Ja, da har vi kommet til den dagen jeg setter ned foten. Virkelig. Nå har jeg farget hår konstan over en lang periode og håret takker for seg snart. Da jeg allerede har mistet masse av lengden av håret pga farging, så har jeg selv sakt til meg selv, + 2 andre at jeg skal ikke farge håret på 1 år. Jeg TROR jeg skal klare det, men blir det at jeg klarer og ikke fsrge det på 1 år? Eller klarer jeg bare og la håret være i fred et halvt år? Hvem vet, men den dag i dag er jeg værtfall fast bestemt for at håre skal få gro i fred.

Jeg har alltid ønsket meg tykt og langt hår. Jeg har hatt øangt hår, men aldri hatt tykt. Nå ser det ut som Kaja arver pappaen sin sitt hår, og han har tykt hår. Og jeg unner Kaja det fine håret hun kommer til og få, det er så nydelig 😀

Nå skal vi til Trondheim og handle inn julegaver!

Ha en fin dag!

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Det har vært slitsomme uker her hjemme. Ikke for meg, men for Jøran og Kaja. Kaja ble syk for 2-3 uker siden, og begynner og bli frisk nå. Nesten 3 uker med influensa! Vi var til legen med henne da alt dette startet, hun hadde 40° i feber. Hun hadde en vanlig forkjølelsa og at hun kommer til og bli frisk ganske raskt sa legen. Nå er vi nesten ferdig med den tredje uken og hun begynner heldigvis og bli bedre.

For jøran så har disse ukene vært veldig slitsom, da han begynte og bli syk, men ble frisk noen timer senere. Men når han har vært syk så begynner han og hoste i flere dager etterpå. Da hosten begynte og gi seg, fikk han tannpine, og ble liggende med det i 4 dager. Når han ble kvitt tannpinen, ble Kaja værre form igjen, og hostet mye, da ble Jøran smittet igjen, men ble frisk få timer etterpå, men da kom selfølgelig hosten tilbake.

Jeg har heldigvis ikke vært syk, bank i bordet! men det blir nok min tur også en gang.

I helga har det kommet masse snø, og Veronica Emilie er her i helga, noe vi og Kaja synes er kjempe artig. De to koser seg så ilag og det er godt og se.


Nå skal vi slappe av resten av kvelden, Kaja var vanskelig og legge i dag. Men slike kvelder kommer av og til.

Likes

Comments

I dag blir det en rolig dag ser det ut som. Kaja har nettopp sovnet ute i vognen sin, og Jøran er ute på jakt, mens jeg sitter i sofaen og er på tur opp for og brette sammen klær og legge i det nye garderobe skapet som fikk plass rett forran vinduet😁

Men nå er det like før. Jeg er nemmelig ferdig med 8 ukers kurs og venter i spenning for og få svar på utdanningen min og når jeg kan starte drømmen min om og bli ambulanse sjåfør/medarbeider. De 8 ukene jeg har vært på kurs har virkelig gått fort. Jeg har ikke helt hunget med føler jeg. Mye av det er glemt men det viktigste er heldigvis husket på. Så nå gleder jeg meg til og få svar på når jeg kan begynne utdannelsen, og forhåpentligvis (hvis jeg får starte utdanningen fort) så er jeg lærling om ca 2 år😀

Det skal bli godt og gjøre nytte fra seg i hverdagen. Og virkelig vøre et medmenneske, og det og hjelpe andre som er i nød eller i en vanskelig situsjon er virkelig noe jeg ønsker og ha som et yrke. Det er en nyttig jobb, og en veldog viktig jobb som man må være godt forberedt på, og virkelig gi alt fra seg selv. Jeg gleder meg og gruver meg på samme tid. For det og vøre ambulanse sjåfør og medarbeider er et krevende yrke, og man vet aldri hva som venter. Så nå føler jeg at drømmen og målet mitt snart er fullført. Og jeg kan leve med god samvittighet for dette er noe jeg vil.

Men nå venter det nye garderobeskapet på og bli fylt opp med klær.

Ha en fin Lørdag!

Likes

Comments

1 uke fri, og 1 uke med et sykt barn. Det har vært krevende, men samtidig vannvittig koselig og få tilbringe tid med Kaja når hun VIRKELIG trenger det. Det og være her for henne i de mest intense periodene er veldig viktig for meg.

Kaja hadde feber en dag da hun våknet, og det ble ikke bedre utover dagen. Hun var urovekkende sliten og slapp. Hun gjorde ingenting på hele dagen, hun satt kun sammens med meg og så barne tv, noe som var veldig koselig for både meg og Kaja. Utover dagen hadde hun 40° i feber og vi valgte og dra til legen med henne. Hun hadde luftveisinfeksjon fikk vi beskje om, og vi dro hjem igjen. Dagen etter begynte et hissig utslett og spre seg. Så vi krysser fingrene på at det er barnesykdom, for dess yngre hun er dess mindre plager får hun 😊

Nå ser vi farmen og krysser fingrene vi har igjen og krysse på at Lasse går ut fra farmen i dag!

