God jul på er alla hoppas ni har haft en bra jul. Det har jag! Mina julklappar var så bra!! Min hamster fik en tre vånings bur i julklapp. Men det var jag som fik den till han😜 så jag vart jag sååå glad då. Mina kusiner var här också så det tog en och en halv timme att dela ut alla. Men det är inte bara paket julen handlar om. Det handlar också om familjen och sånt👨‍👩‍👧‍👧 så på kvällen så spela vi alla ett spel som var jätte roligt men jag kommer inte i håg var det hette. Men i alla fal så hoppas jag ni har haft en bra jul🎁🎅🏼👨‍👩‍👧‍👧👨‍👨‍👦👩‍👩‍👧‍👦

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Ser ni vilken fin himmel. Så fin var den när jag var på väg till Vansbro idag på kvällen. Vi åkte till Vansbro för att hämta vårrullar. Och handla på Ica. På väg hem så åt jag Nutella. Det var så gått🍫men nu har jag varit hemma ett tag. Och spelat lite Sims 4 men nu ska jag spela lite till.

Likes

Comments

I lördags så var jag och min pappa till Borlänge för att köpa ett skrivbord till mig. På bilden är whiteboard tavlan smutsig men bryr er inte om det😜 nog om mitt skriv bord. Idag är det måndag så jag ska på ug idag. Om ni inte vet vad det är så kan man vara där och bara chilla med kompisar. Innan jag ska dit så ska jag äta tacos🌮 det ska bli så gott!!!

Likes

Comments