Jeg feirer at det er 1 år siden jeg tok i strikkepinner og begynnte å strikke. jeg feirer med og dele ut en strikke bok til en tilfeldig vinner. Du kan finne Giveaway ved og trykke  HER

Har eller skal dere melde dere på ?

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

I går fikk jeg bilde av ei søt lita jente som har mottatt det jeg har strikket til henne. Er veldig kjekt å se at kunder er fornøyd og få nydelige bilder. Jeg fikk også lovt til og detektiv dette bilde med dere.

Søt jente i popcorndrakt og søt lue ♡♡

Hva synes dere om setter ?

Likes

Comments

I  dag har jeg og barna vært hos tanten min der barna fikk sin aller første skikkelige gutteklipp.


♡ Hva synes dere om håret til guttene ?
Når fikk deres barn første klippen :)?

  • 338 Lesere

Likes

Comments

Det nærmer seg jul, å jeg tenkte å dele ønskelisten til Dennis med dere.

Over her ser dere litt av det Dennis ønsker seg til jul:

* Tre bondegård som fås kjøpt hos sprell.

* Puslespill som også fås kjøpt hos sprell.

* Duplo tog bane selges på toysrus.

* Hust and claire kjøpes på sørbø barn eller andre butikker som selger dette merket.


* Hva ønsker dere dere til barn på rundt 2,5 år ?

* Har dere forslag til hva jeg kan ønske meg til han ?

Likes

Comments

Foe dere som ikke vet så har jeg en stor interesse for strikking og strikker når anledningen er der.  Jeg kom over en flott genser som heter #utegenser som dere kan finne oppiften på bloggen hennes HER.

Anbefaller dere også å lese bloggen hun legger ut passe flotte oppiften og bilder av det hun strikker og barna sine.

Hva synes dere om genseren

Kommer dere til å strikke denne genseren

  • 1237 Lesere

Likes

Comments

God morgen, barna er levert i barnehagen og jeg har fått i meg frokost. Nå er strikketøyet kommet frem og home and away på tv.

jeg holder på å strikke en bestilling til en søt gutt.

Her ser dere det flotte mønsteret til snoningstroeje

oppskriften til genseren finner dere HER


♡ Noen andre som strikker ?

♡ hva synes dere om mønsteret ?

  • 309 Lesere

Likes

Comments

Søndag morning 19.juni.2011 startet det hele, jeg var 32 uker på vei med mitt første barn og viste ikke hva som var på gang.

Da plutselig vannet og slimproppen gikk, jeg og Cato var alene hjemme og ringte min mor. Hun fortet seg til meg men da fikk jeg beskjed om at jeg ikke fikk sitte i bil. pga tidelig fødsel og det var ikke sikkert om hodet hadde festet seg enda.

Ambulansen var på vei å jeg ble lagt på en båre å kjørte meg til Stavanger sykehus der jeg skulle føde. Mange tanker i hodet siden jeg enda bare var i uke 32 å var ikke klar for at Tobias skulle komme enda. Heller var ikke noe hjemme klart enda.

Timen gikk og ting var fortsatt ubehagelig, etter vert fikk jeg lungemodnings sprøyte som alle får da dem føder prematurt. Til slutt stoppet riene og jeg ble sendt opp på observasjon for å se, jeg ble værende til Tobias var ute.

28.juni.2011vae datoen jeg skulle settes igang etter. Jeg fikk modningspille som skulle hjelpe fødselen på gang etter første pille var jeg klar til og følges ned til føden da jeg hadde 3 cm og jeg fikk ikke føde på fødelofte pga prematur fødsel. 

Riene kom mer og mer regelmessig, men plutselig stoppet de og jeg fikk beskjed om  å få drypp slik riene skulle komme tilbake. Da kom dem sakte og sikkert tilbake med ikke nok da jordmor satt opp dryppet satt hun den uheldigvis opp for masse.

Og jeg fikk plutselig rie oppå rie og slet med og puste og de bestilte epedural til meg. Etter lang venting fikk jeg epedural og da ble jeg også sjekket åpningen da den alerede var på 8,5 cm. å da skulle jeg i grunn ikke fått hatt epedural så jeg var utrolig sliten at jeg sovnet og våknet igjen av pressrier.

Etter pressrier var Kl 18:55 var det endelig på tide å få se prinsen vår. En nydelig gutt som ble født i uke 34 og var så fin å rask som kunne ligge på normal avdeling etter fødsel.

HER ER MÅLENE TIL TOBIAS :

♡ 43 cm

♡ 2240gram

Bilder av Tobias da han enda var helt fersk bare få minutter gammel.

♡ har noen av dere fått prematur fødsel?

♡ Hvilken uke fødte dere i over eller etter termin ?

  • 400 Lesere

Likes

Comments

I dag har vi gått tur sammen med barna og søskenbarna til ungene.  Der vi koset oss med pølser og kjeks på toppen, ungene lekte også en stund før vi gikk videre. 

Her skal dere få se bilder av turen:

● Hva har dere gjort i dag ?

  • 329 Lesere

Likes

Comments

Tenkt å fortelle litt om meg å familien min.

Jeg er 22 år og fikk Tobias4år da jeg var 18 og Dennis 2,5 år da jeg var 19. Det vil si at der ikke har vært så rolig de 4 siste årene hjemme hos oss.

Det er både ulemper og goder med å ha små aktive barn. Men vi stor koser oss, mannen er i full jobb å jeg er hjemmeværende for tiden og leter etter jobber.

her er litt bilder av oss 😁

MEG OG SAMBOEREN MIN <3

Tobias og Dennis

  • 302 Lesere

Likes

Comments