  • 13 lesere

Likes

Comments

Det har vært en lang dag i dag. startet dagen med at Kaja var veldig varm, og hadde 38,6 i feber. Det var starten på en veldig lang dag.

Jeg har vært hjemme med Kaja i dag, Jøran har vært på jobb. Hun ville ikke ha mat, ikke drikke, hun ville ikke ha noe som helst. Det eneste hun har ønsket i dag er og være i fanget. Helt greit det, men får så vondt i mamma hjertet når lille gull er så syk. Hun er til vanelig en veldig aktiv jente og sitter aldri i ro, de gangene hun sitter i ro er når hun ser Simba på tv eller får middag, frokost, kveldsmat. Ellers sitter hun i ro mens hun spiser smoothie eller mariekjeks. Hun er veldig flink til og leke seg, og vi med henne.

Kaja har aldri hatt så høy feber tidligere, og det er klart vi blir ekstra bekymret når vi ser hvordan hun har det, og værste av alt er at vi ikke kan hjelpe henne, eneste vi kan gjøre er og gi febernedsettende og gi kos, og prøve og få i henne veske og mat.

Vi dro til legen i dag. Der Kaja ble målt med 40 i feber og en forhøyet CRP. En CRP skal være under 5 hvis man er helt frisk. Hun har mest sannsynelig en luftveisinnfeksjon, og har derfor veldig vondt i halsen og generelt hele kroppen.

Nå som hun har lagt seg for natten har hun allerede våknet 3 ganger og det er på tur til og bli den 4 gangen nå.

Så det har vært en tung dag for henne og for oss i dag, og det kommer til og bli en tung natt også, men vi gjør alt vi kan for at hun skal ha det bra!

Godnatt 😊

  • 16 lesere

Likes

Comments

Om det er rett og si at vi mennesker har blitt blinde, så er vi i allefall på tur til og bli det.

Jeg mener at dette gjelder generelt alt sammen. Men det jeg vil få frem i dette inlegget er: Hvorfor er ikke svarte katter like populære som andre katter som er gråe, røde osv?

Ja det er et domt innlegg, og dere tror sikkert jeg er katte gal. selv har jeg katter, der 3 av de er svarte og 1 av de er grå og hvit. Ja jeg ser selv at den gråe katten er mye finere og se til enn de svarte. MEN personligheten til kattene mine er 4 forskjellige. Den gråe katten min liker best og være ute, blir skikkelig lykkelig om hun får sove alene, helst oppe i andre etasje, så langt unna oss som mulig. Kommer av og til ned for og spise, legger seg i sofaen men finner raskt ut at hun vil helst sove alene, og dermed går opp og legger seg i et gjørne og er lykkelig for seg selv.

Mine 3 svarte katter derimot, er de mest kosette kattene, de ligger kun nede og elsker kos, de elsker og være i nærheten av oss og er ute de også men med en gang de kommer inn løper de til oss for og få kjærlighet og trygget. Nå skal det sies at de 2 minste svarte kattene mine skal gies bort, men ingen vil ha de. Planen var og gi bort alle våre 4 katter. Folk var kun interessert i Nala som da er våre grå/hvite katt. Ingen var interessert i de avarte kattene våre. Hvorfor? som oss mennesker så er det mest personligheten vi skal gå etter, vi skal ikke finne den mest perfekte partneren bare pga utsende, da den personen kan være forferdelig og leve sammen med.

Grunnen til at jeg skriver dette innlegget her er fordi jeg føler jeg når frem til forskjellige mennesker som bor lengre unna også, at det ikke er bare folk i nærheten som jeg er venner med på facebook.


Men uansett. Katter er forskjellige, ikke bestandig at de fineste har best personlighet. det er som regel motsatt.

Men nå skal jeg si det, at jeg har funnet den beste kjæresten og i mine øyne den fineste😁 Men jeg begynner og bli lei av at de svarte kattene blir "utestengt".

Likes

Comments

​Nå er det mye som har hendt den siste tiden, og der er mye positivt! 

Kaja hadde bursdag i går, 1 år. Tiden flyr alt for fort, men er virkelig stolt over henne. Og i dag hadde vi bursdagselskap her hjemme. Og det er alltid like koselig og få besøk av de som betyr aller mest for Kaja. Det er virkelig godt og kjenne på hvor herlig oppvekst Kaja får med alle de fine menneskene som er i rundt henne. Vi behøver ingen som suger energien vår ut og sprer negativitet rundt seg. 

