​Nå er det mye som har hendt den siste tiden, og der er mye positivt! 

Kaja hadde bursdag i går, 1 år. Tiden flyr alt for fort, men er virkelig stolt over henne. Og i dag hadde vi bursdagselskap her hjemme. Og det er alltid like koselig og få besøk av de som betyr aller mest for Kaja. Det er virkelig godt og kjenne på hvor herlig oppvekst Kaja får med alle de fine menneskene som er i rundt henne. Vi behøver ingen som suger energien vår ut og sprer negativitet rundt seg. 

Kaja fikk masse fint og nyttige gaver, og alle gavene var så fine! Vi spiste kaker og Kaja fikk selfølgelig smake litt av kaken, og hun elsket det. Mens jeg spiste kun marsipanen på marsipankaken 😁 Vi hadde det trivelig og koselig, og håper at det ikke blir lenge til neste gang!

MEN! Oppe i alt det positive ang bursdagen til Kaja, så skal jeg komme med enda mer positivt. 

Jeg har startet på kurs, og der har jeg vært nå i 2 uker allerede. Jeg har fortsatt 6 uker igjen av kurset, men det jeg vil fram til er at jeg har gått hele livet mitt og tenkt at jeg kun har en jobb jeg kan søke på, jeg har ingen utdannelse og dermed låst meg selv fast i at drømmen min blir det ingenting av. Nå Fredag før helgen, hadde jeg en samtale med kurs leder, og fortalte sånn smått om drømmen min. Han synes det virket veldig spennende og ringte til bekjente som jobber i det yrket, nemmelig ambulanse medarbeider/sjåfør! Jeg skal utdanne meg, og jeg skal klare det. Dette har jeg brent for siden jeg var liten, og jeg brenner for og hjelpe andre i nød. Det er virkelig noe jeg jar lyst til og gjøre. Ja, veldig krevende jobb, men jeg føller drømmen.

Etter de 6 ukene er over, skal jeg mest sannsynelig i praksis i luftambulanse, og hvor spennende er ikke det, og endelig få drømmen min oppfylt.

Jeg er super fornøyd. Endelig får jeg en jobb som krever noe av meg, og som jeg virkelig har troen på, at den jobben skal jeg holde på med til jeg blir pansjonert.

God natt! 😀 

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

  • 14 lesere

Likes

Comments

Nå er det lenge siden jeg har blogget, grunnen til det er rett og slett fordi jeg har viktigere ting og holde på med. Nå som Kaja har blitt 11mnd gammel, er hun veldig aktiv, og derfor går dagene våre til og aktivisere henne ekstra mye. Vi har også som smått pakket ut i det nye huset, det tok også veldig lang tid.

Men nå er det lenge siden jeg sa jeg kunne legge ut bilder av huset. Og nå skal dere få se stuen. Den er helt ferdig, men kjenner jeg meg rett så flytter jeg nok om etter hvert. Vi var også ut en tur med svigerforeldrene mine (Bente og Per Roar) i helga. Legger med bilder fra da også 😀

  • 28 lesere

Likes

Comments

Vi har hatt noen fine dager. Kaja har allerede fått 3 tenner og 4 tanna er rett rundt hjørnet. Virkelig, hun begynner og bli stor. 7.september er hun allerede 11mnd. Og da er det bare og planlegge bursdags selskap. For 7. Oktober blir hun 1 år. Vi skal feire bursdagen hennes med familien hennes på begge sider. Det blir en del, og det blir godt og samle alle som er familie med Kaja. For de nærmeste blir bedd😊 

For oss så er 1.års dagen til Kaja en stor dag, selv om at hun ikke vil komme på det, så er det viktig og vise henne at det er hennes dag. 7. Oktober er Kaja sin dag, og vi skal sørge for at hun vet at dette er en stor dag for henne, både vi som foreldre og nærmeste familie skal sørge for det. Jeg gleder meg. 

