Header

Mamma sa till mig idag "Lisa det strålar så om dig, jag ser en otrolig skillnad från förra julen" och det gör mig så glad. Kanske är jag påväg mot något riktigt bra.

Idag är sista dagen på hemmaplan. Jag har varit hemma snart en månad och allt har varit helt fantastiskt. Det är otroligt få förunnat att ha en sådan trygg bas. Imorgon åker jag tillbaka till skolan. Jag är förväntansfull och känner mig starkare än någonsin. Det känns helt rätt att åka iväg igen. Mina äventyr väntar på annat håll.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag är en sån dag då kroppen är på en plats och huvudet någon annanstans. Jag saknar närvaro och det är en otroligt obehaglig känsla. Du postade nyss en bild på dig själv från en solsemester. Jag blev förvånad. Du är ju en sån som aldrig uppdaterar dina sociala medier eftersom du inte känner något behov av att synas eller få bekräftelse. Och jag är tvärtom. Jag får ont i hjärtat när jag ser bilden. Du har brun skimrande hy och det är något i dina ögon som får mig att bli helt skakig i kroppen. Det är något med dig. Jag minns hur du såg på mig första gången och det påminde mig om min existens. Jag har byggt upp en bild av att du skulle väcka upp mig från mitt frånvarande. Att du var den som skulle komma att rädda mig. Men du kanske inte var den som skulle rädda mig. Din uppgift var att få mig att inse att jag måste rädda mig själv. Jag måste rädda mig själv.


Likes

Comments