View tracker

Idag har vi haft första föreläsningen i skolan och termin 4 är alltså igång! Vi slutade klockan 10 så efteråt körde jag ett bålpass på gymmet och sen har jag diskat och läst lite. Mamma och pappa körde upp mig till Linköping i lördags och hjälpte mig med allt vad flytt innebär. Har verkligen världens bästa föräldrar. På kvällen var jag på utedisco, så roligt att träffa alla igen efter sommaren. Nu kanske det blir ett avsnitt till av Greys och sen får jag se hur timmarna kommer spenderas resten av dagen.

Holmen

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

När jag har mycket fritid blir det alltid mycket promenader och träning, och det är det bästa jag vet! Idag körde jag ett benpass på gymmet efter frukosten, sen åkte jag till Oskarshamn och sen hjälpte jag mormor med taket, sen till holmen och åt middag och njöt i solen med mamma och pappa. Nu har jag och pappa hjälpt mormor lite till och jag ska snart åka till Oskarshamn igen. Imorgon blir det kanske tyvärr vilodag från träningen men är en speciell dag imorgon!

Likes

Comments

View tracker

När det varit och var som mest jobb åkte mamma och pappa med mig så jag fick testa på min födelsedagspresent; ziplining. Trodde jag skulle tycka det var läskigt, speciellt att göra det själv, men var bara roligt och skulle gärna vilja göra det igen. Sen har jag även varit på Skara Sommarland en dag. Vädret var inte superbra hela tiden men sällskapet var däremot det!

Likes

Comments

Älskar ju när dagarna är fyllda med saker, men nu går dagarna alldeles för fort och de senaste dagarna har jag varit hemma max 15 min innan jag åker någonstans igen. Min första lediga helg var jag i Göteborg med mina två favoriter och gick på Liseberg mm.

Likes

Comments

Här har det varit dött, mest för att jag inte har suttit något vid datorn på ett bra tag men också för att jag inte har haft tid eller ork. Har ju gått tre veckor sen sist och jag har snart haft 2 veckor ledigt innan jag åker upp till Linköping i helgen och börjar plugga igen. Är ganska blandade känslor över det. Här är bilder från veckorna som varit; kalas, träning, vandring, promenader, brygghäng, båtliv, OS och middagar.

Likes

Comments

Igår hade både Viktor och jag glömt bort att vi bokat bord på Kajplatsen till kvällen så det blev en glad sorts överraskning när jag kom på det på förmiddagen. Det var supergott och mitt sällskap var perfekt. Efter middagen sov jag hos Viktor. Åkte hem från Oskarshamn runt kl 6 i morse och la mig en stund i sängen när jag kom hem. Sedan körde jag intervallträning för hela kroppen, vet inte om jag någonsin svettats så mycket på ett styrkepass. Efter det jobbade jag mellan 10-20 och sen har jag läst lite i min bok men mest bara tagit det lugnt.

Dagens vitaminboost

Likes

Comments

I torsdags var jag ledig och passade såklart på att träna. På eftermiddagen var vi bjudna på kalas för Axel som fyllt 15 år. Vilka tårtor och kakor! Efteråt åkte jag och Viktor in till Kalmar och hade en trevlig kväll tillsammans.

Någon går före för jag tydligen stannar och tar bilder hela tiden

Likes

Comments

Egentligen borde jag ha sovit för mer än 40 minuter sedan eftersom jag har ställt klockan på 7:00 imorgon bitti. Jag börjar jobbet kvart i 8 men ville hinna med antingen en promenad eller löpning innan jag börjar. Jobbar 6 dagar i sträck nu men är ledig på torsdag och då ska jag till Växjö och testa på ziplining. Hur kul?! Har fått hem lite böcker nu i veckan och sitter och läser ute på verandan i gungstolen varje morgon. Kapitlet jag läser nu handlar om hur kolhydrater, fett och protein påverkar vår vardag och träning mm. Tycker det är jätteintressant så är svårt att lägga ner boken och cykla iväg till jobbet. Men varorna på Ica scannar inte sig själva. Här nedan är bilder från veckan.

Nya tights från Viktor

Trappträning efter bålträning på gymmet

Var faktiskt inte god alls

Nya gymskorna

Kväll på altanen med mamma och pappa

Plockat smultron i trädgården

Likes

Comments

Nu är det dags för mig att sova för imorgon ska jag upp vid 7 och gå en morgonpromenad med mamma och pappa innan det blir jobb 10-19. Sen är jag ledig en dag igen! I söndags efter jobbet kom Amanda och Marcus och åt grillat med mig och Viktor. Vi kunde sitta ute på altanen och satt där ute även när det var mörkt. Igår spelade jag och Viktor volleyboll på Oknö och badade och jag tränade och sprang på kvällen. Idag tränade jag, åkte till holmen med mormor en sväng och sedan åt jag buffé i Kalmar med mamma och pappa. Nu är det som sagt dags att sova. Godnatt!

Mys och grill

Träning

Flyga drake

Likes

Comments

God morgon, god morgon. Har mitt sista arbetspass för veckan och sen är jag ledig i två dagar. Hur härligt är inte det? Men det behövs, för stängde i fredags, jobbade mellan 10-22:15 igår och idag börjar jag redan vid 8-16. Men är på sitt sätt skönt att få passet gjort så jag kan börja mina lediga dagar. I fredags åkte jag ut på sjön och seglade med pappa och min morbror Bosse. Så nu kan jag pricka av i min lista att jag har seglat och styrt drake själv, med mycket guidning då förstås. Nu är det dags att ta en snabbdusch innan jag ska cykla bort. (Bilder från veckan som varit)

Likes

Comments