Vill inte bli gammal. Vill inte leva i nuet. Vill inte jobba. Vill inte vara arbetslös och fattig. Vill inte sova. Vill inte vara vaken. Vill inte träffa nytt folk. Vill inte umgås med dem "gamla" kompisarna. Vill inte hem. Vill inte vara ute eller hos folk. Vill inte leva. Vill inte dö.

Sådan här söndags ångest när man känner att men verkligen inte vill någonting alls. Har haft bästa helgen på länge (tror jag, inte riktigt bestämt mig än) och har bara varit med folk jag älskar men helgen är för kort. Varit med 5 vänner men har minst 10 kompisar som jag inte hunnit träffa. Helgerna går för fort. Hinner inte umgås med någon på vardagarna för jag jobbar så alla vill ses på helgerna så jag är uppbokad 5 helger framåt känns det som..

Blir trött på mig själv. Haft det kanon i helgen men.. ändå fokuserar jag på det negativa istället för allt bra som jag varit med om.

Likes

Comments

Hejsan, mitt första inlägg här och aa ska la börja med och säga att jag är ganska speciell om jag får säga det själv.
(Andra säger det dagligen också.)

Jag skriver här för att jag helt enkelt vill skriva av mig. Jag har vänner som ställer upp för mig och lyssnar på mig. Vill inte tynga ner dem med min skit + att spelar egentligen ingen roll vem man pratar med så kommer dem alltid att döma folk. Har varit hos psykolog men tycker inte att det hade den verkan som jag förväntat mig.
När jag väl varit hos min psykolog sitter dem och dum förklarar mig så brukar sluta med att jag skratta åt mig själv, hur jag låter.

Jag är A-sexuell (kommer förklarar mer i senare inlägg) och det gör att jag lägger den energin istället på mina vänner, kanske för mycket.
Jag tycker att man alltid ska ställa upp för sina vänner, men till vilket pris? Hur ska man veta vilka som är värda det om ingen visar värdig det? Börjar tro att vänskap är totalt jävla bullshit. Att "vänner" gör inte ett skit om dem inte tjänar på det. Att alla gör saker för att gynna sig själva och att "vänner" och vänskap är överskattat. Gillar den tanken att klara sig utan vänner, utan den kretsen människor runt om sig. Gillar inte människor typ allmänt men människan är en social varelse, även om man inte önskar det.

Likes

Comments