Nå skal vi sove, Vi er jo fullstendig klar over at vi har en nydelig datter med et sovehjerte, så vi våkner vell i morgen klokken 9- halv 10 som alle andre dager også må det sies, at vi våkner til verdens vakreste smil💖

Godnatt!


  • 23 lesere

Likes

Comments

I går var vi borte hele dagen. Vi var på bryllup til søskenbarnet til Jøran. Først var vi i kirken, og brudeparet var nydelige! Det var morsomt og rørende og få være med i et bryllup, jeg har aldri sett at noen har giftet seg i kirken før, det var en rørende og nydelig sermoni i kirka. 

Etter kirka, måtte jeg la Kaja være med til svigermor, både Veronica Emilie å Kaja var med hjem dit ettersom vi ikke kunne ta med oss barna. Det skjønner jeg jo ettersom det er brudeparet som er fokuset, + at festen startet etter middagen. Under middagen ble det holdt mange taler, det var koselig.

Ettersom jeg ikke drakk noe mye, dro jeg hjem til svigermor og svigerfar for og sove. Kaja har tydeligvis våknet i natt og vært oppe til halv 5 i natt før hun sovnet igjen. Så derfor gikk jeg opp så Bente fikk sove litt. Rart at hun skal våkne på natten. Sjeldent at hun gjør det. Menmen, slik er det med de små 😊

Så da er det bryllupet over, og to nydelige mennesker har giftet seg😀

  • 35 lesere

Likes

Comments

Så ubesluttsom som jeg er så er jeg ikke ferdig med og få alt på plass i stua. Jeg flytter om heletiden. Men jeg er ferdig i rundt tvn og sofaen. Dere skal få se bilder av det nå.

Ellers så er det ikke noe nytt, vi har det bedre nå enn hva vi hadde der vi bodde tidligere. Der vi bodde var hovedveien 15 meter unna husveggen. Her er det noen få biler som basserer forbi 100 meter unna huset. Men det er en vei 10 meter unna huset vårt å, men det er bare 1 nabo av oss som har den veien. Det er mye roligere her, og slipper og føle at folk ser på oss når vi er ute.

Vi er ikke ferdig med og pakke ut enda, vi har virkelig mye ting.

Nå skal vi slappe av resten av kvelden. Kaja sovnet med en gang Jøran la henne idag. Hun var skikkelig trett og sliten.

Ha en fin kveld!

  • 47 lesere

Likes

Comments

​I dag har det vært en slitsom dag for minste i flokken. Hun har hatt veldig høy feber, og har kastet opp 1 gang i dag.. Vet rett og slett ikke om hun er syk eller hva det kan være. Men hun er værtfall veldig slapp og sliten i dag, og ekstra kos også, og det er godt, fordi vi vil jo trøste henne, og det får vi når hun er så kos som hun er. Uansett så er det trasi og være lita når dagene er slik, og vi håper at hun får god søvn og den søvnen hun trenger i natt. Likevell skal vi stå opp i natt for og skjekke feberen hennes. Ingenting skal få skje med vår lille skatt. 

Hun er veldig grei til og være syk, hun er grinette, men hvem er vell ikke det når det blir slik? Hun er seg selv, og så lenge hun er trygg, så betyr det alt for oss.

I morgen våkner vi alle til en ny dag, Jeg Jøran og Kaja. Da Veronica Emilie fikk være til Bente og Per Roar i natt, i tilfelle noe skulle skje i natt og vi må til legevakt. Så i morgen mangler vi ei frøken, men hun kommer utover dagen.

Tross sykdom, er det viktigste at familien min har det bra. Og jeg krysser alt jeg har for at vi slipper og gå igjennom en ny runde omgangssyke. 

Ha en fin kveld.

  • 34 lesere

Likes

Comments

I dag tok jeg jern tabletten min etter 2 dagers opphold, og jeg skulle aldri ha glemt tab. kjente jeg. Jeg ble skikkelig ekkel form i dag tidlig. Men formen ble bedre utover dagen heldigvis. Nå har jeg malet ferdig hele kjøkkene, og jeg har lakt ned Kaja. Etter det ordnet jeg til kveldsmat, og jeg Jøran og Veronica E. spiste sammen mens vi snakket om hva vi skulle gjøre i morgen, ingen av oss viste hva vi skal finne på i morgen, så vi får vente og se til i morgen. 

