View tracker

Long time no see, bloggen! Den senaste tiden har det varit fullt upp med flytt och jobb. Men nu är vi äntligen på plats och har sovit vår första natt i lägenheten. Även fast vi, tack vare våra fantastiska familjer, lyckades montera ihop alla möbler så är det en massa plockande och fixande kvar. Men vi är på god väg!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Senaste tiden har bestått av höstpromenad, jobb och mååånga turer till Ikea med Jakob inför vår kommande flytt. Tror inte jag skrivit det här än, men vi ska flytta!! Jag är extremt taggad! Så nu är det en massa saker som håller på att fixas, men det kommer bli så himla bra!

Likes

Comments

View tracker

Förra helgen blev det besök i norra Sverige, närmare bestämt Luleå. Jag och Jakob tog en helg för att hälsa på våra kära vänner som nu har bosatt sig i Luleå för att plugga. Vi bodde hemma hos Anna och Carl och det var så mysigt, speciellt att träffa deras lilla kattunge Inga.

På fredagen gick vi alla ut och åt på All Star och gick sedan hem och hade filmmys. På lördagen träffade Anna och jag Amanda på en fika och sedan blev det dags att ge sig av på konsert. Det var Kent som stod på programmet! Så himla bra (kommer ett inlägg om det snart). På söndagen blev det mest plock och så inför färden hem. En väldigt bra helg! Tack för allt!

Likes

Comments

I helgen var det Veronica Maggio som stod på schemat. Jag, Jakob, Mathilda och Hampus hade en utekväll som startade med middag och sedan konsert. Konserten var bra, det var helt magiskt när hela publiken sjöng med för fulla muggar. Det enda negativa var att det var ganska många låtar som inte var så kända som man inte kunde. Men annars var det bra! 7 av 10.

Likes

Comments

Igår var det ett år sedan du blev min och jag blev din. Inte konstigt att tiden går fort när man har dig till sällskap.

Jag älskar dig så. ❤️

Likes

Comments

Förväntningar:

/bilder från WeHeartIt/

Verkligheten:

Saltsten..


"Vi alla har det tufft nu!

Det har varit mycket personalbortfall pga sjukdom osv. Vi går även mot mörkare och kallare tider. Det kan slita på psyket och arbetssuget. Men som en liten morot eller som ett ljus i dessa kalla och gråa tider. Så har vi Linus och Fredrik tänkt på er. Njut av dagens fika!

Max 20 slick per personal!
Innehåller ej gluten, laktos, nötter, kött, you name it!
Förutom typ salt.
"

Likes

Comments

Rehab, jobb, leta lägenhet, repeat. Min vardag just nu.

Imorgon har det gått 8 veckor sedan operationen och jag får fortfarande inte får böja benet mer än 80 grader. Lyckligtvis är det inte långt kvar till det första återbesöket efter operationen. Då hoppas jag att jag kan få böja benet normalt igen. Hoppas hoppas. Och förhoppningvis får jag något typ av svar om framtiden. Laga korsband? Träna upp knät att kunna klara sig utan korsband? Det får vi se.


/bilder från WeHeartIt/

Likes

Comments

Förra veckan var det västkusten som gällde. Jag var där med Jakobs familj och vi hade det så himla roligt. Det var god mat och många skratt, precis som det ska vara. Så himla fint! Vi avslutade även hela veckan med en släktträff på Jakobs morfars sida. Väldigt stor släkt och väldigt musikalisk. Det bjöds på allsång och flera uppträdanden, så himla duktiga.

Nu är jag tillbaka på jobbet igen efter min sjukskrivning. Wiiiee! Skönt att vara tillbaka igen.

Likes

Comments