View tracker

Vardag, Träning

Idag är sista dagen på lovet. Jag har precis varit på friskis & Svettis. Jag körde ett pass som hette Limited edition Kettlebell strong. Det var ett jättebra pass, mycket styrka och jag var riktigt svettig efteråt. Nu känner jag mig helt utpumpad. Nu när jag kommer hem ska jag äta något och sen gå ut med Ester igen. Mitt rum vill jag hinna med att städa ordentligt innan skolan börjar också. Resten av dan ska jag ta det lugnt kanske va med nån kompis och på kvällen är det tennis.

Puss Lisa!

Likes

Comments

Vardag

Är nu på hotell i Vänersborg. Jag vann en match och förlora en. Så jag blir vidare i tävlingen och kommer spela imorgon klockan 9.30!
Kommer inte göra så mycket mer ikväll titta på youtube sen sova! Är jättetrött.

Godnatt Puss Lisa!

Likes

Comments

Vardag, Träning

Sitter nu i bilen påväg till Vänersborg. Jag ska spela mastern i tennis. Idag är det 2 matcher. Om jag går vidare kan det bli 2 matcher imorgon också. På tisdag börjar skolan igen. Skulle vara skönt med lite lov till men aja. På måndag ska jag köra ett kettlebellpass på friskis och Svettis. Har köpt 4 månader kort där så jag måste utnyttja det mycket. För att tjäna på det måste jag gå på friskis minst 2 gånger i veckan!

Puss Lisa<3

Likes

Comments

Vardag

Imorgon ska jag ta bussen till hammarö för att spela tennis! I Helgen så är det match i Vänersborg. Mastern heter det. Det är dom 3 bästa i regionen som är uttagna,inklusive jag. Haha,det är kul!
Imorgon ska jag också träna på friskis på kvällen. 20.00 var det ett Medelpass som jag och Agnes ska gå på.
Det är det som är planerat. Jag har fortfarande lov vilket är skönt. Jag har 2 muntliga redovisningar i engelska och franska när jag kommer tillbaka till skolan efter lovet. Så det måste jag plugga till. Nu ska jag läsa och sen gå och lägga mig. Vill försöka ställa tillbaka dygnet då jag gått och lagt mig 01.00 ca de senaste dagarna.

Puss Lisa<3

Likes

Comments

Vardag

Gott nytt år! Ikväll har jag varit med några kompisar,ätit gott,tittat på film och raketer. Det har varit jättemysigt. Jag har några nyårslöften som jag ska försöka följa!
1. Vara mer positiv och inte klaga så mycket!
2. Försöka äta sötsaker bara på helgerna. 2016 hade jag "godisuppehåll" men det vill jag inte ha i år. Utan bara att jag äter godis på typ lördagar om jag ska göra det. Då är det lättare att skippa köpa onödigt godis om man till exempel får en inställd lektion.
3. Planera bättre. Både när det gäller skolan och fritiden. Planera så man har lång tid till att plugga till prov och planera att vara med kompisar och så vidare!
Jag hoppas att 2017 kommer bli ett bra år och jag ser jättemycket fram emot det nya året!
GOTT NYTT ÅR!

Puss Lisa!

Likes

Comments

Jag har handlat lite på mellandagsrean både på junkyard.se och hm i stan. På junkyard hitta jag en filatröja med matchande tights. De hade tidigare kostat 599kr styck. Jag fick tröjan för 180kr och legginsen för 240!

Inne på hm så köpte jag sminkborstar från realtechniques. Det var ett set, limited edition Berlin hette de. I settet fick man 5 borstar för 299kr. Det är ett bra pris tycker jag, deras borstar brukar vanligtvis kosta mellan 100-200kr!

Tröja HÄR Leggings HÄR

Som ni ser har jag redan börjat använda borstarna, dom är jättebra!

Puss Lisa

Likes

Comments