• Snapchat
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Hej på er alla fina människor!

Idag slutade jag skolan väldigt tidigt, vilket var hur skönt som helt! Därför passade jag på att knäppa lite kort när ändå det lilla ljuset vi får var kvar!

Just nu sitter jag och kollar runt lite på allt möjligt på datorn, medans jag äter mina älskade Pistage nötter. Verkligen sjukt goda!!

I alla fall som jag skrev som rubrik... Nu på senaste tiden har det varit väldigt mörkt och dystert ute, det påverkar mitt humör och min trötthet väldigt mycket. PGA min trötthet så har jag jättesvårt att kunna koncentrera mig i skolan det är rent ut sagt skittråkigt då jag vill jobba och kunna lära mig någonting.

När det även är så här mörkt ute har jag ingen ork eller lust att sminka mig. Vet inte varför det blir så, jag tappar bara lusten. Vill helst kunna gå runt i myskläder hela dagarna i uppsatt hår och bara ta det lugnt.

Hoppas ni har det toppen!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

​Jag vill börja kolla på en bra serie, men har så svårt att hitta någon som jag verkligen fastnar för..

Har ni några tips?

Det jag vill att det ska handla om är att det ska vara romantik, drama och i nuet. Det får samtidigt inte får vara läskigt, för det kan inte jag kolla på alls..

Likes

Comments

Idag är det verkligen en måndag som är riktigt trist och seg, med dåligt regnväder dessutom..
När jag vaknade imorse var jag hyfsad pigg, men under dagen kom huvudvärken med & mer..

Efter skolan ska jag troligtvis fika med några tjejer från klassen, efter det blir det nog bara åka hem och bädda ner sig under täcket!

Likes

Comments

Just nu saknar jag snön & skoteråkande så otroligt mycket!
Skulle vara så sjukt roligt att kunna åka skoter!

Hoppas snön kommer tidigt i år, så man kan åka ut tidigt!

Åka iväg tidigt på morgonen, grilla korv efter vägen & komma hem på eftermiddagen när det har börjat mörknat. Så otroligt mysigt!

Likes

Comments

Jag och Karl är på väg ner till Söderhamn nu, där hemma hos min mamma ska vi spendera en kväll & natt. Det kommer verkligen bli hur mysigt och bra som helst!

När vi kommer ner ska vi äta mat, efter det blir det nog bara mys framför tv:n.

Får även träffa söta Ella. (som står för bilden)

Hoppas du får en fin kväll!

Likes

Comments