Header
View tracker

I söndags blev vi färdiga med våran klädkammare och jag är supernöjd, det blev så fint!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Älskar mina nya mässingsljusstakar/lyktor i köket!

Idag är jag ledig så började min dag med en sovmorgon. Vid tio träffade jag Elin och Lollan på Espresso House för frukost och sedan följde jag med lollan som äntligen fyller 20 år idag till systemet. Grattis på din dag! Nu har jag precis städat klart i lägenheten och planerna för resten av dagen är att hämta ett paket och träna.

Likes

Comments

View tracker

Hemma igen efter en fantastisk helg i Stockholm med Alva och Lovisa. Vi har sett Justin Biebers konsert, shoppat, festat, ätit god mat och bara haft det bra. Tack tjejer för denna helg!

Likes

Comments

Äntligen måndag och jobbhelgen är över! Idag har jag jobbat 6-14,30 och nu har jag precis kommit hem. Kvällens planer är att gå en promenad med Marcus och sedan blir det serietittande.

En bild från i fredags när vi var bjudna på middag hos Emma och Ante.

Likes

Comments

Hej på er! Har precis kommit hem från jobbet och nu ska jag sätta mig en stund i soffan och mysa med Morris. Mina planer för kvällen är att hämta ett paket och träna. Jag har varit riktigt dålig på att träna på senaste tiden, har inte haft något motivation till det.. Men jag har satt upp ett mål nu som jag ska klara inom tre månader så jag göra mitt bästa för att uppnå det!

Två bilder från helgen som var.

Likes

Comments

Hej igen, nu var det länge sedan jag skrev sist! Förhoppningsvis kommer jag att vara bättre på att uppdatera den här gången speciellt för min egen skull för att kunna gå tillbaka och se vad som händer och sker i mitt liv!

Två bilder från en av sommarens bästa kvällar!

Likes

Comments

I lördags påbörjade vi vår bilsemester och tidigt på söndagmorgon var vi framme på Gotland. Vi spenderade vår första dag på Fårö, det var otroligt vackert där. På kvällen körde vi in till Visby och åt middag och sedan strosade vi runt där på gatorna.

Likes

Comments

Igår fick vi äntligen välkomna hem våran nya familjemedlem Morris. Är redan helt kär i honom hihi.

Likes

Comments

Hej! Nu var det väldigt länge sedan jag skrev sist. Jag har haft fullt upp med både jobb och trevligheter. Idag har jag varit ledig så jag började min dag med en skön sovmorgon. Efter lunch träffade jag Emma på stan där vi har strosat runt idag, jag fick med mig mer saker än jag hade tänkt.. Men ibland måste man få unna sig!

Fick bland annat med mig dessa fina Mateus skålar.

Likes

Comments