Måndag - ny vecka - nya möjligheter 😃💪🏽

Söndagar är alltid värst när man har fyllt på, på lördagen. Man är mer än nöjd på kvällen men sen under dagen så blir man återigen sugen på precis allt för hjärnan kommer ihåg precis hur gott allt smakade.

Men så fort det blir måndag så tycker jag att det är lätt. Det är som att på vardagarna är det liksom så självklart för min hjärna att låta bli socker osv så då tänker jag inte ens på det. Jag har liksom aldrig tillåtit mig själv att äta godis eller sånt mitt i veckan. Men just fredag-söndag är en utmaning! För jag är "bara" människa. Älskar godis. Men allt handlar om balans. När man hittat den så är det underbart!

För mig passar det bra att "lida" lite extra i veckan för att få lyxa till det på lördagen. Oavsett on eller offseason. Trivs bra med struktur.

Så efter helgen är utmaningen att alltid ha droppat vikten (vätskan) man har lagt på sig efter helgen till senast tisdag. Då har jag fyllt på, på rätt sätt så på så vis lär man sig balansen. Tar det en hel vecka så har man ätit för mycket. För mig är det viktiga att varje fredag ha nått en lägsta vikt. Jag tycker att det är lite roligt, tävlingsmänniska som man är att utmana vågen. Jag pressar mig till och med lördagen och har jag inte droppat det jag tänkt mig så får jag inte äta fritt den dagen. Det triggar mig som fan till att kämpa det där lilla extra.

Idag är det framsida ben och vader som står på schemat. Är riktigt laddad! Måste vara all extra energi från helgen
😄

Ha det bäst allihopa!

// Lisa Gustafsson

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments