Äntligen en ledig dag. Jobbat helt sjukt mycket i 4 dagar varav lör och söndag var dubbelturer. Slutade 12:30 igår och slocknade på sängen direkt när jag kom hem, hann inte ens äta lunch. Då är jag trött, haha!

Idag har jag hunnit med massor. Vaknade vid 8 och då var det bara att göra sig iordning för 8:30 skulle jag träffa Frida för att gå en härlig morgonpromenad! När jag kom hem så åt jag min efterlängtade morgongröt - havregryn med hallon/blåbär och 1 proteinshake. Frukosten är enligt mig det bästa målet på hela dagen.

Kl 11 var det dags att fylla på fransarna igen vilket jag gör varannan vecka. Att börja med fransförlängning kan vara något utav det bästa jag gjort. Att se pigg och fräsch ut när man vaknar på morgonen. Slippa sminka sig med mascara när det är varmt ute, när man ska träna osv. Det är underbart.

Kl 14 blev det ett besök hos bästa Sandra som återigen fick en att känna sig fräsch i håret. Klippte bort allt som var slitet, alltid lika skönt efteråt. Får se hur länge jag kan låta håret vila innan det är dags för löshår igen. Förmodligen inte så länge. ;)

Mellan 16-18 var det tvättstugan som gällde innan vi begav oss mot gymmet för ett benpass som höll på i 2 timmar och startades med 100 rep squats. Känslan i benen just nu är obeskrivlig. Hatkärlek.

Dags att gosa ner sig under täcket och ladda för morgondagens förmiddagspass!

~ God natt allihopa ~


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 1063 Readers

Likes

Comments