Header

Godmorgon! Idag började jag dagen på bästa sätt, frukost framför Nyhetsmorgon och en promenad i solen efter det. Jag önskar att alla dagar kunde börja på det sättet. Nu håller jag på att städa här hemma och skriva pack och inköpslistor till Thailand, idag är det bara 8 dagar kvar innan vi åker, som vi längtar!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Måndag idag. Dagen började med ett kort arbetspass, 6-12. Efter det gick jag över till gymmet, har som mål nu de kommande 12 veckorna att träna minst tre gånger i veckan. Jag är riktigt motiverad och taggad på att träna nu så jag tror och hoppas att jag kommer att klara det!

Likes

Comments

En bra helg är nu över. I fredags blev det en lugn kväll hemma i soffan. I lördags började jag dagen med en promenad in till stan, fick med mig en ny vas och fina blommor. På kvällen kom Emma och Ante hit på middag, det blev en trevlig kväll med god mat, sällskapsspel och en massa prat.

Nu sitter jag i soffan och tittar på Nyhetsmorgon. Idag jobbar jag för ovanlighetens skull kväll, 15-23. Innan jag börjar jobba har jag tänkt gå en promenad och handla. Ha en bra dag!

Likes

Comments

Hej igen, nu var det ett tag sedan jag skrev sist. Idag har jag varit ledig så jag har passat på att göra några ärenden på stan, sista julklappen är inhandlad nu så det känns skönt. Jag har även varit hos frisören idag där jag unnande mig en färgning av håret. Känns kul att få vara extra fin i håret nu under jul och nyår! Nu ska jag börja med middagen, blir hemmagjorda köttbullar och mos. På återseende!

Likes

Comments

I söndags blev vi färdiga med våran klädkammare och jag är supernöjd, det blev så fint!

Likes

Comments

Älskar mina nya mässingsljusstakar/lyktor i köket!

Idag är jag ledig så började min dag med en sovmorgon. Vid tio träffade jag Elin och Lollan på Espresso House för frukost och sedan följde jag med lollan som äntligen fyller 20 år idag till systemet. Grattis på din dag! Nu har jag precis städat klart i lägenheten och planerna för resten av dagen är att hämta ett paket och träna.

Likes

Comments

Hemma igen efter en fantastisk helg i Stockholm med Alva och Lovisa. Vi har sett Justin Biebers konsert, shoppat, festat, ätit god mat och bara haft det bra. Tack tjejer för denna helg!

Likes

Comments

Äntligen måndag och jobbhelgen är över! Idag har jag jobbat 6-14,30 och nu har jag precis kommit hem. Kvällens planer är att gå en promenad med Marcus och sedan blir det serietittande.

En bild från i fredags när vi var bjudna på middag hos Emma och Ante.

Likes

Comments

Hej på er! Har precis kommit hem från jobbet och nu ska jag sätta mig en stund i soffan och mysa med Morris. Mina planer för kvällen är att hämta ett paket och träna. Jag har varit riktigt dålig på att träna på senaste tiden, har inte haft något motivation till det.. Men jag har satt upp ett mål nu som jag ska klara inom tre månader så jag göra mitt bästa för att uppnå det!

Två bilder från helgen som var.

Likes

Comments

Hej igen, nu var det länge sedan jag skrev sist! Förhoppningsvis kommer jag att vara bättre på att uppdatera den här gången speciellt för min egen skull för att kunna gå tillbaka och se vad som händer och sker i mitt liv!

Två bilder från en av sommarens bästa kvällar!

Likes

Comments