HAPPY PRIDE 🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈

Likes

Comments

Tiden går så sjukt fort, snart är det sommar igen. Typ iaf! Varje vecka går i raketfart och varje helg ännu fortare så man hinner typ inte med. Det har iaf varit en lugn och skön helg. Har sett film med Ellen, gått promenader, ätit ute med ett trevligt gäng och sett bio, varit med familjen och lagat mat. Nu ska jag lägga mig i sängen med min favorit serie i böcker, är snart klar med den andra boken. Dom är ju så långa så det tar ett tag, den här är över 700 sidor.

Likes

Comments

Helgen har varit otroligt lugn och skön. I fredags for jag ange beckson och Linn på bio för att se la la land. Tyvärr var det ingen riktigt i vår smak nån av oss så vi blev lite besvikna. Men trevligt var det iaf och sen blev det vidare till ange för häng.
Lördag blev det morgonpromenad, Solbacken med ange och middag med familjen och kusinerna som kommit på besök för Bosses dop som var idag. Det var väldigt mysigt!
Nu ligger jag avslagen i soffan och testar ha på mig linser. Hoppas jag kan börja ha det på heltid snart, gillar verkligen inte glasögon.

Likes

Comments

Helgen var över på en sekund känns det som. En mycket trevlig helg blev det och så kul att bara få åka iväg nånstans. På fredagen tog jag och Ellen en promenad till Emma och hennes kille som jag fick träffa för första gången. Vi drack lite vin och pratade på:)
Lördag blev det stan hela dagen och sen hem göra oss klara för att dra vidare till en klassfest. Där vi fick lära känna några otroligt härliga tjejer. Utgången var lika trevlig den med då det mest bestod av dans då DJ:n var helt i min smak.
I veckan har jag tränat med Emelie två gånger, spelat badminton ikväll och jobbat. Nu längtar jag till helg och en rejäl sovmorgon. På söndag är det dop för bästa Bosse :)

Enda bilden från helgen!

Likes

Comments

Snart är denna vecka över. Den har bestått av jobb & träning i princip. Imorgon far jag till Umeå hela helgen och det känns jävligt kul!!!
Mina ögon fortsätter vara sämst och nu ska jag testa nån drop i ögonen i en vecka. Får hoppas det hjälper annars blir det fara till ögonläkare.

Likes

Comments

I veckan ringde chefen och berättade att jag fick förlängt jobb och det känns så himla bra. Jag ville verkligen inte börja fara runt igen som jag har gjort tidigare. Och jag trivs ju så bra där jag jobbar nu så blev super glad.

Annars då så nu är det äntligen helg.(helgen är ju det bästa även om man trivs på sitt jobb) igår blev det Chicago kväll med Stina Johan och Emmy. Väldigt trevligt! Sen idag har vi hyrt en gympasal ett gäng och ikväll blir det fest. Men nu före tänkte jag försöka he mig ut på en promenad.

Likes

Comments

Är inne på min näst sista vecka på jobbet nu. Kommer verkligen bli tråkigt att sluta jobba där. Tänk att för 3 månader sen hade jag min första dagen där och kunde inte sova på hela natten före pga jag fick ångest. Jag bröt ihop på morgonen och mina föräldrar fick skjutsa dit mig i tårar. Så skönt att det visade sig vara ett ställe jag trivts jättebra på med så fina arbetskamrater:)
I veckan har vi iaf börjat vårt nya liv. Det svåra är ju bara att hålla i det men för 8372616 gånger gillt så kanske det ska gå nu;) igår körde vi två pass på 360 och ikväll for vi och spelade badminton som var sjukt kul!!!

Likes

Comments

En vecka som har gått fort men ändå långsam på ett sätt då jag blivit förkyld. Riktigt trist! Men har iaf hunnit med lite i veckan som att jag har blivit brunhårig, promenad med Johan, fått sett Idas (galet fina) hus med några vänner, varit i Piteå och shoppat och så.
På måndag(som alltid) har vi nu bestämt att våra nya nyttiga och hurtiga liv ska starta. Hoppas det går att hålla för en gångs skull:) får hoppas då att min förkylning iaf ger med sig snart.

Bild på bosse❤️

Likes

Comments

Jag har i princip aldrig läst böcker i mitt liv förutom när man var tvungen i skolan och när jag legat på en strand nånstans varmare. Men den här boken fick jag tips om och började läsa. Och fastnade helt för den och det finns tre böcker till i den serien som jag köpt. Jag är nu inne på den andra boken och är lika inne i den..så TIPS läs den!!!!!

Likes

Comments

Nytt år nu då! Jag har haft ett bra år, där höjdpunkten helt klart var att världens finaste Bosse kom till världen. Förutom det var Afrikaresa jag gjorde i februari och volontärarbetade med lejon ett av det bästa och roligaste jag gjort. Nu har man ett nytt år att se framemot. Jag har inte så mycket planer än men det känns ganska bra. Då kan man göra som man känner för och ta livet lite som det kommer:)

Likes

Comments