Dagen har gått i ett och jag är hemma igen efter en intensiv dag på LEVA med upplock inför helgen. Imorgon är alltså säsongens första helg på LEVA och även första helgen någonsin för min del. Så himla kul. För er som vill komma ut och fika, shoppa eller bara kramas slår dörrarna upp kl. 11 och är öppna ända fram till 15. Det ligger ett par mil söder om Jönköping – ta väg 30 mot Växjö. Strax efter Hooks Herrgård, på vänster sida, kommer man in i samhället Hok. Där tar man första avfarten till vänster – skyltat Malmbäck. Efter ett par hundra meter står det ‘LEVA cafe hemma’ på skylt till vänster, kör grusväg ett par kilometer tills du ser LEVA – ett stort svart café med vita knutar. Hjärtligt Välkomna! Ikväll vankas det uppladdning med god mat och mys med mina bästisar. Happy friday!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Fyra snaps ur arkivet på mina senaste dygn. Bakning av diverse godbitar, tillverkning och förberedelser inför helgen, promenad och in-supning av möjlig mängd D-vitamin mellan skurarna, HV-hejande, gos med Doris, middag och läkarebesök.

Positiva saker som väntar framöver är att jag fått sommarjobb och ska ha upplärning om två veckor. Min behandling går sakta med säkert framåt. Helgn känns otroligt spännande och rolig. OCH förhoppningsvis tar HV sm-guld i år. Jag håller alla tummar för att jag själv håller och kan njuta av det kommande. Hur mår ni?

Likes

Comments

Idag fick jag 11-fika hemma på Villa Majsäter ihop med Sanna, min granne. Vi löste världsproblem, fnissade, grät några tårar och drack kaffi. Så mysigt och deras hus är helt fantastiskt. Resten av dagens timmar har gått åt planering och tillverkning inför helgen. Jag är så nervös och det känns som jag missat något viktigt mitt i allt. Nu sitter jag hos Albin och ska snart åka bort till stan för att möta upp Vivianne för tjejsnack och middag. Ha en fin tisdag vänner!

Likes

Comments

Här kommer tre från dagen. Långfrulle, tipspromenad, fika med Mysan, bebisgos och tacomys. Bra söndag! NU: glassfrossa!!!

Likes

Comments

Trots att jag inte jobbar på en arbetsplats eller ett kontor med fasta arbetstider, utan alltid är "ledig" och lägger upp mina veckodagar utefter ork, motivation och inspiration finns alltid en liten längtan efter fredag och helg. Allt känns festligare på fre, lör och söndagar. Troligtvis mest för att alla andra är lite peppigare, har ledigt och är glada. Som igår exempelvis när vårt lilla gäng spontant drog ihop till grillkväll. & idag när vi åkte ut till landet, Ryd och min mormor och morfar för go-frulle. Balsam för själen med frisk luft, morfars skratt och mormors varma kramar! Resten av helgen kommer spenderas i soffan med god mat, mina bästa personer och liteee jobb. Vad gör ni i helgen? KRAM

Likes

Comments

Jag har fått många frågor angående "invigningshelgen" och försäljningen av mina produkter. Så kul! Nästa helg kommer jag alltså att för första gången sälja mina produkter i en fysisk butik. Jag kan själv inte inse att det är sant, en dröm jag haft så så så länge. Jag fick frågan för någon månad sedan om att göra ett samarbete med en butik/café i Hok som heter Leva Café & Hemma. Jag är så pirrig, nervös och förväntansfull. Ni är SÅ välkomna dit, kramas, stöd fika och kika på mina produkter från SVEA-LISA DESIGN. Kram.

Likes

Comments

Likes

Comments

Måndag och tisdag gick trögt och kändes snarare som två veckor än två dagar. Turligt nog vände vinden i mitten på veckan och resten sken solen på mig (trots skitväder haha..). Jag åt mysfrukost ihop med Emma, var på Bryggan med mamma och åt god mat för att sedan tralla bort till spira och en teaterföreställning.

I torsdags blev jag bortskämd av Albin med hotell, resturangbesök och en härlig dag i ett soligt Göteborg. ÅH!

Lördag och påskafton spenderades ihop med mina fenomenala vänner, grillat, bubbel och dans. Så trevligt vi hade!!

Städning, gofrukost och häng i min soffa ihop med ett gäng trötta hjältar. Grillning med ALLA tillbehör, choklad doppade jordgubbar, glass, chipssss och hockey-hejjande! Bakissöndag när den är som bäst.

Förmiddagen idag, måndag har jag spenderat ihop med ett gäng fina tjejer med frukost, mys och tjejsnack. Nyligen skickade jag även in en ansökan till universitetet MEN är så ambivalent i mina framtidsplaner. Plugga - inte plugga? Jönköping - annan ort? Hej ångest! Snart kommer min lilla kusin Stina hit, jag har bjudit med henne på föreställningen Peter Pan på Jönköpings teater. Ser framemot kramar och kusinhäng.

Den kommande veckan ser ut som följande; tillverkning och förberedelser inför invigningshelegn och min första riktiga butiksbaserade försäljning av SVEA-LISA DESIGN, sjukhusbesök, bio och tjejkväll. Jag håller tummarna för att det blir en bra, solig och glad vecka. Kram och hej!

Likes

Comments

I torsdags eftermiddag fick jag snabba order om att packa väskan, ta med mig mina livsnödvändigaste ägodelar och stå klar inom en halvtimma. Halvsovandes och i pyjamas sprang jag huset runt på 20 minuter tills väskan var packad, jag påklädd, sminkad och redo. Någon timme senare parkerades bilen i göteborg, utanför Hotell Pigalle. Så fint hotell med otrolig interiör, mat och personal. På kvällen blev jag bortskämd med fiskelycka på Sjömagasinet av fina Albin och vi somnade gott i den kanske bästa sängen jag någonsin sovit i. På fredagen njöt vi av ledighet, sol, gofika och shopping. Älskar Göteborg!
Efter en vecka med stress, sjukhusbesök och ambivalens var detta precis vad jag behövde! Resten av påskhelgen har varit överförväntan, så bra tackvare mina makalöst fina vänner. Bilder från veckan och helgen kommer upp senare. Kram och glad påsk!!

Likes

Comments

Mysfrulle med en efterlängtad göteborgare, jobb och kvällen spenderades ihop med mamsen, käk på bryggan och föreställning på spira. Bra skit. Kram

Likes

Comments