Dagsformen 😃 Jag har inga synliga magrutor men vet ni.... jag kan ärligt säga att jag älskar min kropp 😍 Oavsett form så är detta min kropp. Det är jag. Jag har tidigare haft sjukt många komplex och jämfört mig med andra men dessa komplex har jag kastat bort och gjort om till mina styrkor för finns det något roligare än att sträva mot sina mål? Att hela tiden utvecklas. Det kommer alltid att finnas saker jag vill utveckla men aldrig förändra. Att aldrig vara 100 % nöjd är lite själva grejen. Shit vad tråkigt att bara nöja sig. Jag vill alltid bli bättre. Utvecklas.

Jag trivs i min egen kropp och för några år sedan hade jag aldrig kunnat säga det. Jag älskar kurvor! Jag låter kroppen vila när den behöver, jag kan gå ut och gå istället för att gå till gymmet när jag faktiskt inte alls har lust, jag kan också tillåta mig själv att bara ligga på sängen och se film, jag äter godis ibland och jag kan äta onyttig mat om jag vill. För jag är bara människa och jag vägrar att leva ett liv med en massa måsten. Jag tränar och äter bra mat just för att jag mår bra av det och inte för att jag måste. Jag älskar mina matlådor, att inte ta mat förgivet utan faktiskt se fram emot extra gott på helgen. Jag älskar den här livsstilen. Och att jag dessutom får dela den tillsammans med min andra hälft @gustaf.lorentzon.mork är underbart ❤️ Så kasta bort alla måsten. Fråga dig själv vad du mår bra av och varför du gör det. 😃 Lev livet för det går inte i repris!

// Lisa Gustafsson

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 372 Readers

Likes

Comments

God kväll allihopa! 😃

Just i detta nu så ligger jag och kollar på film medan mannen redan ligger och sover. 3 veckor kvar till hans tävling 😍

Jag har varit ledig idag och haft en riktigt mysig fredag. Först gick vi på skolavslutning för mannens äldsta son innan vi skjutsade minstingen till dagis.

Efter avslutningen åkte vi till Gränby c där vi träffade en vän och tog en kaffe på espresso house! 😍

På kvällen var det dags för dagens benpass som var benpass 2/2. Det gick förbaskat bra! Avslutade med 30 min löpband ✌🏽😃

Efter gymmet var det matlådefix som gällde och nu när kvällsmålet är i magen börjar det närma sig sovdags! Klockan står på 04:00 för var svårt att få tag på tvättid som passade så fick bli då 😅 Tur man kan sova mellan tvättarna innan man kör morgoncardio! Just do it som man säger! 😄

På bilderna ser ni lite av dagens mat!
Imorgon ska jag knäppa kort på vad jag äter så kostuppdatering kommer inom kort som jag lovade förut!

// Lisa Gustafsson


  • 380 Readers

Likes

Comments