Hade en riktigt bra och mysig lördag igår. Jag startade med 4 timmars extrajobb innan det var dags för veckans andra benpass. Har haft riktigt bra benpass den senaste tiden. Gått ner på lägre vikter och kört fler repetitioner. Har tidigare fått ont i ryggen vid t.ex. knäböj. Men sen jag började böja på lägre vikter har kontakten i benen varit perfekt och ingen känning i ryggen. Som ett bevis på att kontakten faktiskt blivit bättre, har träningsvärken efter varje pass varit extrem. Träningen går riktigt bra just nu!

Eftermiddagen spenderades ute i Knivsta hos min storebror med mina älskade föräldrar och brorsbarn. Bad i poolen och grillning stod på schemat. Grillade rostbiff och shit vad gott det var. Rostbiff, sallad, bea och potatisgratäng med riven västerbottenost!

Kvällen avslutades med film och en massa godsaker (frozen yoghurt, saffranskaka och naturgodis).

Idag startade jag med 60 min morgonpromenad innan frukost. Alltid lika skönt och gröten smakar ännu godare (om det ens går). Frukosten är det bästa målet på dagen om man frågar mig. Jag älskar verkligen havregrynsgröt. Har börjat ha i äppelmos (lågkalori) för det är så jäkla gott tillsammans med kanel och mjölk. Till gröten tar jag dessutom alltid en proteinshake. Inte bara proteinet som är bra med det utan även att jag då automatiskt får i mig vatten. Har alltid varit dålig på att dricka vatten men de senaste veckorna har jag börjat bli mer noga och fyllt en flaska med 1,5 liter för att på så sätt veta hur mycket jag druckit och behöver dricka. Superbra!

Idag har jag även hunnit med ett ryggpass på gymmet, veckohandlat och planerat kommande vecka både träningsmässigt och kostmässigt. Planering är A och O!

~ Nu är jag mer än redo för ännu en ny vecka ~

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 1175 Readers

Likes

Comments