Da jeg holdt på og male kjøkkene så klarte jeg å ta den penselen som jeg brukte til hvit maling, nede i den grå bøtta med maling. Men kjøkkenet ble hvit til slutt 😂 jeg er langt i fra ferdig med og male. Men nå skal jeg ta meg paracet, viste ikke at maling gjorde til at jeg fikk hodepine.

Ha en fin kveld!

  • 34 lesere

Likes

Comments

Nå er det ganske lenge siden jeg har skrevet et inlegg her. Men nå er det vell på tide at dere får en oppdatering.

Vi er straks ferdig med og pakke ut. Gangen oppe er fortsatt full med forskjellige ting. Men vi blir ferdig. Jeg er ikke ferdig med og male gangen enda, men er ikke lenge til. Da har vi malet ferdig veggene på stua, kjøkkene og gangen, så da mangler vi bare takene. Så må jeg male 2 etasjen. Mye arbei, men det blir så fint når vi er ferdig. Bildene av huset kommer, men jeg er ikke helt fornøyd enda, så når jeg blir helt fornøyd så kommer det bilder 😊

Jeg har ikke samvittighet til og si det detaljert, selv om jeg har veldig lyst. Men jeg synes det er veldig dårlig gjort av noen som står meg nær. Men vi hever oss egentlig over det😊  

Nå er vi til svigerforeldrene mine, vi skal levere tilbake bilen vi har lånt av de, fordi vi reknet med at bilen vår var ferdig med bilen i dag, men neida. 

Vi leverte inn bilen vår til verksted, og da den var ferdig, skulle vi kjøre oss en tur da den ble ødelagt igjen....... 

Ha en fin dag! 😊

  • 39 lesere

Likes

Comments

Det er vanskelig og holde det man lover heletiden. Værtfall når man ikke vet hva som kommer til og skje den dagen man har lovet noen noe. Derfor har jeg funnet ut, at det er mye bedre og ikke love noe når man ikke vet om man kan holde det. 

Jeg lovet dere bilder fra huset for noen dager siden, jeg lovet at bildene skulle komme samme dag jeg skrev innlegg. Men slik ble det ikke. Og det er fordi jeg fant ut at det ikke gikk så fort og innrede huset som jeg hadde trodd. Vi er ikke ferdig enda heller. Og det går sent for at vi er syke. 

Men det kommer bilder så fort vi er ferdig.

  • 42 lesere

Likes

Comments

Vi sov til halv 10 i dag. Tror Kaja er sliten av og være forkjølet nå. Men uansett så får Kaja sei en liten dupp en liten stund etter hun har spist mat. Vi la henne ute i vognen, ettersom hun fortsatt er litt tett så er det enklere og sove ute i frisk luft. Da vid skulle vekke henne fra duppen sin hadde hun allerede voknet fra duppen sin. Og for første gang har hun selv klart og reist seg opp selv. Så hun satt sittende i vognen sin😀 Nå må vi se om henne ofte, for og se at hun ikke sitter i vognen, det kan være falig. Og jeg vil helst ikke at hun skal slå seg nå. Hun har hatt en tøff periode med forkjølelse og trenger ikke flere tøffe perioder nå. Men uansett så viser det virkelig at Kaja begynner og bli større. Hun kommer med noe nytt hver dag, og hun lærer noe hver dag. Hun kan "mandag, tirsdag, klapp-klapp-klapp" sangen nå, hun kan ikke sangen, men hun klapper når vi sier klapp klapp klapp 😀 Hun vinker også. Og hun er ekstremt kosette etter hun fikk tennene sine. Nå har hun allerede fått 2 tenner💖

Nå skal vi fortsette dagen! Ha en fin dag!

  • 39 lesere

Likes

Comments