Header
View tracker

Efter så många dagar ifrån varandra va det riktigt skönt att få krama om sin bästavän igen.

Sov i Göteborg med Cleo inatt och mötte sedan Amber för en efterlängtad fika på tullen, självklart fick Cleo följa med så vi satt faktiskt ute i solskenet och det va väldigt skönt! Att prata om allt hon varit med om och mycket man missat, Madicken kom vän förbi en snabbis vilket var mysigt!

Nu sitter jag i soffan och kollar lite tv, ska snart lägga mig är så trött och imorgon jobbar jag halv 8 till 4 sen äntligen helg!!

Ha en bra kväll så hörs vi!

Puss

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Godmorgon tisdag!

Så skönt att starta veckan med sovmorgon. Börjar halv tio och stänger ikväll och sedan ska jag möta Frida på gymmet.

Även om min tid knappt räcker till nu när jag har en liten valp är det ändå så viktigt för min kropp att jag hinner med träningen har jag märkt. Mår så otroligt mycket bättre då.

Idag är även en speciell dag för idag kommer Amber hem från Kanada, och som jag saknat henne!! Älskar när vi inte sets på länge och kan sitta och prata och snacka lite skit i timmar..

Likes

Comments

Jag tycker normalt att mönster och massa färger på tallrikar och porslin är rätt plottrigt. Föredrar helst stilrena och enfärgade. Men måste medge att hermés porslin är to die for. Något att kanske börja samla på?

Likes

Comments

Så skönt att vakna upp och vara ledig utan några måsten förutom lilla Cleo då. Vi har varit ute på lite morgonprommis innan hon däckade totalt.

Nu ligger jag i sängen med nymålade naglar och kolla i det nya numret av elle. Senare ska jag möta Fanny i stan för träning, får se hur det går dock min kropp mår inte jättebra efter bodypumpen igår...

Hörs sen! Pussar

Likes

Comments

Detta glanset från Clarins är såå fint. Clarins har ju för övrigt väldigt bra produkter och är sugen på att införskaffa flera nyanser.

Likes

Comments

Precis kollat adventskalendern och druckit supergod nypressad juice! Älskar morgonar man inte har några måsten. Tänkte dock förutom att julpyssla här hemma även åka till gymmet, men det blir nog lite senare.

Igår träffade jag min fina Fanny i stan för lite kvällsfikamys och Cleo följde också med! Tänker att det är bra med miljöträning nu i början då hon kommer få följa med mig i 15 år liksom.

Likes

Comments

Velvet, lace, silk you namn it....

Är lite kluven vad jag vill ha på mig på julafton. Det är ju ändå speciellt. Funderar på att ha en vit spetstop denna julen eller vit blus. Kan faktiskt vara fint med vitt på julafton tänker jag. Annars älskar jag ju silkestoppar, spets osv.

Likes

Comments

God morgon!

Nu ligger jag med Cleo i famnen och vi ska snart ut på en liten morgonpromenad. Sedan ska vi ha julmys här hemma för hela slanten. Redan hunnit med och kolla massa mysiga julfilmer.

Det ska dekoreras, pyntas, bakas osv. Älskar det!! När julmusiken är på 24/7 här hemma verkligen.

Likes

Comments