hej! Nu är det 2017 och jag hoppas att dethär året kommer bli bättre än 2016! Julafton var som vanligt okej, och nyårsafton var vanlig också. Däremot sköt vi inte iväg några raketer, utan vi skickade upp en "lykta".

Skam. Ser ni den serien? Jag måste bara säga att det är min absoluta favoritserie, of all time. Efter den kommer Prison Break, men Skam är bara så jäävla bra. Jag kan som inte förklara vad det är som gör att den är kung, kan bero på William (Thomas Hayes) haha. Har sett säsong 1 en gång, men säsong har jag sett 7 gånger och jag talar sanning. Med tanke på att alla avsnitt i säsong 2 är ungefär 30 min eller 50 min så har jag suttit vid Skam många timmar ahah. Men säsong 3 har jag inte sett än eftersom det inte kommit ut med svensk text, och William är inte med i den säsongen heller :( Han pratade om att han skulle hoppa av, så jag kommer troligtvis inte se säsong 3, men man vet aldrig.


"JAG ÄLSKAR WILLIAM MAGNUSSON // THOMAS HAYES"


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Idag kl 18:00 ungefär höll jag på att kolla musical.ly när hela huset blev kolsvart. Först trodde jag att det var mamma som gjorde någon kortslutning i vårat hus men det visade sig att hela samhället hade fått strömavbrott. Det varade kanske en halvtimme innan strömmen kom tillbaka, men den var inte tillbaka för gott. Utan ungefär 10 min fanns den där innan allt blev svart igen. Sen höll det på sådär flera gånger innan strömmen kom tillbaka och varade i kanske en timme. Jag trodde då att strömmen var tillbaka föralltid men nejdå, den försvann IGEN. Nu är strömmen tillbaka när jag skriver detta och jag be verkligen till Gud att de håller i sig. Hursom, idag har jag bara varit i skolan och sedan kommit hem, ätit kyckling-wraps som blev jättegott. Sen har jag bara suttit vid soffan och sängen och sett The Vampire Diaries tills strömmen for. Jag ska snart tvätta bort sminket och vid elva tiden ska jag sova. Imorgon har jag nationella prov i matte, önska mig lycka till.. dessutom är det muntligt också, och det finns inget värre än att prata inför en grupp.

Likes

Comments

Hej på er. Nu ska jag berätta en händelse som hände när jag var ungefär 10 år och sov hos min syster i Umeå. Så, jag gick helt enkelt och la mig i en liten säng i deras gästrum och jag somnade direkt. Vid klockan 03 kanske vaknade jag och kunde inte röra mig. Jag fick lite smått panik och försökte med all kraft lyfta min ena arm men det var helt omöjligt. Innan jag vaknade hade jag drömt en mardröm, men vad exakt jag drömde om minns jag inte nu idag. Jag tittade upp från täcket och fick se någonting svart och detaljerat framför mig. Jag hade ingen aning vad det var, men det kom mot mig och jag kunde inte ta mig därifrån. Jag var väl medveten om att jag inte drömde, men jag var inte vaken heller. Så jag började skrika. Min mamma kom då in som hade sovit i soffan under natten och satte sig på sängen och försökte väcka mig från "drömmen." Jag vaknade då, och kunde röra mig. Nästa gång vi for till Umeå hände samma sak, med den svarta detaljerade gestalten och skriket. Det hände ungefär 4 gånger irad. Men nu har det slutat och jag vet inte om det var en slags sömnparalys eller något annat. Men det skrämde mig verkligen.

Likes

Comments

Heej! Det var längesen jag skrev, hade raderat mitt sparade lösenord för min blogg och kom inte in på den. Men nu har jag listat ut lösenordet haha. Funderar om jag ska fortsätta på denhär eller starta en ny from scratch. Men om ni läser detta så har jag nog bestämt mig. Isåfall kommer den nya heta llisagrund eller liisagrund typ haha. 

Likes

Comments