Header

De senaste två veckorna har till största del bestått av plugg. Förra veckan hade vi campusvecka i Luleå som var fylld med examinationer och en tenta. Min känsla efter tentan var inte lika bra som jag hade hoppats på då jag kände att tiden inte räckte till. Jag hann inte med att svara så utförligt som jag ville på två av frågorna men jag hoppas att det räcker till ett godkänt betyg. Nu sitter jag och skriver det sista på en essä som jag har som mål att skicka in imorgon så att jag kan vara helt ledig i helgen. I eftermiddag har jag en lektion som jag är lite nervös inför, jag ska visa upp en film som jag har gjort som handlar om varför jag vill bli lärare. Jag är nöjd över den men jag ångrar nu i efterhand att jag valde att spela in min röst som berättarröst då jag inte känner mig bekväm med att lyssna på min egna röst men det är bra träning. Det här blev ett långt och kanske inte så intressant inlägg för er att läsa men jag tycker att det är roligt att kunna gå tillbaka och läsa om vilka tankar jag har haft inför och efter olika saker. Ha en bra dag!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej. Jag sitter i skrivande stund på Arlanda och pluggar en stund innan jag ska åka in till stan och möta upp Anna. Igår kväll bokade jag en resa ner till Stockholm för att hälsa på Anna i helgen, det ska bli så roligt att träffa henne och se hur hon bor. Våra planer för helgen är inte klara men jag är säker på att vi kommer ha en mysig helg. Jag trodde aldrig att jag skulle flyga hit eller någon annan stans själv då jag är flygrädd.. men jag klarade det, oj vad stolt jag är över mig själv att jag inte lät min rädsla stoppa mig. Ha en bra helg. På återseende!


Likes

Comments

Veckorna bara springer förbi. Jag kan inte riktigt förstå att jag redan har gått fem veckor i skolan, men det sägs väl att om man har roligt så går tiden fort. Allting känns jättebra med skolan, det är roligt och kursen vi läser nu tycker jag är väldigt intressant. Dagens planer är att plugga, springa veckans långpass och ikväll blir det en lugn kväll hemma med Marcus. Ha en bra dag!

Jag blir så glad när jag tittar på dessa bilder från vinprovningen som vi var på i Napa Valley. Vilken fantastisk dag det var!

Likes

Comments

Godmorgon. Sitter i soffan nu och fikar framför nyhetsmorgon. Klockan 08 har jag en träff med min studiegrupp och sedan har jag tänkt cykla iväg till gymmet, har ett långpass att springa idag. Jag önskar dock att jag hade kunna springa ute då jag tycker att det är mycket trevligare men vädret men ser osäkert ut. Sen idag är planerna att fortsätta att plugga och ikväll blir det en lugn kväll hemma med Marcus. Ha en bra dag!


Det här är den perfekta starten på morgonen enligt mig, önskar att alla dagar kunde börja såhär.

Likes

Comments

Hej, nu var det längesedan jag bloggade och mycket roligt har hänt sedan sist. Jag har bland annat varit på en helt fantastisk resa i USA , jag och Emma har anmält oss till Milano maraton i maj nästa år som vi tränar till för fullt nu, en underbar sommar med massa roligheter är förbi och jag har börjat att studera. Ett nytt kapitel i mitt liv har börjat och jag hoppas på att jag kommer vara bättre på att uppdatera bloggen i fortsättningen för min egen skull. Det är ju så roligt att kunna gå tillbaka och läsa om vad jag har gjort och gör om dagarna. Min andra vecka på grundlärarprogrammet är gjord och det känns så bra, det har varit två riktigt roliga veckor och jag känner mig inspirerad för fortsättningen. På återseende!


Två bilder från helgen. Jag har jobbat hela helgen men i fredags hade vi en mysig kväll jag och Marcus. Vi testade att laga mat från Gourmetpåsen, det var riktigt gott och kul. Det kan jag rekommendera. Tack Anna för presentkortet till den goda maten.

Likes

Comments

Godmorgon! Idag började jag dagen på bästa sätt, frukost framför Nyhetsmorgon och en promenad i solen efter det. Jag önskar att alla dagar kunde börja på det sättet. Nu håller jag på att städa här hemma och skriva pack och inköpslistor till Thailand, idag är det bara 8 dagar kvar innan vi åker, som vi längtar!

Likes

Comments

Måndag idag. Dagen började med ett kort arbetspass, 6-12. Efter det gick jag över till gymmet, har som mål nu de kommande 12 veckorna att träna minst tre gånger i veckan. Jag är riktigt motiverad och taggad på att träna nu så jag tror och hoppas att jag kommer att klara det!

Likes

Comments

En bra helg är nu över. I fredags blev det en lugn kväll hemma i soffan. I lördags började jag dagen med en promenad in till stan, fick med mig en ny vas och fina blommor. På kvällen kom Emma och Ante hit på middag, det blev en trevlig kväll med god mat, sällskapsspel och en massa prat.

Nu sitter jag i soffan och tittar på Nyhetsmorgon. Idag jobbar jag för ovanlighetens skull kväll, 15-23. Innan jag börjar jobba har jag tänkt gå en promenad och handla. Ha en bra dag!

Likes

Comments

Hej igen, nu var det ett tag sedan jag skrev sist. Idag har jag varit ledig så jag har passat på att göra några ärenden på stan, sista julklappen är inhandlad nu så det känns skönt. Jag har även varit hos frisören idag där jag unnande mig en färgning av håret. Känns kul att få vara extra fin i håret nu under jul och nyår! Nu ska jag börja med middagen, blir hemmagjorda köttbullar och mos. På återseende!

Likes

Comments

I söndags blev vi färdiga med våran klädkammare och jag är supernöjd, det blev så fint!

Likes

Comments