Ni kanske undrar vart jag tagit vägen? Ser att ni är ett troget gäng som klickar sig in här varje dag för att mötas av inget som helst nytt. Varför kan jag inte riktigt ge er en förklaring på. Jag är bara så förbaskat trött, helt dränerad på energi och huvudvärk. Jag har varken orkat öppna datorn eller ens klicka in på nouw-appen. Min presentationsångest gör att jag mår dåligt när jag ser appikonen nu när jag inte presterar överhuvudtaget. Därför har jag inte läst någon av mina favoritbloggar och känner mig lite utanför när jag inte är uppdaterad på deras liv, hehe.. Förhoppningsvis är jag tillbaka till banan snart. Jag ska trycka i mig vitaminer och hoppas att motivationen kommer farandes. Så jag ber tusen gånger om ursäkt och förhoppningsvis dröjer det inte fem dagar till nästa inlägg.

Likes

Comments

Hellu godingar! Idag känns det som fredag då Jocke ska vara ledig i morgon så humöret är lite extra bra idag. Dock kommer han överge oss för hockeyn på fredag eftermiddag och hela lördagen så vi får passa på att njuta lite extra av de timmarna vi får ha honom hemma imorgon.

Mina blommor har blivit väldigt eftersatta senaste tiden och ser törstigare än törstigast ut så nu ska jag ge dem en ordentlig omgång med vattenkannan. Det som är tur med de blommor som överlevt mig är att de tål att torkas ut samt att övervattnas när de väl får vatten hehe.. Efter det tänkte jag faktiskt ge mina naglar någon fin nyans och sedan skriva klart inköpslistan inför dagens storhandling. När Jocke kommer hem tar vi vår nya bil och åker till affären. Ska bli så spännande att åka den för första gången!

​Thea in action igår när hon gömde leksaker under soffan, lilla busfrö!

Likes

Comments

Hua, det här med sovrutiner är inte att leka med. Thea och jag kom hem sent, en bit efter hennes läggdags. Hon höll sig vaken i bilen hem så jag hade förhoppningar om en smidig läggning, men inte då. Hon bara grät så det var bara att ge upp och låta henne vara uppe ett tag till. Hon somnade nyss..

Vi har börjat försöka ändra hennes sovrutiner då läggningarna på kvällen har börjat bli lite senare och jobbigare senaste tiden. Tidigare har hon velat vila ca två timmar på förmiddagen, gärna vid nio eller tio beroende på när hon vaknat, sedan i alla fall en timme på eftermiddagen. Men eftermiddagsvilan har blivit alldeles för sen då hon envisats med att hålla sig vaken trots att hon varit trött och gnällig. Därför försöker vi nu ändra hennes sovrutiner. Tanken är att hon ska få somna direkt efter lunch, ca klockan tolv. Då om hon sover två timmar blir det perfekt för henne att klara sig till läggdags vid sju. Men de senaste två dagarna som jag försökt med detta har hon slocknat prick klockan elva i min famn och sovit till klockan ett. Därmed en otroligt gnällig Thea redan vid fyra/fem. Igår lyckades vi hålla henne vaken ändå och hon somnade direkt när hon fått sin välling i sängen. Idag somnade hon dock strax innan fem i vagnen när vi var i salongen. Ville inte att hon skulle vara så gnällig att hon störde andra i salongen och vi skulle bli där i alla fall två timmar till. Så därför kunde hon inte somna nu på kvällen. I morgon ska jag låta bli att ha henne i famnen runt elvatiden och kanske ge henne lunch redan då istället för att hålla henne vaken till tolv, wish me luck.

Hur sover/sov era barn vid 13 månader?

Likes

Comments

Idag kommer jag och Thea spendera en stor del av dagen i salongen där min storasyster jobbar. Dock är det inte så glammigt som det låter då jag "bara" ska få fransar och bryn fixade. Mamma är där samtidigt för att fixa sina fransar och eftersom jag är utan bil idag då den ska säljas så åker vi med mamma. Därför blir vi där några timmar extra.

Nu ska jag passa på att snygga till mig i håret medan Thea vilar. La mig med nytvättat flätat hår igår och det är fortfarande blött i flätan samt vågigt på helt fel ställen. Blir spännande att se om Thea får mitt eller Jockes hår. Båda har väldigt tjockt hår så det får hon säkert. Men kommer det bli mörkblont som Jockes eller askblont som mitt? Mina vågor eller Jockes raka?

Likes

Comments

​Det förskönas ju väldigt mycket på sociala medier vilket ni måste ha märkt. Annars så ska jag berätta för er att allt är inte så perfekt ut i verkligheten som det ser ut på bild. För hur många gånger plockar man inte undan saker som inte gör sig på bild eller försöker städa lite innan något ska fotas? Som på bilderna nedan ser det oftast ut hemma hos oss. Hon river ut alla sina leksaker överallt och idag slängde hon alla mina tidningar på golvet. Det är fina fingeravtryck över hela glasbordet, ser exakt likadant ut några minuter efter jag torkat av det. Ibland känns det verkligen totalt ovärt att plocka undan efter henne på kvällen, det kommer ju ändå rivas fram igen direkt på morgonen. Och många kvällar struntar vi i det och lever i kaoset. Vilket även skapar kaos i mitt huvud.. Men snart borde hon väl kunna städa själv? Eller?

Likes

Comments