Header

Godmorgon/god eftermiddag på er.

Helgen gick så fort för mig! Lördagens startade jag och Amber med tabata och cx. Var helt mör i kroppen... Sedan åkte jag till Annie för drinkar och skitsnack innan esters. Åkte hem hyfsat tidigt så hade en riktig slappdag igår, förutom på kvällen då jag Frida och Amber åkte till gymmet och fick svettats lite.

Idag har jag bara pluggat spanska och tagit hand om min lilla Cleo. Har inga andra planer idag förutom att senare ikväll bege mig till gymmet med Amber.

Likes

Comments

Ligger hos Amber nu och äter rawfoodbollar medans hon pluggar. Dem blev supergoda som vanligt.

Imorgon ska vi gå två mödarpass sedan på kvällen ska jag till Annie för lite mys innan vi som promotat för esters ha en liten avslutning och tacka av bästa Hampus som ska sluta nu. Lite sorgligt men ska bli mysigt att samlas en sista gång.

Ni får ha en fin kväll så hörs vi senare. Puss

Likes

Comments

Godmorgon på er!

Varit ledig både igår och är ledig idag, så skönt! Igår körde jag och Amber bodypump på kvällen efter jag fikat med Fanny.

Försöker få in så mycket plugg som möjligt nu när jag är ledig... Så denna dag kommer även bestå utav plugg. Ska senare åka in för några ärenden och tänkte även träna. Ikväll ska jag och Amber ha lite bästismys. Ska baka rawfoodbollar och pressa god juice haha, behövligt.

Likes

Comments

Navy London som bland annat finns på Zalando har så fina och våriga blusar precis i min smak, perfekt till våren och väldigt bra priser.

// 1. Här // 2. Här // 3. Här // 4. Här

Mina favoriter är 1:an och 3:an, inte bestämt vilken jag ska klicka hem än...

Likes

Comments