Förra helgen var en riktigt bra helg som innehöll lite utav allt! Jobbade extra både fre och lördag, spenderade eftermiddagen med Sofia och hennes söta son, käkade tacos och hade mysigt. Kvällen och hela söndagen spenderades med älsklingen. Dock blev man dyngsur och kall i söndags så har känt mig lite ruggig sen dess. Men bara att bita ihop! Man får inte känna efter så mycket.

Imorse var det svårt att ta sig ur sängen. Vaknade och kände hur kallt det var så fort man råkade röra sig utanför täcket. Kröp närmare karln, råkade somna om och vaknade 30 min senare men som tur var kom jag ändå i tid till jobbet! Jobbade 7-12:30 och sen fick det bli en härlig lunch från bästa citysallad. Marinerad kyckling (extra mycket), fetaost, nudlar, cashewnötter. Och deras egna dressing på det. Behöver jag säga att det var jä%ligt gott?

Direkt efter lunchen la jag mig på sängen och kände att jag kunde ha sovit hela eftermiddagen. Var så sjukt trött. Jobbat helt galet mycket! Men istället för att sova bort en så fin dag så piggnade jag till med en celsius och tog mig igenom ett benpass på gymmet innan jag avslutade med 30 min i solarieöarna 😎☀️ underbart! Vägrar inse att sommaren är över...

På eftermiddagen var mina älskade föräldrar på besök en stund och min fyrbenta älskling kom hem igen. Fick bli en härlig 1,5 h kvällspromenad och nu ligger jag och njuter av kvällen, i soffan med en välförtjänt yollibox.

Är äntligen ledig i två hela dagen så imorgon är det dags för fransfix igen. Perfekt start på ledigheten, att pyssla om sig själv!

Dock är det såklart p-möte min lediga dag men man får se det positivt, lättförtjänta pengar och sen är det alltid roligt att träffa alla. Speciellt nu efter alla semestrar.

Nu ska jag fortsätta att bara njuta av ledigheten och invänta kvällens avsnitt av paradise hotel.

~God natt allihopa~

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 1237 Readers

Likes

Comments