Header

Så kul att ni är ett par stycken som hakade på första utmaningen, hoppas ni deltar i den nya utmaningen också som ni hittar HÄR.

En drömmig frukost lyckades @livetmedliten verkligen att leverera. Var sugen på att sätta mig i bilen och dra dit på en gång. Blev riktigt inspirerad att komma på någon lyxig frukost till kommande helg. Kolla bara på bilden nedan - fler bilder hittar ni på hennes blogg och direktlänk till inlägget HÄR.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Veckans planer:

- Jobb måndag-onsdag
- Kanske en sväng till lekplatsen med Ida A och Isak beroende på vädret
- Fylla på fransarna
- Lekträff med en kollega och hans son om barnen lyckas hålla sig friska
- Kontorsfest

Återkoppling föregående veckas mål:

- Torka klart alla skåpluckor i köket, både invändigt och utvändigt. - Kom halvvägs. Ogillar våra skåpluckor, de är spårade/räfflade så det tar tusen år att torka dem, i alla fall om man är så överdrivet noggrann som jag är när jag väl gör någonting.
- Äta frukost varje dag. - Denna klarade jag faktiskt!

Veckans mål:

- Torka klart alla skåpluckor i köket, både invändigt och utvändigt. - Får stå kvar.
- Gå sammanlagt 1,5 mil trots att vädret ska bli sämre igen.
- Bygga ihop nya bordet som Jocke ska köpa i veckan.
- Kratta vidare på tomten, började idag efter jobbet.

Bildkällor: Pinterest

Likes

Comments

Igår drog jag på mig promenadskorna och gick ut på en kvällspromenad med Thea. Hade kameran med mig ifall jag fick för mig att ta lite kort men hade ingen tanke på att fota mig själv. Men efter en bit kände jag att det skulle vara fint att fota där på vägen - hade dock varit snäppet finare i mitten av vägen men det vågade jag inte ifall det skulle komma en bil haha.

Alla plaggen är i samarbete med Lager 157, men jackan har jag visat er tidigare (direktlänk HÄR). Det är en vit basic t-shirt som heter Bea (direktlänk) på hemsidan och jeansen heter Skinny zip (direktlänk). Älskar jeansens färg, slitning och dragkedjorna längst ner på benen. Hemma gick jag med dragkedjorna helt öppna, ute nästan stängda och förra gången hade jag dem helt stängda - kul att kunna variera lite. Synd bara att jag inte hade snyggare skor på mig haha. Jag har small på båda plaggen. Fick precis på mig jeansen i butik men som de flesta jeans töjer de sig något efter användning och sitter nu perfekt.

Likes

Comments

Här kommer veckans utmaning till er!

Skrivutmaningen

Tre bloggar jag vill uppmärksamma.

Vilka är dina tre favoritbloggar? Eller finns det tre bloggar du känner att du vill hjälpa lite på traven? Ge dem en liten knuff framåt så de kämpar vidare. Vad är speciellt med dessa tre? Det kan vara allt från toppbloggare till en väns blogg. Ge oss andra lite tips!

Fotoutmaningen

Do your own thing.

Brukar du kolla på pinterest eller kanske weheartit? Eller är ditt instagramflöde fullt av inspirationsbilder? Är det någon bild du känner att sådär skulle jag också vilja göra? Varför inte! Hitta en bild du känner är uppnåelig utifrån dina egna kunskaper och gör din egen grej av det. Som exempel har ni bilderna nedan. Själv älskar jag bilder med kaffe - vilket kanske märks? - och fotar gärna egna varianter av de olika kaffebilderna jag ser överallt. Du väljer själv om du vill visa bilden du fick inspiration ifrån eller bara din/dina egna bilder.

Vill du delta?

Vad roligt i sådana fall! Såhär går det till:

Du har den här veckan på dig att publicera dina bidrag till bloggutmaningen. Ett inlägg för skrivutmaningen och ett inlägg för fotoutmaningen - du väljer själv om du vill göra båda eller bara en av dem. Gör en valfri rubrik eller använd mina förslag som står i fet text. Du tolkar utmaningarna precis som du själv vill, jag försöker bara hjälpa dig lite. Jag kommer såklart också att delta. Glöm inte att länka till min blogg eller det här inlägget så fler kan se det och bidra. Kommentera gärna om du deltar så jag kan hålla koll efter dina inlägg. Nästkommande vecka kommer jag nämligen att dela med mig av ett eller två av era inlägg!

Till vänster: pinterest | Till höger: min bild #bloggutmaning

Likes

Comments

Här kommer mitt bidrag till veckans bloggutmaning som ni hittar HÄR, ny utmaning kommer i morgon!

Jag minns inte ens när jag började blogga för första gången eller vad min blogg hette då, minns bara att jag har betat av en hel del bloggar sedan dess. Jag har både haft blogg.se, tumblr, nattstad (som Nouw hette förut), blogg.se igen och nu Nouw. Varför jag skaffade en blogg var nog för att få lite utlopp för känslor samt att få uppmärksamhet. Den blyga tjejen som inte mådde så bra ville att någon skulle se henne och förstå henne. Jag har alltid haft en livsstilsblogg men lite olika inriktningar beroende på vad jag sysselsatt mig med. Det handlade en hel del om hästar när jag hängde i stallet om dagarna och det blev mycket träning och nyttig mat när jag gymmade massor.

Just denna blogg startade jag upp precis efter vi gjort rutinultraljudet när vi väntade Thea. Helst ville jag börja blogga samma sekund som jag plussade men ville inte gå ut med det offentligt förrän efter RUL på grund av missfallet vi hade innan. Så min blogg handlade mest om graviditeten och förberedelserna inför att Thea skulle komma, dessutom var det enbart mobilbilder trots att jag hade en systemkamera som låg och samlade damm. Om jag får säga det själv tycker jag att jag har förbättras avsevärt sedan dess! Dessutom har jag aldrig tyckt att det är så kul att blogga som jag tycker nu. Jag får sån härlig respons från olika håll och jag får utlopp för min kreativa sida.

Bild från min gamla blogg jag hade 2012-2013.

Likes

Comments