig. Men nu börjar han bli så himla fin, min vackra prins ❤️

Just nu ligger jag i Linneas soffa och vi har precis käkat. Det blev paj från ICA och en öl, perfekt avslut på denna slappa söndagen.
Imorgon blir det tidig uppgång för oss, morgonfodra i stallet och sedan ska jag packa in QP i transporten och backträna i Billdal. Det finns massa grymma backar där, som är en grym träning för att bygga muskler i rygg och rumpa på hästen (och rumpa behöver min prins).
Super kul!

Att på tal om transporten, vi köpte den innan jag köpte QP.. Och tur var väl det att det är storleken XL.. Han är ju sååå stor, men jag tror han tycker om den. Han är otroligt lätt att lasta vilken är skönt då jag nästan är ensam varje gång vi åker någonstans.

Vi hörs imorgon, läggdags här snart!

PUSS & KRAM

Ovan ser ni hans förändring på en månad

Likes

Comments

Första inlägget på en helt ny blogg, känner mig galet taggad att berätta om min vardag, hästarna, jobbet och allt mellan himmel & jord!

Senare tänkte jag göra en kort presentation av mig själv, min häst QP, men han heter egentligen Quipido SB.
Men här och i vardagen kallas han QP ☺️

Men idag är det söndag och jag har varit så himla lat.. Varit så fruktansvärt trött, asså riktigt brutalt trött.
Vaknade vid 8-tiden och åkte och köpte färska frallor och juice till familjen (sov hos mina föräldrar i Onsala, jag bor egentligen i Göteborg, men mer om det i min presentation). Åkte hem och satte mig med kaffe och frallor och kollade på min serie som förövrigt är svår att slita sig ifrån! Ni måste kolla, SUITS heter den. Helvete så grym!
Efter lite morgonmys så var det som om någon knockade mig.. Var tvungen att gå och lägga mig igen... Och sov ca 2 timmar mitt på dagen. Så himla skönt, men kunde inte riktigt komma igång efter det. Åkte sedan till stallet och tvingade mig själv att fixa lite i QPs box... Han är en riktig gris i boxen, bland det värsta jag sett haha. Som en tornado av bajs, ingen direkt quick fix.. Men la in nytt strö och genast ser det så fräscht ut!
Idag står det på agendan att ta några skutt med min häst, som jag knappt gjort sedan jag köpte han för en månad sedan.. Men han hade ett väldigt skarpt bett när jag köpte han (som han troligtvis är van att gå på då han är väldigt stark i just hoppningen). Men jag tänkte att det skulle räcka med ett "babypelham", men icke sa nicke. Inte ens över en bom kan jag kontrollera han.. Det finns ingen stoppknapp, såpass att det nästan blev farligt. Jag fick helt enkelt sitta där tills han stannade.. Men NU så har jag köpt det bettet han hade när jag köpte han, alltså ett "kombinationsbett". Ett bett som sitter i munnen men även fungerar som ett hackamore. (Se bild nedan).
Så idag ska vi testa det, ska även slänga upp min kära vän Linnea som också står i stallet med sin fina häst Lady. Jag vill se han från marken i hoppningen och se ifall han lyssnar med detta bettet. Min stora kille ❤️

Det är inte bara jag som trött idag, resten av tjejerna i stallet är också helt döda haha.. Skönt att man kan slappa tillsammans, nu ligger jag, Elvis (världens finaste stallhund) och Leonie i sadelkammarens soffa och slappar. Så skönt med inga måsten!
Nu ska vi sätta igång med hästarna & så KUL att vara igång med en blogg då jag ÄLSKAR att skriva!
Wiiieeee, är så taggad!!
Hoppas vi ses & hörs!!

PUSS & KRAM

Likes

Comments