God morgon hörni!
Idag ska jag gå ut och sälja kryddor för mitt gymnastik lag och senare ska jag träffa några kompisar annars inget särskilt.
På måndag kommer äntligen skams 4 säsong ut med Sana som huvudroll! Äntligen, så jag har längtat. Dock så vet jag inte om SVT har köpt rättighet till den så får se när vi kan se den här i Sverige. Jag hade hoppats på att Vilde skulle bli huvudroll men jag tycker även att Sana kommer bli en väldigt bra huvudroll. Väldigt synd att detta blir sista säsongen och jag har fattat det rätt:(
Sedan till det som igår hände i Stockholm, min tanke går verkligen till de drabbade och deras anhöriga:(
Det är så hemskt, jag trodde det var så långt bort men nu har det hänt här så har fortfarande inte tagit in det.
Men jag hoppas att ni har en bra dag, kram<3

Likes

Comments

Likes

Comments

Blev ej som jag hade tänkt mig, hehe..
Ena bilden gick inte att skicka och bilden med grå tröja blev pixlig när den skickades så.. hoppas det går bra ändå:)
Ha det bra:*

Likes

Comments

Hej på er!
Hahah blev sushi idag igen, men men.
Var på gymnastik tidigare ikväll och äntligen så klarade jag handvolt-volt! Låter väldigt enkelt men har kämpat med den så länge nu så känns skönt att äntligen ha klarat det.
Hoppas ni har haft en bra vecka, kommer en outfit of the week imorgon.
Ha det bra!!

Likes

Comments

Hej hörni!
Denna helgen har verkligen gått för fort!! I fredags åt jag sushi med en kompis, det är ju det bästa som finns eller hur!? I lördags så var jag och shoppade lite, köpte 3 tröjor på h&m, en av dem var den som jag hade på mig på inlägget tidigare idag. Annars köpte jag en svart basic magtröja och en svart kofta. Senare var jag på kalas.
Idag har jag tagit det rätt chill, jag och syrran fotade lite och sedan var jag på bio, beauty and the beast. Den var ganska bra:) 3/5 typ.
Nu senare städade jag rummet och tränade lite mage;b
Jag planerade också lite outfits för veckan som kommer, tänkte göra en outfit of the week imorgon eller någon dag som syrran kan ta lite kort.
Zara Larsson har släppt ett nytt album som är såååå bra!! Mina favoriter än så länge är only you och symphony, riktigt bra.
Annars har jag inte gjort så mycket, hoppas att nu har haft en bra vecka!
Godnatt!<33

Likes

Comments

Likes

Comments

Godmorgon hörni, idag har det varigt en seg morgon men på ett bra sätt.
Min kompis sov hos mig inatt och vi gjorde pannkakor till frukost, haha det dröjde typ 1 och en halv timme att göra 9 pannkakor, men de blev iallafall goda och söta;)
Det blev ingen frisör i onsdags:( men det blir en annan dag istället.
Ha det bra!

Likes

Comments