Livet rullar på, jag har jobbat fyra veckor nu, vilket betyder att det bara är fem veckor kvar nu innan vi åker till Grekland i en vecka. Längtar efter sol och bad!

Igår var Anna, Emmie och Mimmi över på myskväll, därav all frukt på bilderna! Det var så länge sedan jag träffade dem. Så kul att äntligen ses igen och bara umgås.

Idag har varit en seg dag än då länge. Det enda produktiva jag haft för mig idag är att fixa biljetter till Ed Sheerans konsert nästa sommar för mig och Frida. Blev så glad att vi fick biljetter, speciellt eftersom att jag inte lyckades få biljetter till hans förra konsert som var i mars. Tagga!!! (även fast det är ett år kvar haha)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Våren och värmen har kommit. Det är så härligt att se allt börja blomma igen. Man fylls verkligen med värme, liv och kärlek så här under våren. Älskar det!

Sedan har jag sett att det enligt SMHI ska snöa i veckan men jag håller tummarna att det inte blir så. Behöver våren nu. Det tror jag hela Sverige behöver, inte minst med tanke på fredagens händelser Stockholm. Tycker det är så häftigt att se hur hatet vänds till kärlek! Hur man hjälper folk hem, erbjuder mat, husrum och trygghet. Fantastiskt att se.

Tillsammans är starka ♡

Likes

Comments

//bilder från WeHeartIt//

En solig måndag utan plugg! I fredags lämnade jag in de två sista hemtentorna för den första kursen. Så skönt att de är gjorda, nu hoppas jag bara på att resultatet blir lika bra som vädret är just nu.

Imorgon börjar nästa kurs och då är det matematik som står på schemat! Ska bli spännande med något nytt och något annat än svenska som jag läst i 10veckor nu.

Hoppas ni får en bra dag med mycket solsken!

Likes

Comments

Plugg, plugg och lite mer plugg. Så ser min vardag ut för tillfället. Väldigt mycket just nu. Idag hade vi ett seminarium och nästa vecka har vi en redovisning och två inlämningar.. märks att kursen börjar gå mot sitt slut!

Den senaste tiden har min vardag bestått av just det ovannämnda, plugg alltså. Men har även lyckats få in lite annat. Jag har bland annat varit på The Book of Mormon i Stockholm. Helt sjuk pjäs men man kan väl inte vänta sig så mycket annat när det är skaparna bakom South Park som skrivit den. Väldigt rolig och väldigt grov! Efter teatern gick vi och käkade på Grill, så himla god mat och så häftigt ställe! De hade delat upp restaurangen i olika tema-sektioner, vi satt i den franska bordellen haha. Fanns även någon typ av undervattenstema, cirkustema och något som liknade en jaktstuga. På videon så kan man se när Lukas och Jakob får grilla sina marshmallows till deras efterrätt, så mysigt!

Det var en väldigt mysig dag i Stockholm med Jakob och familjen!

Likes

Comments

Vaknade upp till ett vitt fönster idag. Vad förvånad jag blev! Igår var det grått och man kände att våren kanske var på väg. Men jag antar att våren kommer att få vänta ett tag till.

I fredags skrev jag förresten min första salstentamen (i svensk grammatik, inte det roligaste precis). Men kände mig bra förbered och jag gjorde mitt bästa, så nu får jag bara hålla tummarna och be till grammatikgudarna att de är med mig, haha!

Likes

Comments

Idag är det ett år (plus en dag) sedan vi gav oss i väg för att upptäcka världen. Det är sjukt hur mycket som kan hända på ett år. För ett år sedan besökte vi vita ständer med klart vatten, åt den sötaste ananas man kan tänka sig och besökte så fantastiska platser.

Nu när Sverige är så kallt och mörkt kan man inte annat än att drömma sig tillbaka!

Likes

Comments

Nu är det inte långt kvar till skolan börjar. Börjar bli lite pirrig, men det är man väl alltid innan man börjar på en ny skola med nya människor? Tror verkligen det här kommer att bli toppen! Skumt men toppen! Skumt att börja i skolan igen men man kommer väl in i det efter ett tag.

Likes

Comments