Kaja fikk masse fint og nyttige gaver, og alle gavene var så fine! Vi spiste kaker og Kaja fikk selfølgelig smake litt av kaken, og hun elsket det. Mens jeg spiste kun marsipanen på marsipankaken 😁 Vi hadde det trivelig og koselig, og håper at det ikke blir lenge til neste gang!

MEN! Oppe i alt det positive ang bursdagen til Kaja, så skal jeg komme med enda mer positivt. 

Jeg har startet på kurs, og der har jeg vært nå i 2 uker allerede. Jeg har fortsatt 6 uker igjen av kurset, men det jeg vil fram til er at jeg har gått hele livet mitt og tenkt at jeg kun har en jobb jeg kan søke på, jeg har ingen utdannelse og dermed låst meg selv fast i at drømmen min blir det ingenting av. Nå Fredag før helgen, hadde jeg en samtale med kurs leder, og fortalte sånn smått om drømmen min. Han synes det virket veldig spennende og ringte til bekjente som jobber i det yrket, nemmelig ambulanse medarbeider/sjåfør! Jeg skal utdanne meg, og jeg skal klare det. Dette har jeg brent for siden jeg var liten, og jeg brenner for og hjelpe andre i nød. Det er virkelig noe jeg jar lyst til og gjøre. Ja, veldig krevende jobb, men jeg føller drømmen.

Etter de 6 ukene er over, skal jeg mest sannsynelig i praksis i luftambulanse, og hvor spennende er ikke det, og endelig få drømmen min oppfylt.

Jeg er super fornøyd. Endelig får jeg en jobb som krever noe av meg, og som jeg virkelig har troen på, at den jobben skal jeg holde på med til jeg blir pansjonert.

God natt! 😀 

  • 23 lesere

Likes

Comments

Nå er det lenge siden jeg har blogget, grunnen til det er rett og slett fordi jeg har viktigere ting og holde på med. Nå som Kaja har blitt 11mnd gammel, er hun veldig aktiv, og derfor går dagene våre til og aktivisere henne ekstra mye. Vi har også som smått pakket ut i det nye huset, det tok også veldig lang tid.

Men nå er det lenge siden jeg sa jeg kunne legge ut bilder av huset. Og nå skal dere få se stuen. Den er helt ferdig, men kjenner jeg meg rett så flytter jeg nok om etter hvert. Vi var også ut en tur med svigerforeldrene mine (Bente og Per Roar) i helga. Legger med bilder fra da også 😀

  • 37 lesere

Likes

Comments

Vi har hatt noen fine dager. Kaja har allerede fått 3 tenner og 4 tanna er rett rundt hjørnet. Virkelig, hun begynner og bli stor. 7.september er hun allerede 11mnd. Og da er det bare og planlegge bursdags selskap. For 7. Oktober blir hun 1 år. Vi skal feire bursdagen hennes med familien hennes på begge sider. Det blir en del, og det blir godt og samle alle som er familie med Kaja. For de nærmeste blir bedd😊 

For oss så er 1.års dagen til Kaja en stor dag, selv om at hun ikke vil komme på det, så er det viktig og vise henne at det er hennes dag. 7. Oktober er Kaja sin dag, og vi skal sørge for at hun vet at dette er en stor dag for henne, både vi som foreldre og nærmeste familie skal sørge for det. Jeg gleder meg. 

Nå skal vi sove, Vi er jo fullstendig klar over at vi har en nydelig datter med et sovehjerte, så vi våkner vell i morgen klokken 9- halv 10 som alle andre dager også må det sies, at vi våkner til verdens vakreste smil💖

Godnatt!


  • 30 lesere

Likes

Comments

I går var vi borte hele dagen. Vi var på bryllup til søskenbarnet til Jøran. Først var vi i kirken, og brudeparet var nydelige! Det var morsomt og rørende og få være med i et bryllup, jeg har aldri sett at noen har giftet seg i kirken før, det var en rørende og nydelig sermoni i kirka. 

Etter kirka, måtte jeg la Kaja være med til svigermor, både Veronica Emilie å Kaja var med hjem dit ettersom vi ikke kunne ta med oss barna. Det skjønner jeg jo ettersom det er brudeparet som er fokuset, + at festen startet etter middagen. Under middagen ble det holdt mange taler, det var koselig.

Ettersom jeg ikke drakk noe mye, dro jeg hjem til svigermor og svigerfar for og sove. Kaja har tydeligvis våknet i natt og vært oppe til halv 5 i natt før hun sovnet igjen. Så derfor gikk jeg opp så Bente fikk sove litt. Rart at hun skal våkne på natten. Sjeldent at hun gjør det. Menmen, slik er det med de små 😊

Så da er det bryllupet over, og to nydelige mennesker har giftet seg😀

  • 42 lesere

Likes

Comments