Nu är det inte långt kvar till skolan börjar. Börjar bli lite pirrig, men det är man väl alltid innan man börjar på en ny skola med nya människor? Tror verkligen det här kommer att bli toppen! Skumt men toppen! Skumt att börja i skolan igen men man kommer väl in i det efter ett tag.

Likes

Comments

En kall dag har det varit på jobbet idag och en halvdag i skogen på det. Men det gjorde inte något för oj, vad fint det var! Gnistrande snö överallt, nästan magiskt.

Helgen har varit lugn och det blev en tripp till Ikea för att inhandla lite roligheter, som gardinstänger till exempel. En annan rolig grej som hände är att jag jag ska börja plugga igen efter årsskiftet. Länge sedan sist men nu är det dags igen. Det känns ganska konstigt att man inte kommer åka till jobbet som man brukar men man vänjer sig. Jag är så taggad att börja!!!

Likes

Comments

Long time no see, bloggen! Den senaste tiden har det varit fullt upp med flytt och jobb. Men nu är vi äntligen på plats och har sovit vår första natt i lägenheten. Även fast vi, tack vare våra fantastiska familjer, lyckades montera ihop alla möbler så är det en massa plockande och fixande kvar. Men vi är på god väg!

Likes

Comments

Senaste tiden har bestått av höstpromenad, jobb och mååånga turer till Ikea med Jakob inför vår kommande flytt. Tror inte jag skrivit det här än, men vi ska flytta!! Jag är extremt taggad! Så nu är det en massa saker som håller på att fixas, men det kommer bli så himla bra!

Likes

Comments

Förra helgen blev det besök i norra Sverige, närmare bestämt Luleå. Jag och Jakob tog en helg för att hälsa på våra kära vänner som nu har bosatt sig i Luleå för att plugga. Vi bodde hemma hos Anna och Carl och det var så mysigt, speciellt att träffa deras lilla kattunge Inga.

På fredagen gick vi alla ut och åt på All Star och gick sedan hem och hade filmmys. På lördagen träffade Anna och jag Amanda på en fika och sedan blev det dags att ge sig av på konsert. Det var Kent som stod på programmet! Så himla bra (kommer ett inlägg om det snart). På söndagen blev det mest plock och så inför färden hem. En väldigt bra helg! Tack för allt!

Likes

Comments

I helgen var det Veronica Maggio som stod på schemat. Jag, Jakob, Mathilda och Hampus hade en utekväll som startade med middag och sedan konsert. Konserten var bra, det var helt magiskt när hela publiken sjöng med för fulla muggar. Det enda negativa var att det var ganska många låtar som inte var så kända som man inte kunde. Men annars var det bra! 7 av 10.

Likes

Comments

Igår var det ett år sedan du blev min och jag blev din. Inte konstigt att tiden går fort när man har dig till sällskap.

Jag älskar dig så. ❤️

Likes

Comments

Förväntningar:

/bilder från WeHeartIt/

Verkligheten:

Saltsten..


"Vi alla har det tufft nu!

Det har varit mycket personalbortfall pga sjukdom osv. Vi går även mot mörkare och kallare tider. Det kan slita på psyket och arbetssuget. Men som en liten morot eller som ett ljus i dessa kalla och gråa tider. Så har vi Linus och Fredrik tänkt på er. Njut av dagens fika!

Max 20 slick per personal!
Innehåller ej gluten, laktos, nötter, kött, you name it!
Förutom typ salt.
"

Likes

Comments