Header

Har suttit och stirrat på skärmen i väntan på att fingrarna ska börja röra sig men jag har inte riktigt vetat var jag ska börja. Dessutom har min hjärna stoppat dem flertalet gånger då jag känt mig patetisk. Vem är jag att känna såhär när det finns så många med fler och värre problem än mig? Men jag känner ändå att jag behöver skriva av mig samt uppdatera er hur läget med bloggen ser ut.

Den senaste tiden har jag känt att mitt mående har blivit sämre och sämre. Jag har känt mig nedstämd och kroppen har även den tagit stryk. Jag har spänningshuvudvärk nästan konstant men blir värre mot kvällen och dagarna jag har jobbat är jag helt slutkörd. Det har inte att göra med jobbet i sig, bara att det tar för mycket av mina krafter just nu. Jag mår illa ibland och får yrsel. Huvudet känns som i ett töcken och mina käkar har blivit spända igen, jag som kämpade länge länge för att bli av med det för några år sedan. Flera gånger har jag fått be Jocke hämta mig på vägen hem för att jag inte klarat av att sitta kvar på jobbet. Jag har tvingat mig iväg för att träna några dagar i veckan men mycket mer än så har jag inte orkat. Det finns ingen som helst energi att uppdatera bloggen. Jag vill inget annat än ligga uppkrupen i Jockes famn dagarna igenom och just där har jag spenderat kvällarna - förutom när han är på hockey - den senaste tiden. Helst skulle jag bara vilja dra någonstans och ta en paus från allt. Drömde inatt och vi bara sådär bestämde oss att släppa allt och dra till sommarstugan en vecka, den där sommarstugan som min familj inte haft i ägo sedan 2012. Det hade varit så skönt om vi kunnat göra det. Bara dra någonstans.

Idag är jag hemma med Thea i vanlig ordning och jag känner att jag borde så mycket. Jag borde plocka efter Thea, borde fixa disken, borde plocka ur skåpet som blivit sålt, borde dra iväg och veckohandla och borde höra av mig till mina vänner. Men jag sitter uppkrupen i soffan under en filt med en kopp kaffe, försöker massera bort huvudvärken och torkar de där tårarna som för första gången på länge envisas med att rinna nedför kinderna. Funderar på hur f jag ska orka träna två pass till den här veckan och om jag ska klara mig utan vin den här helgen. Det sistnämnda har varit min bästa avkopplingsmetod och jag börjar förstå hur folk kan skapa ett beroende. Dock har jag levt alldeles för nära missbruk för att tillåta mig själv ett glas vin varje kväll eller ens varje helg.

Vet inte vad som hänt med mig just nu - är det det här som kallas att gå in i väggen? Eller i alla fall vara på väg in i den? Eller är det en slags depression? Ja ja, ska inte försöka självdiagnostisera utan bara försöka ta det lugnt och komma ur det. Sluta lägga så mycket press på mig själv och försöka släppa att jag inte kommer få träffa honom om två veckor, att jag aldrig kommer få träffa honom igen. I alla fall så fortsätter min bloggpaus ett tag till då hela jag är i paus just nu.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Nej hörni, nu känner jag att jag måste vårda mig själv lite. Senaste tiden har det bara känts stressigt att hinna med bloggen och jag har lagt massa onödig press på mig själv. Det känns inge kul längre och jag är mentalt slut av flera anledningar.

Därför har jag bestämt mig för att ta en paus från bloggen ett par dagar. Tanken är väl att jag ska vara tillbaka nästa vecka igen men vi får väl se helt enkelt.

Snart kommer Jocke hem och jag ska njuta av en långhelg med min underbara familj. Instagram kommer nog uppdateras ännu mer än vanligt dessa dagar så in och följ mig där vetja -> lisadavidssonhelin.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Jisses - vad ofta jag använder ordet jisses - vad fina skal Richmond & Finch gör. Mina favoriter är helt klart nr 1-3. Det med körsbärsblommor skulle ju passa perfekt nu på våren! Skulle inte bli ledsen om någon överraskade mig med ett sådant.

1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR

4. HÄR / 5. HÄR / 6. HÄR

Likes

Comments

God morgon! I måndags gymmade jag på kvällen och var helt slut i armarna när jag kom hem så jag orkade inte mer än att duscha och lägga mig i sängen. Igår hann jag bara hem, ta lite mellis och tvätta bort sminket innan jag åkte vidare till Sanna för att fylla på fransarna och färga brynen. Nu ser jag lite fräschare ut igen, skulle behöva få lite färg på huden bara haha.

Här kommer i alla fall resten av veckans planer:

Onsdag - jobba, träna, hälsa på pappa
Torsdag - veckohandla, träna
Fredag - påskmiddag hos pappa
Lördag - oplanerad
Söndag - påskmiddag hos svärföräldrarna

När det finns tid, ork och vädret tillåter ska det fortsättas i trädgården, promeneras och Jocke har lovat börja med matrummet, därmed ska även möblerna tömmas och flyttas. Dessutom ska utbildningar sökas och Sannas bokföring göras.

Bilder: pinterest

Likes

Comments

Detta är ett bidrag till veckans bloggutmaning som ni hittar HÄR.

Några av mina ovanor kanske ni som hängt med ett tag redan läst men här kommer de i alla fall.

- Jag är beroende av kaffe och Power King Zero. Och dricker nästan inget vatten. Håller tummarna - av fler anledningar såklart - på en ny graviditet så jag inte har något val att sluta med allt koffein. Med Thea fick jag dessutom avsmak för kaffe första halvan av graviditeten.

- Jag slarvar med tandborstningen, borstar förvisso tänderna åtminstone en gång per dag.

- Jag snoozar alltid ett par gånger och får sedan stressa istället.

- Jag får alltid för mig att kolla något på mobilen innan jag ska sova, vilket resulterar i att jag alltid somnar försent även om jag lagt mig en bra tid.

- Jag har en förmåga att ta på mig/planera in alldeles för mycket att jag oftast inte hinner med allt och blir stressad.

Likes

Comments