Header

Okej, ett nytt år för oss alla. Den där anledningen att starta livet på nytt!

2016... Det har varit ett bra år. Jag har varit till största delen lycklig och uppnått saker jag strävat efter.
  • Jag tog mitt körkort i maj
  • Tog studenten med fulla och ganska bra betyg
  • Rest till både Barcelona och Belgien
  • Fått nytt jobb som jag trivs sjukt bra med
  • Bokat resa till Namibia som ska göra 2017

2017.. Ja ni, vad ska det komma med. En massa tror jag! Men det återstår att se! Men det som jag ser absolut mest fram emot nu är att åka till Namibia, bara 49 dagar kvar nu!
Om 4 dagar åker jag även iväg med grabbarna till fjällen! Ska bli så sjukt roligt!

Likes

Comments

I år blev det dags att sälja våran kära stuga i Lindvallen som jag varit i varje år sedan jag föddes.. Himlans tråkigt. Älskar att åka iväg en vecka, omringad av snö och och snowboard hela dagarna.

Men det kan jag såklart inte sluta med! Så nu har jag precis haft Alexander hos mig och vi har bokat ett stuga i hundfjället andra veckan i januari! Ska bli svinkul! :D

Likes

Comments

Just nu är det så mycket som händer men ändå inte!

Först och främst jobbar jag bara, så mycket det går. Jobbar nu bara på Willys så det är extremt skönt och riktigt roligt!

Jag fick för 2 veckor sedan hem flygbiljetterna till Namibia! Helt sjukt att det är så snart jag åker!
Ska allt som allt ta 3 flyg. Första Arlanda-London, London-Sydafrika, Sydafrika-Namibia

Så himla häftigt ska det bli!

Likes

Comments

Nu var det ett bra tag sedan jag skrev. Jag vet. Senast var när jag kom hem från Barcelona. Efter det har mitt mående tyvärr vara lite upp och ner och känner inte att något speciellt skulle komma ut. Idag skriver jag ett inlägg pga. att en av mina närmare vänner gjort ett Youtube inlägg. Som i mina ögon/öron är riktigt bra, och som jag känner att jag vill dela med mig av. Det handlar om mobbning och är något som försiggår idag, överallt, hela tiden och kan utsätta vem som helst.

Likes

Comments

View tracker

Nu får ni ta del av alla bilder som vi tog i vattnet!! :D
De flesta blev för det mesta sjukt fula hahaha men så glad att ha dem! :)

​Yes, vi åkte verkligen Jetski!

Likes

Comments

Igår köpte vi biljetter till en hop on - hop off buss, vårat mål var magiska fontänen som den kallas, hade även velat hinna med gaudi verken men det får bli imorgon istället.

Idag har vi bara slappat på stranden, spelat lite volleyboll och åkt jetski! Det var så sjukt jävla kul! Riktigt glad att vi gjorde det. Då känner man att man lever ;)

Likes

Comments

klockan är halv 3 och äntligen är vi hemma från matchen Barcelona - Atlético Madrid. Sjukt häftigt var det på camp nou och riktigt mycket folk!

Vi promenerade även hem därifrån vilket tog närmare två timmar! Kostade gjorde det också men definitivt värt det!

Likes

Comments

Dagen lyder som så att vi nu ska gå och äta lite lunch, blir något enkelt och gott bara. Sen ska vi köpa biljett till att åka bussar och sen ta oss iväg en bit, bo har även planer på att gå och se matchen Barcelona-Madrid ikväll!

Likes

Comments