View tracker

Vardag, Mat

Idag har jag varit i skolan och tränat. De två sista lektionerna var vi på teater så det var inte en sån jobbig skoldag. När jag och Moa var påväg hem bestämde vi för att köpa takeaway på Spicy Hot! Haha har ätit där två gånger på tre dagar nu. Det är ju så gott. Så vi tog bussen hem och åt maten medan vi tittade på tv. Sitter nu och tittar på julkalender efter att ha tränat tennis och fys. Ska bli skönt att sova, är trött.

Puss Lisa<3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Listor

+ bara 20 dagar kvar till jul
- fortfarande täppt i näsan, så jobbigt
+ luciakonsert till helgen
- prov imorgon
+ efter proven imorgon kommer jag inprincip vara fri varje eftermiddag
- att det är kallt utan snö, vill kunna åka pulka,haha
+ mina byxor jag köpte igår, från Bikbok så sköna och snygga!

Puss Lisa<3

Likes

Comments

View tracker

Vardag

Ida sålde jag Expressen. Efter det bakade jag pepparkakor. Det blev så lite deg så jag gjorde en till sats. Idag har jag också pluggat svenska och såklart, tagit det lugnt. Skulle egentligen suttit barnvakt idag men de var sjuka så det gick inte. Imorgon är det 2 prov vilket är de sista för terminen. Ser ändå fram emot denna veckan, för vi har luciakonsert i helgen!

Puss Lisa!

Likes

Comments

Vardag

Jag och Märta åt lunch på Spicy Hot. Vi åkte sen hem till Märta och tittade på skam och chillade. Ikväll har vi bakat pepparkakshus vilket var väldigt kul. Nu är jag hemma. Innan jag ska gå och lägga mig ska jag titta på youtube och göra mig ordning för kvällen.

Puss Lisa<345

Likes

Comments

Lördag idag! Har fortfarande ont i halsen): vilket är tråkigt. Men idag ska jag iallafall åka till stan tror jag. Vill handla "scrunchies" då jag såg det var rea på dom. Ska också hinna med att läsa svenska till ett prov på måndag. Det är det sista förberedda provet för terminen. Så skönt, när det inte är något prov så kan man göra vad man vill när man kommer hem från skolan! Ska försöka blogga mera senare.

Puss Lisa<3

Likes

Comments

Vardag

Idag är jag hemma från skolan för att jag är sjuk. Vaknade 2.00 i natt och kunde inte somna förrän klockan 6.00. Har ont i halsen med. Har tillbringat dagen av att titta på Skam. Är på säsong 3 nu.

Bildresultat för skam

Puss Lisa!

Likes

Comments