Header

För 1 månad sedan flyttade jag hemifrån och ihop med Stefan. Jag tänkte att det var dags att visa hur vi bor.


Det är en 1,5 på 56 kvm

Vi trivs mycket bra tillsammans och är väldigt nöjd över hur vi har lyckats inreda lägenheten som vi båda vill ha det.

Om du har som i vårat badrum att det finns absolut ingen plats för förvaring så är den här lösningen hur smart som helst! Hyllor över toaletten. Supersmidig och enkel att sätta ihop.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Oktober har anlänt och jag startade hösten med att ta fina höstbilder på Kiro.

Många verkar gilla hösten väldigt mycket på grund av alla vackra färger från löven som fallit, men sanningen är att det är ungefär 2 dagar på hösten som det faktiskt är så fint, resten är, i mina ögon, väldigt grått och trist.
Något jag däremot gillar är högtiderna som väntar runt hörnet. Här hemma ska vi göra egna pumpor och ha ute på balkongen och om inte allt för länge kan man börja köpa julklappar och hänga upp ljusslingor och bära in granen.

Likes

Comments

Det har hänt så mycket på senaste tiden! Jag har nu flyttat hemifrån och är numera sambo med Stefan. Vi har även hunnit åka till Kroatien och nu tänkte jag lägga upp ett gäng bilder där ifrån.

här är bilderna från/i själva vattnet!

Likes

Comments

Efter några långa månader kunde vi äntligen åka på semester. Vi bestämde oss för att åka Till Norge. Mest för att vi hört att det ska vara extremt vackert men också för att ingen av oss kände för att åka på någon långresa.


Vi började i Narvik men efter någon dag kändes det som vi redan sett allt, vi åkte 7 timmars bussresa ut till tippen av lofoten där vi bodde på ett hostel i två dagar.

Om du funderar på att åka till Norge så rekommenderar jag att åka till lofoten.

Hade vi gjort om resan skulle vi definitivt ta bilen från Sverige och ta 2 veckor och åka från södra till norra Norge.

Detta är en panorama bild som jag tog från en berg. Vi bodde i ett stort hus på ön i mitten.

Bilden är tagen från balkongen där vi bodde. Var otroligt vackert att se

Likes

Comments

Igår firade vi morsdag (som är nästa helg) med middag med hela familjen + respektive. Min syster och hennes killes hund var med också men den la mest tid på att leta efter katten. Tog ut honom på en liten promenad där jag tog lite bilder som jag tänkte visa er idag! :)

Likes

Comments

Idag har jag pysslat med mitt lilla projekt för att sätta upp alla bilder! Blev så nöjd ändå!

Likes

Comments

För att avbryta mina Afrika inlägg lite så måste jag berätta om två andra resor jag tänkte göra!

I sommar åker nämligen jag och Stefan till Norge för att bila från ett ställe till ett annat! Ska bli helt sjukt häftigt, har hört att naturen är to die for!

Vi har även bokat en solsemester i september till Kroatien! Längtar så mycket!


Snacka om att åka till heeeelt olika platser! Båda like vackra!


Likes

Comments

En stor del av allt var geoparderna, leoparderna och lejonen. Leoparderna och lejonen fick man inte gå in till. De är kattdjur som int ekan humaniseras, alltså kan de få ett flipp när som helst även om de har vuxit upp med människor som tamdjur. De är hos oss pga. att de antingen är så vana med människor sen födseln att det skulle vara farligt att släppa dem då de skulle söka sig till människor, men det kan också vara för de varit skadade och sen ska släppa lös igen.

Geparderna som ni ser på bilderna när jag är med är sådana som varit som husdjur sen de föddes, geparder kan man humanisera och har faktiskt tyvärr blivit tamare än vanliga huskatter. När man kommer nära börjar de spinna.

Bilden precis under ser ni mig när vi fick öva på att darta en leopard som var målad på en duk. Det är ytterst viktigt att man träffar rätt så man inte skadar djuret, det är alltså sömnpilar som man skjuter för att de ska somna under en stund så man hinner undersöka dem etc. Jag var riktigt duktig ;)


Vad åt alla djur då...?

Jo, alla köttätare åt åsna eller häst, det är för att köttet är så vilt som man kan ge, och gott. Ger man t.ex. får eller get så är det en art som bara är förknippat med tama djur som bönder har, och det vill man ju inte att de ska vänja sig vid. Vilt är bäst.

Likes

Comments

Idag ska jag visa er de häftigaste djuren. Girafferna och zebrorna. Girafferna var nog de djur som jag fick störst wow effekt av, de är så sjukt långa och mäktiga, riktigt fina är de också dessutom. Zebrorna var också himlans fina.

Åker ni till Afrika rekommenderar jag starkt att du sätter dig på en häst och rider ut i vildmarken. Djurens uppfattar då inte att det är en människa som sitter på en häst utan för dem så är det en hästlukt bara. Jag kom som närmast 15m ifrån de båda. Så himla glad att jag gjorde det!


Det här är en liten Zebra som kom in på gården skadad och föräldralös, Tas nu om hand och har under någon dag fått mata med nappflaska. Love him.

Mannen som talar med hästar. Detta är Kevit som är hästkillen, han tränar vildhästar och förstår inte riktigt hur alla andra inte kan rida hästar. Riktigt cool man.

Är inte det här som en riktig målning!

Likes

Comments