Nästan glömt bort att jag har en blogg, men så plötsligt så slog det mig! Jag har varit sjukt inaktiv då jag haft praktik OCH så har rookieperioden börjat nu. Jag är fadder och hjälper att välkomna de nya rookiesarna, väldigt roligt men också tidskrävande. Alla mina kvällar är i stort sätt inbokade nu!

Men det är kul! I drygt en vecka till så kommer min ovve och faddertröja vara min outfit. Extremt snyggt!! Brun ovve och orange tröja, snyggare får man leta efter!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Gårdagen spenderades hemma hos mamma och pappa med uppesittarkväll. Nu, på julaftonsmorgonen, är jag och Jakob på väg ut till hans föräldrar för en julfrukost för att senare på dagen åka vidare till mina föräldrar.

God jul!

Likes

Comments

Firade Jakob som fyllde 21år i fredags. Grattis i efterskott älskling!

Likes

Comments

Det känns som att tiden går så himla fort just nu. Om en vecka så är det redan jul, hur hände det liksom??

Nu är praktiken nästan klar, vi har gått en månad och ska gå en till om några veckor. Men första ska vi läsa klart den andra kursen på tre veckor. Blir en intensiv jul!

Likes

Comments

Andra advent och jag ligger hemma och snorar framför gamla avsnitt av Grey’s Anatomy (får aldrig nog av den serien alltså). Jag har lyckats dra på mig en förkylning så det har varit en väldigt lugn helg för min del.

Nu blir det lite plugg inför sista VFU-veckan och sen blir det att sova tidigt så att jag kanske hinner bli frisk igen. Pallar inte vara sjuk nu så att jag skulle behöva komplettera det sen..

Likes

Comments

I helgen firade vi Emma som fyllt 25år. Det var en väldigt rolig kväll med trevliga människor och gott att dricka. På kvällen blev det utgång och det var ett tag sedan haha! Kul var det i alla fal.

Det var ett tag sedan sist, vet inte var tiden har tagit vägen. Jag är ute på VFU för tillfället och försöker hinna med allt som behöver göras utöver praktiken, och det är ett riktigt pusslande ska jag säga! Här är man van vid att vara i skolan kanske 15 timmar i veckan, max. Och nu har man gått upp på 35 timmar praktik plus 5 timmars loggboksskrivande och planerande. Men kul är det! Att vara ute i skolan igen är ett skönt avbrott från de egna pluggandet.

Likes

Comments

//bilder från weheartit.com//

Ännu en segisdag. Eller ja, jag fick lite gjort i alla fall. Städade och fixade i lägenheten, skrev in nya kursens schema i min kalender och så kom Jakobs familj över på middag. En väldigt mysig dag!

Imorgon börjar den nya veckan igen med en hel del föreläsningar och sjukgymnastik. Men nu ska jag ta och fixa en kopp med ingefära- och citronvatten för att sedan lägga mig i sängen och kolla något avsnitt på någon serie. Godnatt på er!

Likes

Comments

Lördagkvällen spenderas med Jakob i soffan framför tvn med ingefära- och citronvatten för att lindra mitt halsont. Idag har det varit en trött dag. Det känns inte som att jag har fått någonting gjort, men sånna dagar behövs ibland antar jag.

Igår var jag och Jakob ute för att ge Lukas sin födelsedagspresent, en middag och biobesök. Det var mysigt! God mat och bra film. Så allt som allt, en lyckad födelsedagspresent.

Imorgon är det plugg som står på schemat, samt lite städning och matinhandling. Kul grejer alltså haha! Nej då men på kvällen blir det desto mysigare för då kommer Jakobs familj över på middag och sen börjar en ny vecka igen.

Likes

Comments